Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] Hentaied

Hentaied

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze:Hentaied
Nick admina banującego: DrwmX
Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana 
Czas oraz data bana: 02-25-24 20:09
Serwer na którym dostałeś bana: CS2 Strefaskilla OnlyMirage#1
Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Ogólnie uznałem że nudzi mi się to wbije na jakieś społecznościowe na Cs  Grałem normalnie pare headow siadło grałem dalej wygrany mecz jakoś 13:6-7 Nowy mecz pare killi aż nadeszła runda w której chciałem iść na A ale zobaczyłem komunikat na czacie Bombsite A został wyłączony więc myśląc logicznie poszedłem na bombsite B i nagle  dostałem komunikat Zostałeś wyrzucony Wszedłem na waszą stronkę i zobaczyłem że mam bana permamentnego napisałem do admina (DrwmX) popisałem troche odpowiedziałem mu także na pare dziwnych moich akcji, Napisał że moge sie odwołać od bana wieć dlatego pisze spytałem go o powód o bana to dostałem odpowiedź 1 (celowanie przez ściany na głowe gracza) strzelalismy się za tymi boxami na A gdzie sie pake plantuje) byłem wcelowany w niego patrząc sie na boxa chodząc w lewo i prawo 2. Zmienianie decyzji gdzie ide np: ide na A ale dostałem komunikat że bombsite jest wyłączony więc ide na B i wsumie to wszystko czekam cierpliwie na odpowiedż. Pozdrawiam Hentaied   
Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:583637304&advType=steamid&Submit
Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199127540336/ + wiadomo jeszcze jakieś inne konta starsze nowsze ale ich wysyłać chyba nie ma po co.
Wycinek z konsoli po wejściu na serwer:image.png.0a8498f2b19d6e31febc4ca785143b29.png

• Użytkownik

Czysty. Wybacz Hentaied :heart:

Anox
Anox,

Takie pytanie ci tylko zadam, a skąd wiesz ? Skoro nie masz demka xD.... 

• Użytkownik∙

@ Anox daj mu ub.

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Krip zmienił(a) tytuł na [ODBANOWANY] Hentaied
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]