Użytkownik ShainDiee Opublikowano 6 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 1. Twój nick:ShainDie 2. Nick oskarżonego: BOA DUPCZYCIEL 3. IP/SID oskarżonego:.... 4. Data i czas zdarzenia: 06,03,2024 19:25 5. Powód skargi: BRAK KULTURY 6. Opis sytuacji: PISALEM O POMOC W SPRAWIE BANA NIE SLUSZNEGO I POLECIAL CHLOPAK ZA MOCNO 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://easyupload.io/ka5hsx 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 6 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 (edytowane) Tak dokładnie napisałem Ci na priv po sprawdzeniu Twojego demka że nie będę gadał na tsie z odpałem i że pluje na Ciebie dokładnie tak było i podtrzymuje swoje słowa, tylko widzisz to co się dzieje na priv sieci raczej nie interesuje bo to sprawy prywatne chyba że się mylę, a jeśli nie to i tak nie żałuje swoich słów xD Typie o jakim serwerze mowa skoro my na forum jesteśmy, wolę nie potrafić dobrze grać chociaż padałeś jak bot niż latać odpalonym jak Ty i dostawać w cipe xD Edytowane 6 Marca 2024 przez BOA DUPCZYCIEL Krip, 7 Marca 2024 (edytowane) Ale trochę więcej kultury na następny raz = przecież można, to wyjaśnić na spokojnie Edytowane 7 Marca 2024 przez Krip 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ShainDiee Opublikowano 6 Marca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 widzisz mam inne zdanie o tym pelnisz funkcje jako admin to kultura powinna byc chyba ze to jest normalne na tym serwerze i akceptowane ty sie wypowiadasz na temat demka gdzie grac dobrze nie potrafisz kolego wiec dziwi mnie to xD Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Cytat 3.9 Sprawy prywatne, dyskusje i spory między użytkownikami należy rozwiązywać w prywatnej wiadomości pamiętając o kulturze. +1 leci w postaci warna. Mimo, że jest taki werdykt w odwołaniu, a nie inny nie zmienia, to faktu, że o kulturze pamiętać trzeba bądź co bądź W skrócie = zachowanie nie godne admina po prostu. Nie wiem nie da się tego normalnie napisać bez obrażania kogoś/plucia tylko trzeba od razu zaatakować z grubej rury? . Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi