Użytkownik yngMrph Opublikowano 3 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Nick z CS: redbull cynamon gruszka Admin banujący: nie wiem Serwer: cod mod Data zdarzenia: chwile temu Steamid: STEAM_0:0:457355364 Opis sytuacji: nie wiem grałem i zbanował mnie permanentnie Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): nie ma mojego bana nawet tam Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie ma Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 3 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Spróbuj zrestartowałeś router i daj znać czy pomogło Odnośnik do komentarza
Użytkownik yngMrph Opublikowano 3 Marca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 (edytowane) 5 godzin temu, Axel napisał: Spróbuj zrestartowałeś router i daj znać czy pomogło nie pomogło zmieniłem sobie sid + ip i moge wejść Edytowane 3 Marca 2024 przez yngMrph Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 3 Marca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi