Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] - ShainDie

ShainDiee

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:ShainDIe
Admin banujący:Blaszczyk
Serwer:dd2
Data zdarzenia:05,03,2024
Steamid:' STEAM_0 : 1 : 37979443 ' 
Opis sytuacji:....
Coś od siebie:

siema na poczatku wyjasnie co to jest rozrzut 

Rozrzut pocisków – zjawisko polegające na tym, że pociski wystrzelone z tej samej broni, przy tych samych nastawach (celowaniu w jeden punkt) nie uderzają w ten sam punkt.

bron m4 

M4 jest typowa bronią szturmowa. Ma dużo lepszą celność niż Ak-47, ale niestety mniejsza moc. Mimo to jednak strzał w głowę zabija przeciwnika jednym nabojem. Jeśli założymy tłumik to nie tylko będziemy strzelać ciszej ale też rozrzut będzie mniejszy co nie oznacza ze go nie ma 

image.png.b4c8b28ec3651e3048964aca0564e721.png

01:49 - pusty strzał z przeskokiem;

tutaj dostalem info od teamu ze przeciwnik jest na respie ct wiec pobieglem tam przez gala uzywam tez radaru i patrze gdzie jest moj team posiadam Natec Genesis GX85 to profesjonalna mysz przeznaczona dla graczy, którzy wiedzą jak zwyciężać. Wyróżnia ją precyzyjny sensor laserowy oraz aż 13 programowalnych przycisków dla pełnej kontroli nad rozgrywką. GX85 stworzona została z myślą o graczach MMO. gdzie mam ustawione na maxa Czułość8200 DPI Częstotliwość odświeżania pozycji1000 Hz 

Zwykła myszka oferuje około 125 Hz, co oznacza, że zgłasza swoje położenie 125 razy na sekundę, czyli co 8 milisekund. W odróżnieniu od zwykłej myszki, myszka gamingowa może pochwalić się częstotliwością około 500-1000 Hz, czyli zgłasza się co maksymalnie 1 ms. Wyższa częstotliwość pozwala na szybsze granie

02:36 - aimowo;

tutaj jak pisalem wyzej wyjasnienia bron jaka posiadalem to m4 

M4 jest typowa bronią szturmowa. Ma dużo lepszą celność niż Ak-47, ale niestety mniejsza moc. Mimo to jednak strzał w głowę zabija przeciwnika jednym nabojem. Jeśli założymy tłumik to nie tylko będziemy strzelać ciszej ale też rozrzut będzie mniejszy co nie oznacza ze go nie ma i do tego dochodzi myszka 
02:50 - aimowo, + frag pada strzelając obok;

tutaj jak pisalem wyzej wyjasnienia bron jaka posiadalem to m4 

M4 jest typowa bronią szturmowa. Ma dużo lepszą celność niż Ak-47, ale niestety mniejsza moc. Mimo to jednak strzał w głowę zabija przeciwnika jednym nabojem. Jeśli założymy tłumik to nie tylko będziemy strzelać ciszej ale też rozrzut będzie mniejszy co nie oznacza ze go nie ma i do tego dochodzi myszka i tak samo trzeba brac pod uwage to ze bylem w ruchu i strzal nie leci tam gdzie celownik pokazuje bo jest rozrzut czysty fart 

04:09 - aimowo;

tutaj to juz jest ak47 gdzie ta bron to ma rozrzut jak nie wiem co kazdy chyba wie o tym 

gdzie przeciwnik dostal glowe to skakalem na murek na podest i jak zchodzilem z murku w dol dopiero dostal banie czysty fart 
04:41 - gdzie kule a gdzie model, później zgubienie targetu i mechaniczny powrót;

dwie rundy złapane z mojego pova z gierki
shein3 https://easyupload.io/4339l5
15:45 - cały czas skakane było na podest żeby sprawdzić górny, teraz zmiana taktyki widząc model;

moje pytanie brzmi czy zabronione jest skakanie na podest ? xD to tak jakbys czepial sie kogos o to ze chowa sie w piachu i wychyla ;D
15:47 - głowa obok modelu;

normalny strzal tutaj nawet nie ma co opisywac 
20:22 - kilometr obok xddd  https://streamable.com/lkocp0

tutaj polecam obejrzenie demka calego a nie urywke zrobiona 

wyjasnienie typu bron awp

W ofensywie korzysta się z tzw. szybkiego przybliżenia. Przy wychodzeniu zza rogu i dojrzeniu przeciwnika włączasz zoom na tyle szybko, aby oddać pojedynczy strzał po czym powracasz do normalnego widoku.

Przybliżenie rozmywa obraz w trakcie ruchu co utrudnia trafienie w cel. Zawsze strzelaj na końcu ruchu kiedy efekt rozmycia minie.

wiec jak obejrzymy cale zajscie to widac ze dostalem info ze ida gala wiec biegne z dlugiej skacze jestem w ruchu daje szybkiego zooma i strzelam po czym uciekam na dluga i padam 

na koniec dodam tyle ze sprzet ma znaczenie co do gry nie chcwalac sie posiadam

Monitor ASUS TUF Gaming VG32VQR 31.5" 2560x1440px 165Hz 1 ms Curved 

Mysz GENESIS GX85 

o kompie juz nie bede pisal nie ma po co ;D

@ Krip

@ Trivor

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):https://ufile.io/ukeo8e6t

Edytowane przez ShainDiee
  • Ha ha 3
  • ShainDiee zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - ShainDie
  • Zasłużony

2:36 - to nieźle aimowo serio.. +B

2:46 - Obok głowy. +B

Ogólem, to uwaliłbym cię już za te dwie akcję. 

Demko nr2. 

15:47 - +BB

20:22 - Bez jaj XD +B 

Sory, ale za to co tutaj widać o UB nie ma nawet mowy. 

Możesz dalej upierać się, że jesteś "czysty", ale po tym co obejrzałem tutaj nie mam najmniejszych wątpliwości, że każdy co by zobaczył te akcję stwierdziłby to samo co ja i to co stwierdzili poprzedni oglądający twoją grę. 

Ban zostaje. (Btw nie pisz kolejnych odwołań, bo będą one nagradzane warnem od strzała). 

• Lubię to! 1

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

GRACZ ZBANOWANY.png

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]