Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyjaciel <3 Opublikowano 6 Marca 2024 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Witam bardzo, ale to bardzo serdecznie! W tym miesiącu wraz z redakcją przygotowaliśmy dla was kolejna odsłonę gazetki - luty. Zapraszam do czytania/przeglądania tej o to gazetki oraz wystawienia opinii o niej niżej w komentarzu. Przepraszam za każdy dzień spóźnienia, aczkolwiek wszystko już wraca do normy :). Użytkownik Miesiąca Statystyki forum Stan rekrutacji Piosenka miesiąca Film miesiąca Gra miesiąca Sala chwały statystyk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Konkursy Najaktywniejsi Humor Użytkownikiem miesiąca został @ Raku . Statystki forum wyglądają właśnie tak. Najlepszym graczem tego miesiąca zostaje @ iksiu . 1. @ Upishdzony 2. @ Raku 3. @ DeVoX 4. @ FunnyPuma 5. @ Łach W tym miesiącu pojawił się nowy serwer ONLY AWP CS2, na który serdecznie zapraszamy, a aktualna lista serwerów prezentuje się tak! Awanse: @ Hana_Montana - Junior Admin Degradacje: @ zjarana_xx3 - Admin CS 1.6 Surf @ Snooki1123 - Admin CS 1.6 ZM @ Blueee - Admin CS 1.6 ZM @ Nokxixr - Admin CS 1.6 ZM @ Devon - Admin CS 1.6 DD2 @ bloomy - Opiekun CS 1.6 JB / Admin CS 1.6 JB @ SiTo - Admin CS 2 OM @ okSio - Admin CS 2 OM @ Świrek - Admin CS 2 OM @ bocian - Admin CS 1.6 DD2 @ retoryk - Typer @ SQ_Secretive - Opiekun CS 1.6 DD2 Rezygnacje: @ D3X - Grafik / Właściciel CS2 Deathrun @ Przyjaciel <3 - Typer @ reczku - Admin CS 1.6 ZM @ Bloody ♣ - Admin CS 1.6 ZM @ lenia - Admin CS 2 OM @ JanuszHD - Admin CS 1.6 DD2 1. Najlepszy administrator: @ Anox 2. Najlepszy moderator: @ NetaO 3. Najlepszy UBTeam: @ Axel 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ Raku 6. Najlepszy admin serwera CS 1.6: @ Przyjaciel <3 7. Najlepszy admin serwera CS 2: @ DrwmX_ 8. Najlepszy redaktor: @ FunnyPuma 9. Najlepszy grafik: @ MnX 10. Najlepszy typer: @ Apple 11. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ Raku 12. Największy leń: @ Trivor 13. Największy śmieszek: @ Raku 14. Największy spamer: @ UpishDzonny & @ Raku 15. Najbardziej zaufana osoba: @ Krip 16. Najbardziej kreatywna osoba: @ MnX 17. Największy no-life: @ Raku 18. Największa mądrala na forum: @ Torf 19. Największy lizus: @ Paweł Szmit 20. Pomocna dłoń: @ Hana_Montana & @ Anox 21. Najmilszy: @ MnX 22. Najbardziej poważna/poważny: @ Anox 23. Największy napinacz na sieci: @ Błaszczyk & @ FunnyPuma & @ TRAPER_ROKU 24. Największy podrywacz: @ FunnyPuma 25. Najbardziej pracowity: @ Anox 26. Dama strefy: @ czerwonka 27. Gentleman strefy: @ Paweł Szmit 28. Najlepszy serwer na sieci: DD2 Top Donatorzy: @ Martinos.TM. - 400 zł W tym miesiącu odbył się finał konkursu redakcji pt."Bitwa Poetycka", polegał on na napisaniu przez uczestników jak najlepszego wiersza. Wyniki zostały ogłoszone 17 lutego, a podium zajęli: 1. @ Raku 2. @ MnX 3. @ Vashka & @ Bl0nd4s Dlaczego firma pogrzebowa zawsze jest dochodowa? Bo mają zawsze klientów na końcu linii! Diabeł złapał Polaka, Francuza i Ruska. Mówi - macie jedno życzenie na rok. Francuz mówi, że chce kobiet. Polak, że chce wódki. Rusek, że chce papierosy. Przychodzi diabeł po roku mówi, że mają następne życzenie. Francuz chce kobiet. Polak chce wódki. A Rusek chce zapałek. Nauczycielka pyta dzieci: - Jakie macie zwierzęta w domach? - Ja mam psa. - A ja mam kota. - A ja mam kurczaka w zamrażarce... - mówi Jaś. Jeden przedszkolak mówi do drugiego: - U mnie modlimy się przed każdym posiłkiem. - U mnie nie. Moja mama bardzo dobrze gotuje. 14 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 6 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Super ! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Dobra robota! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 6 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Gratuluję wszystkim! 1 Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 7 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Pięknie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 7 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 super! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bl0nd4s Opublikowano 7 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 Super się czytało Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 11 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 Super 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi