Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] - loren

lorenaim

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: loren
Admin banujący: BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG
Serwer: Only DD2 #1
Data zdarzenia: 04.03.2024
Steamid: STEAM_0:1:116584768
Opis sytuacji:
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] You are banned from this Server! 
[AMXBans] You are permanently banned. 
[AMXBans] Banned Nickname : loren 
[AMXBans] Reason : ' pov na forum ' 
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.StrefaSkilla.pl 
[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 116584768 ' 
[AMXBans] Your IP : ' 178.214.5.7 ' 
[AMXBans] =============================================== 
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php, niestety nie mogę przejśc do szczegółów mojej blokady aby wysłać do niej bezpośredni link. Było to natomiast jakoś po godzinie 9:20.
Poniżej zamieszczam również skan demka, ale niestety przy probie odpalenia go u mnie nic sie totalnie nie dzieje i widnieje tylko resp TT. 
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/e8f0bc4d2844b22b00b5aab5b07dd28c.html

Skan demka.png

Edytowane przez lorenaim
  • Użytkownik∙

Coś tu jest nie tak bo z tego co mi wiadomo demko powinno trwać około 9 min u mnie w ogóle go nie otwiera "Wygląda to jakby to był tylko screen" jakby było stopowane na początku, poza tym na skanie u góry pokazuje 21 min niżej po skanie pokazuje 22 sekundy? @ UBT CS 1.6 @ Axel Bardziej się znacie wiecie o co tu chodzi?

Bo mi to wygląda na stopowanie demka na początku rundy przed zbanowaniem sprawdzałem ile do końca mapy zostało i było coś około 11 min ale nie wiem dokładnie więc załóżmy że, 8-9 min demka powinno być a tu nic nie ma... Na poniższym screenie widać dokładnie co się dzieje po próbie odpalenia demka :/

@ lorenaim W taki by wpisać stop w consoli i tyle czekamy na poprawne i całe demko :) 

@ lorenaim To nie ja nagrywam demko a nagrywa z automatu dla mnie sam wpisałeś stop w consoli i koniec tematu.

@ Axel Przeczytałem właśnie Twoją notatkę i faktycznie masz rację próbował ponownie wejść na serwer.

09:55 demko z hltv ponowna próba wejścia na serwer.

20240304100314_1.jpg

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Użytkownik

Demko ma 94Kb więc takiego demka nawet nie przyjmuję do rozpatrywania. Byłem wtedy na serwerze i jak dla mnie zastopowałeś demko. Wrzuć poprawne demko bez tego nie będzie ub.
24h - czas start.

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

W jaki sposób mogłem zastopować demko xDDD No nie róbcie se jaj wbiłem 4fun na serwerek postrzelać sobie i teraz jeszcze oskarżacie mnie o jakies zatrzymywanie demek. W jaki sposób niby miałbym to zrobić, bardzo ciekawe i chcialbym sam sie dowiedziec... 

• xD 1
  • Użytkownik

Takie demko otrzymałem w konsoli po banie, nic nie stopowałem, nawet nie miałem pojęcia że nagrywasz mojego pov'a. Z resztą jak bym wiedzial i tak by to nic nie zmieniło bo wiem jak gram i ze jestem czysty :)

demko.png

Axel
Axel,

Jedynie co mi przychodzi do głowy to to że wszedłeś na serwer po banie i zaczęło Ci się nagrywać nowe demko , więc jeżeli tak było to ub nie będzie 

• Użytkownik

Próba ponownego wejścia = zaczęło ci się nagrywac nowe demko, brak UB.

• Użytkownik

GRACZ ZBANOWANY.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]