Premium Bourbon Opublikowano 27 Lutego 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Nick z CS:kvs'xP Admin banujący: @ BOA DUPCZYCIEL Serwer:D2 Data zdarzenia:TERAZ Steamid: STEAM_0:0:460363914 Opis sytuacji: demko Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/97ea76b1da34a1ba1117b853beb040f6.html Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Lutego 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 @ BOA DUPCZYCIEL wiesz co masz robić, 24h. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 27 Lutego 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 (edytowane) 00:38 do 00:45 Wie przed wyjściem przed brame mid i celuje idealnie w model ct który stoi koło pączków, ale wie że jest zbyt daleko więc już wie że 2 ct idzie i również idealnie w model celuje, przy takim hałasie nie wiem jak on to mógł słyszeć. 01:22 Tak wiem słychać wszystko, ale zbyt dużo smoke i zaczyna skanować idealnie w model. 03:39 do 03:43 Tutaj mam wrażenie że CT stał na gali, ale nie mam pewności więc kvs chyba myślał że wychyli czego CT nie zrobił więc celownik poleciał idealnie w model CT który był za bramą i było widać tylko liny spadochronu, ale dopiero po tym jak zaczął celować, kolejny CT zaczął wskakiwać na gale i od razu z tego który stał na środku celownik od razu poleciał w łeb CT który wskakiwał na gale. 07:14 do 07:16 tutaj stoi w ciemni coś tam widzi w bramie CT przez lekkie smoke które zaczynają być coraz mocniejsze i nagle dziwny ruch ręką idealnie w model przez górną część bramy. 07:31 do 07:35 Skan normalny za 65 drugi strzał w to samo miejsce w które trafił skana i nagle przeskok na inny skan, możliwe że tak sobie strzelił a może po prostu nie trafił w model "do waszej oceny". 08:24 do 08:26 Raczej powinno być clear. @ Przyjaciel <3 @ JanuszHD Edytowane 27 Lutego 2024 przez BOA DUPCZYCIEL Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 27 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 00:38 B-, pierwszego gościa widział wychodząc, drugiego sprawdził miejscówke, łby ładne i czyste 01:22 B-, chaotyczny spray, celownikiem lata raz w jedną raz w drugą, nic ciekawego 03:39 B-, przeczytałem ten twój overthinking 5 razy i dalej nie wiem o co chodzi, typ wychodzi normalnie i sprawdza miejscówki 07:14 B-, dziwny, ale totalnie randomowy skan 07:31 B-, kolejny randomowy skan w znane miejsce na mapie 08:24 B-, sprawdzenie jednej i tej samej miejscówki przy setnym wejściu mida, sezon 20 odcinek 456. Podsumowując - użyj głowy i rozumu nie do doszukiwania się na siłe cheatów, bo to twoje demka rozpisywane (i screeny robione) ostatnio praktycznie wszystkie wychodzą czyste, a do douczenia się jak zachowują się cheaterzy i jak cheatowanie wygląda. A jak potrzebujesz jakiegoś szkolenia to pisz do wyższej administracji lub kogoś kto umie rozpisywać, bo naprawdę niepotrzebnie dokładasz nam tony nic niewartej i niepotrzebnej roboty. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 27 Lutego 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi