Użytkownik lorenaim Opublikowano 4 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) Nick z CS: loren Admin banujący: BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG Serwer: Only DD2 #1 Data zdarzenia: 04.03.2024 Steamid: STEAM_0:1:116584768 Opis sytuacji: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : loren [AMXBans] Reason : ' pov na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 116584768 ' [AMXBans] Your IP : ' 178.214.5.7 ' [AMXBans] =============================================== Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php, niestety nie mogę przejśc do szczegółów mojej blokady aby wysłać do niej bezpośredni link. Było to natomiast jakoś po godzinie 9:20. Poniżej zamieszczam również skan demka, ale niestety przy probie odpalenia go u mnie nic sie totalnie nie dzieje i widnieje tylko resp TT. Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/e8f0bc4d2844b22b00b5aab5b07dd28c.html Edytowane 4 Marca 2024 przez lorenaim Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 4 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 (edytowane) Coś tu jest nie tak bo z tego co mi wiadomo demko powinno trwać około 9 min u mnie w ogóle go nie otwiera "Wygląda to jakby to był tylko screen" jakby było stopowane na początku, poza tym na skanie u góry pokazuje 21 min niżej po skanie pokazuje 22 sekundy? @ UBT CS 1.6 @ Axel Bardziej się znacie wiecie o co tu chodzi? Bo mi to wygląda na stopowanie demka na początku rundy przed zbanowaniem sprawdzałem ile do końca mapy zostało i było coś około 11 min ale nie wiem dokładnie więc załóżmy że, 8-9 min demka powinno być a tu nic nie ma... Na poniższym screenie widać dokładnie co się dzieje po próbie odpalenia demka @ lorenaim W taki by wpisać stop w consoli i tyle czekamy na poprawne i całe demko @ lorenaim To nie ja nagrywam demko a nagrywa z automatu dla mnie sam wpisałeś stop w consoli i koniec tematu. @ Axel Przeczytałem właśnie Twoją notatkę i faktycznie masz rację próbował ponownie wejść na serwer. 09:55 demko z hltv ponowna próba wejścia na serwer. Edytowane 4 Marca 2024 przez BOA DUPCZYCIEL Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 4 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Demko ma 94Kb więc takiego demka nawet nie przyjmuję do rozpatrywania. Byłem wtedy na serwerze i jak dla mnie zastopowałeś demko. Wrzuć poprawne demko bez tego nie będzie ub. 24h - czas start. Odnośnik do komentarza
Użytkownik lorenaim Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 W jaki sposób mogłem zastopować demko xDDD No nie róbcie se jaj wbiłem 4fun na serwerek postrzelać sobie i teraz jeszcze oskarżacie mnie o jakies zatrzymywanie demek. W jaki sposób niby miałbym to zrobić, bardzo ciekawe i chcialbym sam sie dowiedziec... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lorenaim Opublikowano 4 Marca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Takie demko otrzymałem w konsoli po banie, nic nie stopowałem, nawet nie miałem pojęcia że nagrywasz mojego pov'a. Z resztą jak bym wiedzial i tak by to nic nie zmieniło bo wiem jak gram i ze jestem czysty Axel, 4 Marca 2024 Jedynie co mi przychodzi do głowy to to że wszedłeś na serwer po banie i zaczęło Ci się nagrywać nowe demko , więc jeżeli tak było to ub nie będzie Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 4 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Próba ponownego wejścia = zaczęło ci się nagrywac nowe demko, brak UB. Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 4 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi