Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] - loren

lorenaim

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: loren
Admin banujący: BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG
Serwer: Only DD2 #1
Data zdarzenia: 04.03.2024
Steamid: STEAM_0:1:116584768
Opis sytuacji:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : loren 
[AMXBans] Reason : ' pov na forum ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.StrefaSkilla.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 116584768 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 178.214.5.7 ' 
[AMXBans] =============================================== 
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php, niestety nie mogę przejśc do szczegółów mojej blokady aby wysłać do niej bezpośredni link. Było to natomiast jakoś po godzinie 9:20.
Poniżej zamieszczam również skan demka, ale niestety przy probie odpalenia go u mnie nic sie totalnie nie dzieje i widnieje tylko resp TT. 
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/e8f0bc4d2844b22b00b5aab5b07dd28c.html

Skan demka.png

Edytowane przez lorenaim
  • Użytkownik∙

Coś tu jest nie tak bo z tego co mi wiadomo demko powinno trwać około 9 min u mnie w ogóle go nie otwiera "Wygląda to jakby to był tylko screen" jakby było stopowane na początku, poza tym na skanie u góry pokazuje 21 min niżej po skanie pokazuje 22 sekundy? @ UBT CS 1.6 @ Axel Bardziej się znacie wiecie o co tu chodzi?

Bo mi to wygląda na stopowanie demka na początku rundy przed zbanowaniem sprawdzałem ile do końca mapy zostało i było coś około 11 min ale nie wiem dokładnie więc załóżmy że, 8-9 min demka powinno być a tu nic nie ma... Na poniższym screenie widać dokładnie co się dzieje po próbie odpalenia demka :/

@ lorenaim W taki by wpisać stop w consoli i tyle czekamy na poprawne i całe demko :) 

@ lorenaim To nie ja nagrywam demko a nagrywa z automatu dla mnie sam wpisałeś stop w consoli i koniec tematu.

@ Axel Przeczytałem właśnie Twoją notatkę i faktycznie masz rację próbował ponownie wejść na serwer.

09:55 demko z hltv ponowna próba wejścia na serwer.

20240304100314_1.jpg

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Użytkownik

Demko ma 94Kb więc takiego demka nawet nie przyjmuję do rozpatrywania. Byłem wtedy na serwerze i jak dla mnie zastopowałeś demko. Wrzuć poprawne demko bez tego nie będzie ub.
24h - czas start.

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

W jaki sposób mogłem zastopować demko xDDD No nie róbcie se jaj wbiłem 4fun na serwerek postrzelać sobie i teraz jeszcze oskarżacie mnie o jakies zatrzymywanie demek. W jaki sposób niby miałbym to zrobić, bardzo ciekawe i chcialbym sam sie dowiedziec... 

• xD 1
  • Użytkownik

Takie demko otrzymałem w konsoli po banie, nic nie stopowałem, nawet nie miałem pojęcia że nagrywasz mojego pov'a. Z resztą jak bym wiedzial i tak by to nic nie zmieniło bo wiem jak gram i ze jestem czysty :)

demko.png

Axel
Axel,

Jedynie co mi przychodzi do głowy to to że wszedłeś na serwer po banie i zaczęło Ci się nagrywać nowe demko , więc jeżeli tak było to ub nie będzie 

• Użytkownik

Próba ponownego wejścia = zaczęło ci się nagrywac nowe demko, brak UB.

• Użytkownik

GRACZ ZBANOWANY.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]