Użytkownik Hentaied Opublikowano 25 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Twój nick na serwerze:Hentaied Nick admina banującego: DrwmX Dostałeś bana, gaga czy muta?: bana Czas oraz data bana: 02-25-24 20:09 Serwer na którym dostałeś bana: CS2 Strefaskilla OnlyMirage#1 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Ogólnie uznałem że nudzi mi się to wbije na jakieś społecznościowe na Cs Grałem normalnie pare headow siadło grałem dalej wygrany mecz jakoś 13:6-7 Nowy mecz pare killi aż nadeszła runda w której chciałem iść na A ale zobaczyłem komunikat na czacie Bombsite A został wyłączony więc myśląc logicznie poszedłem na bombsite B i nagle dostałem komunikat Zostałeś wyrzucony Wszedłem na waszą stronkę i zobaczyłem że mam bana permamentnego napisałem do admina (DrwmX) popisałem troche odpowiedziałem mu także na pare dziwnych moich akcji, Napisał że moge sie odwołać od bana wieć dlatego pisze spytałem go o powód o bana to dostałem odpowiedź 1 (celowanie przez ściany na głowe gracza) strzelalismy się za tymi boxami na A gdzie sie pake plantuje) byłem wcelowany w niego patrząc sie na boxa chodząc w lewo i prawo 2. Zmienianie decyzji gdzie ide np: ide na A ale dostałem komunikat że bombsite jest wyłączony więc ide na B i wsumie to wszystko czekam cierpliwie na odpowiedż. Pozdrawiam Hentaied Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:583637304&advType=steamid&Submit Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199127540336/ + wiadomo jeszcze jakieś inne konta starsze nowsze ale ich wysyłać chyba nie ma po co. Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Peace Opublikowano 25 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Czysty. Wybacz Hentaied Anox, 26 Lutego 2024 Takie pytanie ci tylko zadam, a skąd wiesz ? Skoro nie masz demka xD.... Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 25 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 @ Anox daj mu ub. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hentaied Opublikowano 25 Lutego 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 5 minut temu, DrwmX_ napisał: Dzięki Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 26 Lutego 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi