Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] - Bourbon

Bourbon

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick z CS:kvs'xP
Admin banujący: @ BOA DUPCZYCIEL
Serwer:D2
Data zdarzenia:TERAZ
Steamid: STEAM_0:0:460363914
Opis sytuacji: demko
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/97ea76b1da34a1ba1117b853beb040f6.html

• Użytkownik∙

00:38 do 00:45 Wie przed wyjściem przed brame mid i celuje idealnie w model ct który stoi koło pączków, ale wie że jest zbyt daleko więc już wie że 2 ct idzie i również idealnie w model celuje, przy takim hałasie nie wiem jak on to mógł słyszeć.

01:22 Tak wiem słychać wszystko, ale zbyt dużo smoke i zaczyna skanować idealnie w model.

03:39 do 03:43 Tutaj mam wrażenie że CT stał na gali, ale nie mam pewności więc kvs chyba myślał że wychyli czego CT nie zrobił więc celownik poleciał idealnie w model CT który był za bramą i było widać tylko liny spadochronu, ale dopiero po tym jak zaczął celować, kolejny CT zaczął wskakiwać na gale i od razu z tego który stał na środku celownik od razu poleciał w łeb CT który wskakiwał na gale.

07:14 do 07:16 tutaj stoi w ciemni coś tam widzi w bramie CT przez lekkie smoke które zaczynają być coraz mocniejsze i nagle dziwny ruch ręką idealnie w model przez górną część bramy.

07:31 do 07:35 Skan normalny za 65 drugi strzał w to samo miejsce w które trafił skana i nagle przeskok na inny skan, możliwe że tak sobie strzelił a może po prostu nie trafił w model "do waszej oceny".

08:24 do 08:26 Raczej powinno być clear.

@ Przyjaciel <3 @ JanuszHD

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Użytkownik

00:38 B-, pierwszego gościa widział wychodząc, drugiego sprawdził miejscówke, łby ładne i czyste 
01:22 B-, chaotyczny spray, celownikiem lata raz w jedną raz w drugą, nic ciekawego
03:39 B-, przeczytałem ten twój overthinking 5 razy i dalej nie wiem o co chodzi, typ wychodzi normalnie i sprawdza miejscówki
07:14 B-, dziwny, ale totalnie randomowy skan
07:31 B-, kolejny randomowy skan w znane miejsce na mapie
08:24 B-, sprawdzenie jednej i tej samej miejscówki przy setnym wejściu mida, sezon 20 odcinek 456.

Podsumowując - użyj głowy i rozumu nie do doszukiwania się na siłe cheatów, bo to twoje demka rozpisywane (i screeny robione) ostatnio praktycznie wszystkie wychodzą czyste, a do douczenia się jak zachowują się cheaterzy i jak cheatowanie wygląda. A jak potrzebujesz jakiegoś szkolenia to pisz do wyższej administracji lub kogoś kto umie rozpisywać, bo naprawdę niepotrzebnie dokładasz nam tony nic niewartej i niepotrzebnej roboty.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]