Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 4 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Imię: Przemek Wiek: Na ten moment 23 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Serwer aktualnie nie ma opiekuna i został tylko support. Chciałbym mu pomóc w obowiązkach i żeby ogarnąć to co się dzieje na serwerze i przy tym nabyć nowe doświadczenie. Jestem osobą aktywną i mam dobry kontakt ze społecznością serwera jak i administracją. Każde zadanie staram się wykonywać jak najlepiej, nie stwarzam większych problemów, więc uważam, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DC Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: W przypadku DC nie byłem, jednak szybko się uczę i to nie będzie dla mnie problemem. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Podstawy ogarniam to myślę, że takie 5/10 mógłbym sobie dać. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeżeli będzie trzeba to tak. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Puma557/ Coś o sobie: Najtrudniejsza część podania. Jestem osobą miłą, szczerą, starającą się unikać niepotrzebnych konfliktów. Oprócz tego jestem osobą ambitną i lubię zdobywać nowe doświadczenia, i się rozwijać. Bez problemu odnajdę się w tej roli. Lubię tematy związane z muzyką, programowaniem i motoryzacją. 5 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 4 Marca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 powiem ci tak puma masz juz duzo rang funkcyjnych i nie wiem czy podolasz ale dam ci szanse gdyz poprzedni opiekun nic nie robil i trzeva tego dc rozruszac jestes osoba sumienna i niekonfliktowa wiec to najnajbaedxiej na plus, nigdy nie bylo z toba rowniez problemow wiec jestem za okresem probnym 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 4 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 + Wiek + aktywność - doświadczenie - znajomość panelu Co moge powiedzieć pumcia, jeśli chodzi o znajomość panelu to osobiście wątpie nawet w to 5/10 i wydaje mi się że nie jest to jeszcze ten moment, spróbuj ponownie za jakiś czas gdy już będziesz bardziej zaznajomiony z discordem, na ten moment jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza
Moderator Młodyy Opublikowano 4 Marca 2024 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Na pewno na + wiek, boś stary ale jary Na + również aktywność +/- Podanko, bo takie na szybko trochę Na - doświadczenie, a co z tym związane umiejętności, bo bycie opiekunem jednak wymaga pewnej wiedzy, której aktualnie nie posiadasz, aczkolwiek człowiek się rozwija i myślę, że mimo wszystko z czasem byś ogarnął to i owo co potrzebne Podsumowując moją krótką i jakże zwięzłą wypowiedź jestem skłonny stwierdzić, że aktualnie byłbym za okresem próbnym, lecz jeśli taka opcja według administracji nie będzie wchodzić w grę, to chętnie bym cię widział na opiekunie za jakiś czas, jeśli oczywiście poduczyłbyś się trochę bardziej dogłębnie discorda. Pozdrawiam serdecznie niktważny 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 6 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Moim zdaniem masz już wiele zadań na forum, do tego moderator czatu, admin coda, dojdzie jeszcze opiekun. Na plusik wiek, jesteś ogarniętym ziomkiem. Jestem za OKRESEM PRÓBNYM! Odnośnik do komentarza
squizy Opublikowano 6 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Ogólnie, jestem ciekawy czy dasz rade codziennie utrzymywac poziom wymaganej rangi, zycze powodzenia. Jestem na okres próbny + wiek + znajomość panelu - podanie na kolanie Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Marca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Posiadasz 4rangi funkcyjne w czym aktualnie 2 są takie bardziej wymagające, dochodzi do tego admin na serwerze cs 1.6 na którym trzeba spędzać czas na serwerze. Więc nie sądzę abyś znalazł czas by obsługiwać jeszcze dodatkowo serwer discord, a ta funkcja nie polega na tym że @ Raku by ogarniał cały serwer a ty mając opiekuna byś miał wszystko w dupie tak jak było to w przypadku poprzedniego opiekuna. Podanie odrzucam. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 6 Marca 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi