Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - FunnyPuma

FunnyPuma

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię: Przemek
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer aktualnie nie ma opiekuna i został tylko support. Chciałbym mu pomóc w obowiązkach i żeby ogarnąć to co się dzieje na serwerze i przy tym nabyć nowe doświadczenie. Jestem osobą aktywną i mam dobry kontakt ze społecznością serwera jak i administracją. Każde zadanie staram się wykonywać jak najlepiej, nie stwarzam większych problemów, więc uważam, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. 
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DC
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: W przypadku DC nie byłem, jednak szybko się uczę i to nie będzie dla mnie problemem. 
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Podstawy ogarniam to myślę, że takie 5/10 mógłbym sobie dać.
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeżeli będzie trzeba to tak.
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Puma557/
Coś o sobie: Najtrudniejsza część podania. Jestem osobą miłą, szczerą, starającą się unikać niepotrzebnych konfliktów. Oprócz tego jestem osobą ambitną i lubię zdobywać nowe doświadczenia, i się rozwijać. Bez problemu odnajdę się w tej roli. Lubię tematy związane z muzyką, programowaniem i motoryzacją.

• Lubię to! 5
  • xD 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Premium
Premium

powiem ci tak puma masz juz duzo rang funkcyjnych i nie wiem czy podolasz  ale dam ci szanse gdyz poprzedni opiekun nic nie robil i trzeva tego dc rozruszac jestes osoba sumienna i niekonfliktowa wiec to najnajbaedxiej na plus, nigdy nie bylo z toba rowniez problemow wiec jestem za okresem probnym

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik∙

+ Wiek

+ aktywność 

- doświadczenie 

- znajomość panelu

Co moge powiedzieć pumcia, jeśli chodzi o znajomość panelu to osobiście wątpie nawet w to 5/10 i wydaje mi się że nie jest to jeszcze ten moment, spróbuj ponownie za jakiś czas gdy już będziesz bardziej zaznajomiony z discordem, na ten moment jestem na NIE

• Dzięki 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Moderator
Moderator

Na pewno na + wiek, boś stary ale jary :xdd:

Na + również aktywność 

+/- Podanko, bo takie na szybko trochę 

Na - doświadczenie, a co z tym związane umiejętności, bo bycie opiekunem jednak wymaga pewnej wiedzy, której aktualnie nie posiadasz, aczkolwiek człowiek się rozwija i myślę, że mimo wszystko z czasem byś ogarnął to i owo co potrzebne 

Podsumowując moją krótką i jakże zwięzłą wypowiedź jestem skłonny stwierdzić, że aktualnie byłbym za okresem próbnym, lecz jeśli taka opcja według administracji nie będzie wchodzić w grę, to chętnie bym cię widział na opiekunie za jakiś czas, jeśli oczywiście poduczyłbyś się trochę bardziej dogłębnie discorda.

Pozdrawiam serdecznie

niktważny 

• Dzięki 1

converted_image(1).png.477fce2ad77c96d5e7ad6c011e9fb142.png

• VIP
VIP

Moim zdaniem masz już wiele zadań na forum, do tego moderator czatu, admin coda, dojdzie jeszcze opiekun. Na plusik wiek, jesteś ogarniętym ziomkiem.

Jestem za OKRESEM PRÓBNYM!

Ogólnie, jestem ciekawy czy dasz rade codziennie utrzymywac poziom wymaganej rangi, zycze powodzenia.

Jestem na okres próbny

+ wiek

+ znajomość panelu

- podanie na kolanie

• LEGENDA

Posiadasz 4rangi funkcyjne w czym aktualnie 2 są takie bardziej wymagające, dochodzi do tego admin na serwerze cs 1.6 na którym trzeba spędzać czas na serwerze. Więc nie sądzę abyś znalazł czas by obsługiwać jeszcze dodatkowo serwer discord, a ta funkcja nie polega na tym że @ Raku by ogarniał cały serwer a ty mając opiekuna byś miał wszystko w dupie tak jak było to w przypadku poprzedniego opiekuna. Podanie odrzucam. 

• xD 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]