Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PRZYJĘTA] [SKARGA] - Hana

LAN CIECHOCINEK 2K2

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Potwierdzam była taka sytuacja, również zostałem zbanowany na chatboxie za „emotki” tymczasem inne osoby spamujące emotkami nie wyrwaly bana, 

chciałbym dodać od siebie,  że również hana jest arogancki. 
ciągle narzuca mi rzeczy związane z serwerem.

IMG_1214.thumb.png.dc6bbc9b1bfe62c6fb4d45911ab08ca7.png
to nie pierwsza sytuacja z zachowaniem hany, wobec mnie ciągle jest arogancki ze swoim zachowaniem do mnie.

presja bierze chłopaka za bardzo niestety :/ 

dodam, że hana jako mod nie umie rangi stworzyc XD

nie wiem, za co dostał awans..

Edytowane przez Upishdzony
  • Lubię to! 2
  • xD 1

copy_88C6DF48-94A2-45E6-AD41-8C1.gif.812805b55f49b8f897efb4dd3c40404d.gif

• Zasłużony

Niektórzy po prostu nie nadają się na administratora forum. Hana wczoraj oznajmił, że j@ nie musi pilnować czatu w takim razie proponuję sprawdzić temat z obowiązkami administratora. Tłumaczenie, że masz problemy z internetem jest na takim samym poziomie co serwer JB. Moim zdaniem hana boi się zareagować aby nie zostać 'wyjaśnionym' przez niektóre persony (patrz pierwsze zdanie). Pozdrawiam

Jeśli moderator/administrator będzie chciał dodać mi notkę, proszę najpierw sprawdzić regulamin

NetaO RIP
NetaO RIP, (edytowane)

.

Edytowane przez NetaO RIP
  • Lubię to! 3
  • Super 3
  • Trzymaj się 1
  • Ha ha 1
  • xD 2
  • Zasłużony

@ Hana_Montana  jako, że skarga jest pisana w stronę twojej osoby - czekamy na twoją wersje i na to co masz do powiedzenia na temat tej skargi. 

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

Dobra zaczynamy, postaram się odpowiedzieć jak najlepiej na wasze "zarzuty".

W dniu 8.03.2024 o 22:28, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał:

Przez ponad pół godziny była kłótnia między "ekipą" @ squizy , a@ ReindereK . Kiedy w swoim zwyczaju dość mocnymi słowami zwróciłem uwagę, że administracja (czyt. @ Hana_Montana , który pisał na sb i był aktywny) się opierdala

Kłótnia zaczęła się o 20:31 wtedy, aktualnie nie byłem na forum, ale za to aktywny na sb był moderator czatu

image.png

O 20:53 jeden z właścicieli jb został degradację i wtedy rozpoczął się główny syf na forum 

image.png

Długotrwałe prowokacje ze strony Alvaro w kierunku właściciela squizy trwały, mimo że był obecny online i aktywnie udzielał się na sb. Dlaczego moderator Devox nie zareagował? Tylko on potrafi udzielić odpowiedzi na to pytanie. Wróciłem do domu około 21:10, a zalogowałem się na forum około 10 minut później. Zazwyczaj nie mam czasu na czytanie sb w ciągu dnia, więc nie byłem świadkiem wcześniejszych prób prowokacji ze strony Alvaro.

Następnie musiałem zająć się działaniami związanych z multikontami Łacha, ponieważ został on zbanowany przez Axela. W związku z tym musiałem się zalogować do panelu administratora, aby sprawdzić wszystkie powiązania, nadać odpowiednie rangę oraz zablokować konta resztę kont.  

Kiedy zerknąłem na czat, to zobaczyłem wiadomość od D3MON, że ma jakąś sprawę do administracji forum. image.png, więc aktywny na czatcie można powiedzieć, że byłem od godziny 21:31. image.png (Moja pierwsza wiadomość wysłana na sb tego po wróceniu do domu) Odczytałem od niego pv itd i mu nie odpisałem, ponieważ, zobaczyłem, że coś na dc strefowym się odwala, więc odpaliłem dc i dostałem następną robotę, bo musiałem się skonsultować z administracją w sprawie bana nadanego przez Devoxa, czy słusznie zrobił. Po ogarnięciu tych spraw aktywny na sb był moderator Devox. image.png ( Później się okazało, że powiązanie z oro było tylko zbieżnością ip, więc przepraszam oro) 

Oto przedstawiam pierwszą "Zaczepkę/Prowokację" z strony twojej w moją stronę. Jak masz jaja pisać takie wiadomości, to po co po czasie je edytujesz? Żeby twoje przyszłe odwołanie/skarga lepiej wpłynęła na twoją korzyść. Po tej akcji twoja skarga powinna pójść do odrzucenia, ponieważ nie wiadomo, co jeszcze edytowałeś, a nawet usunąłeś.  

image.png

Tutaj dalsza konwersacja po tej sytuacji. 

image.png

image.png

Jak chociaż edytowałeś swą wiadomość, to mogłeś coś lepszego wymyśleć, bo nawet kontekst dalszych wiadomości nie ma racji bytu. 

Devox próbował uspokoić te bydło, co się wtedy rozprzestrzeniało na sb, ale mu się nie udawało, więc ja zareagowałem. 

image.png

Tutaj dałem znak nawet, że aktualnie mam dużo rzeczy do roboty na forum i nie patrzę dokładnie każdej wiadomości kto co napisał. 

image.png

image.png

Tutaj znów postanowiłeś teraz całą administrację forum obrazić 

image.png

Tutaj daje Ci następne ostrzeżenie, że masz uważać na to co piszesz 

image.png 

image.png

image.png

image.png

Po tej wiadomości zostałeś bana na 3 godziny? Czy słusznie? Dla mnie tak. 

W dniu 8.03.2024 o 22:28, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał:

@ Hana_Montana nie widzi problemu z takimi wiadomościami,

image.png.821aacb564053ef9336fe5ae7741fe55.png

Nie widzę godziny o której to było pisane, ale jak to było potem jak już pisałem wiadomości na sb, to może tego nie widziałem, mam do tego prawo, ponieważ nie mam głównego obowiązku patrzenia każdej wiadomości na sb, bo od tego głównie mamy Moderatora Chatboxu, a jak jest nie aktywny, to moderatorzy powinni kontrolować, a aktywnych było ich, aż 2. Co do tych ss z 2023, to nie wiem po co zamieszczałeś do tej skargi, bo one nie mają nic do tego, a nawet nie mam się jak do tych ss odpowiedzieć, bo po prostu nie pamiętam sytuacji. 

Przechodźmy teraz do Upishdzonego 

W dniu 8.03.2024 o 22:51, Upishdzony napisał:

Potwierdzam była taka sytuacja, również zostałem zbanowany na chatboxie za „emotki” tymczasem inne osoby spamujące emotkami nie wyrwaly bana, 

Tą sytuację wyjaśniłem w twoim odwołaniu 5 pustaków w 2 minuty i pojedyncze wiadomości są w twoim stylu, żeby być w tym top 1. Nie reagowałem wcześniej na to, lecz postanowiłem wtedy, żeby ogarnąć ten syf. Zostałeś bana na 1h, a nie na 8 godzin, więc jak dla mnie odpowiednia kara. 

to nie pierwsza sytuacja z zachowaniem hany, wobec mnie ciągle jest arogancki ze swoim zachowaniem do mnie.

presja bierze chłopaka za bardzo niestety :/

Co to tego, to co ode mnie oczekiwałeś w tamtym momencie, zacząłeś mnie oznaczać na dc i wyzywać od desperatów za bana godzinnego. Jakoś Ci nie przeszkadzało jak, co druga osoba po prostu Cię wyśmiewała na sb po twojej degradacji, a jak ja napisałem Ci, to wprost, to akurat zabolało?, ale za to Cię przepraszam, ale dużo wtedy się działo i po prostu się zirytowałem, a co do innych akcji, że jestem arogancki stosunku do Ciebie, to się nie przypominam takich sytuacji, lecz jak tak było, to napisz osobną skargę o to.  

dodam, że hana jako mod nie umie rangi stworzyc XD

nie wiem, za co dostał awans..

Nie wiem skąd to wziąłeś, bo już nie jedną rangę zrobiłem do tej pory i dalej śmiga. Proszę nie gadać teraz farmazonów. 

W dniu 8.03.2024 o 22:57, HAWAJSKA napisał:

Niektórzy po prostu nie nadają się na administratora forum. Hana wczoraj oznajmił, że j@ nie musi pilnować czatu w takim razie proponuję sprawdzić temat z obowiązkami administratora. Tłumaczenie, że masz problemy z internetem jest na takim samym poziomie co serwer JB. Moim zdaniem hana boi się zareagować aby nie zostać 'wyjaśnionym' przez niektóre persony (patrz pierwsze zdanie). Pozdrawiam

W głównych obowiązkach nie mam pilnowania czatu, kiedy są aktywni moderatorzy, bo po prostu mam ważniejsze rzeczy do roboty, czego moderator nie może zrobić. 

Tłumaczenie, że masz problemy z internetem jest na takim samym poziomie co serwer JB.

Powiadomiłem, o tym administrację na grupce, że mam problemy i jaka sytuacja na sb. Robiłem to na co mi aktualnie mój sprzęt pozwalał, czy mogłem coś więcej zrobić? Za pewne tak, lecz była, by taka sama sytuacja jaka jest aktualnie. 

Moim zdaniem hana boi się zareagować aby nie zostać 'wyjaśnionym' przez niektóre persony

Ja mam odmienne zdanie, ponieważ jako jedyny zareagowałem, a byli online moderatorzy. A z tym wyjaśnianiem, to mam bać się legendarnego lanka z ciechocinka i jego kolegów, którzy wstaną w każdej sytuacji za nim? Nie jestem tutaj, po to, żeby udawać, że czegoś nie widzę, dla dobra mojej reputacji. 

Niektórzy po prostu nie nadają się na administratora forum.

Dopiero tak naprawdę jestem zielony w tym co robię, wiem, że tutaj na forum jest wiele osób z wieloletnim doświadczeniem, ale od razu mówiłem, że nie mam żadnego doświadczenia jako administrator i nie kłamałem w swoich podaniu. 

Edit: Zapomniałem się o tym wypowiedzieć:  

image.png

Czemu nie dałeś dalszej rozmowy?

image.png

image.png

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 7
  • Tak sobie 1
  • xD 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Napisałeś kupę tekstu, która nic nie wnosi do sprawy skargi. Zacząłeś tłumaczyć dlaczego uważasz, że moja blokada jest słuszna. Wszystko fajnie tylko to nie jest odwołanie od blokady na sb. Nie mam z nią problemu. Wystarczyło przeczytać powód skargi to może byś się nie zbłaźnił swoją wypowiedzią.

Tak samo średnio mnie obchodzi kto był online z osób, które powinny według Ciebie zająć się syfem na sb. Ty jesteś osobą, która powinna wyciągnąć z tego powodu konsekwencje i mnie jako zwykłego, szarego użytkownika to nie interesuje.

Sednem problemu jest nierówne traktowanie użytkowników i tego się trzymajmy. Pozwolę sobie wkleić część naszej wczorajszej konwersacji na DC, która pokazuje, że nie traktujesz wszystkich użytkowników równo.

image.thumb.png.f11d776bd6114ba3ea85e2340b5b8c20.png

No tak, lepiej jest uciszyć osobę która rzadko zagląda tutaj niż stałych użytkowników, którzy jakiś ruch na forum generują... To jest takie głupie podejście, że aż nie chce mi się tutaj więcej dopisywać.

Odniosę się jeszcze do "edytowanej" według Ciebie wiadomości.

15 godzin temu, Hana_Montana napisał:

Oto przedstawiam pierwszą "Zaczepkę/Prowokację" z strony twojej w moją stronę. Jak masz jaja pisać takie wiadomości, to po co po czasie je edytujesz? Żeby twoje przyszłe odwołanie/skarga lepiej wpłynęła na twoją korzyść. Po tej akcji twoja skarga powinna pójść do odrzucenia, ponieważ nie wiadomo, co jeszcze edytowałeś, a nawet usunąłeś.  

image.png

Tutaj dalsza konwersacja po tej sytuacji. 

image.png

image.png

Jak chociaż edytowałeś swą wiadomość, to mogłeś coś lepszego wymyśleć, bo nawet kontekst dalszych wiadomości nie ma racji bytu. 

Ciekaw jestem gdzie się podziało pierwsze zdanie, które wyglądało tak (w historii edycji administracja też zobaczy to zdanie): image.thumb.png.1331d791097eb408795fcb69126cd58e.png

Skoro akurat tego ss'a zrobiłeś to dlaczego na ss'ie jest data, a nie napis x minut/godzin temu? Przecież do 24 godzin od wiadomości to powinno inaczej wyglądać. Skargę napisałem dokładnie dzień i 39 minut po tej wiadomości więc miałeś dość wąskie okno (39 minut), żeby tego ss'a zrobić. Coś tu się nie klei dodając do tego wywalenie pierwszego zdania z akapitu po tym jak @ Chomikus wspomniał o tym wczoraj wieczorem na sb. Kręcisz coś kolego co w sumie by nie było niczym nowym. Masz doświadczenie w edytowaniu wiadomości na forum i na pw (sprawa z twoim oszukiwaniem w konkursie typerki mundialu). Jak dla mnie patrząc na te i wcześniejsze wybryki to nie powinnieneś mieć możliwości edytowania wiadomości ludzi.

Podsumowywując; odwalasz manianę i w karaniu użytkowników jak i w obronie swojego stanowiska. Skoro masz problemy z ocenianiem sytuacji jak i kogo ukarać to polecałbym powrót na stanowisko moderatora i to testowego.

• Lubię to! 3
  • Super 2
  • Trzymaj się 1
  • Zasłużony
13 godzin temu, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał:

Skoro akurat tego ss'a zrobiłeś to dlaczego na ss'ie jest data, a nie napis x minut/godzin temu? Przecież do 24 godzin od wiadomości to powinno inaczej wyglądać. Skargę napisałem dokładnie dzień i 39 minut po tej wiadomości więc miałeś dość wąskie okno (39 minut), żeby tego ss'a zrobić.

Nie wiem dlaczego dalej brniesz w to, że nie poszła tam od twojej strony edycja jak ewidentnie widać, że piszę do ciebie "Ty nie bądź taki hop do przodu", to z dupy napisałem w twoją stronę? Administracja za pewne też ma dostęp do logów i może zobaczyć, wiadomości przed edycją i po i także te które zostały usunięte. A kiedy dokładnie robiłem te ssy? Coś około godziny 22:16. Dowód?  Wysyłałem się na pv ssy. image.png

Coś tu się nie klei dodając do tego wywalenie pierwszego zdania z akapitu po tym jak @ Chomikus wspomniał o tym wczoraj wieczorem na sb

Tak edytowałem, bo źle złożyłem zdanie i zmieniało kontekst mojej wypowiedzi. Myślisz, że specjalnie bym coś ukrywał wiedząc, że administracja może to sprawdzić? 

Masz doświadczenie w edytowaniu wiadomości na forum i na pw (sprawa z twoim oszukiwaniem w konkursie typerki mundialu). Jak dla mnie patrząc na te i wcześniejsze wybryki to nie powinnieneś mieć możliwości edytowania wiadomości ludzi.

Jest to właśnie w twoim stylu, wyłanianie mojej jednej akcji, którą zjebałem rok temu i specjalne próby mnie sprowokowania, gdzie próbowałeś na chatboxie znów, to zrobić. 

image.png

Uważasz się za tak bardzo dorosłą i dojrzałą osobę, a twoje zachowanie jest na poziomie 15-latka, ostatnie twoje odwiedziny forum, to robienie syfu lub działanie na niekorzyść sieci zastanów się nad twoim zachowaniem, bo widać z daleka, że posiadasz jakiś żal w stronę Trivora, tylko nie umiesz tego wyjaśnić jak przystało na dorosłego faceta... Widać, że wchodząc na forum po prostu szukasz atencji oraz  szukasz jakiś zaczepek.  

No tak, lepiej jest uciszyć osobę która rzadko zagląda tutaj niż stałych użytkowników, którzy jakiś ruch na forum generują...

Lepiej uciszyć pierw tą osobę, która nie zwraca uwagi na ostrzeżenia w jego stronę, a ostrzegałem Cię kilkakrotnie. 

Edit: 

Nie będę robić nowego posta już dlatego go edytuję. 

Mówisz, że nie traktuję równo ludzi? Starałem się wszystkich ostrzegać wtedy i tak próbowałem. Udowodniłem, że nie byłem od samego początku tej spiny, tylko przyszedłem na końcówkę jak bym wiedział, że ona trwa już dobrą godzinę, to bym już nie ostrzegał, tylko banował. Napisałeś na mnie skargę, że nie reaguje, to dlaczego także nie napisałeś na moderatorów wtedy aktywnych? Widzę, że argumenty się już kończą, to administracja może już powoli oceniać skargę... 

• Lubię to! 1
  • xD 4

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

29 minut temu, Hana_Montana napisał:

Uważasz się za tak bardzo dorosłą i dojrzałą osobę, a twoje zachowanie jest na poziomie 15-latka, ostatnie twoje odwiedziny forum, to robienie syfu lub działanie na niekorzyść sieci zastanów się nad twoim zachowaniem, bo widać z daleka, że posiadasz jakiś żal w stronę Trivora, tylko nie umiesz tego wyjaśnić jak przystało na dorosłego faceta... Widać, że wchodząc na forum po prostu szukasz atencji oraz  szukasz jakiś zaczepek.  

Posiadam żal w stronę Trivora? A to ciekawe, bo rozeszliśmy się pokojowo. Żal to mogę posiadać tylko w stronę jednej osoby z tej sieci i to nie jest on...

Też jestem ciekawy skąd ty wytrzasnąłeś, że moje każde ostatnie odwiedziny to robienie syfu i działanie na niekorzyść sieci. Ostatnio jak byłem nieco więcej aktywny na forum to było przy okazji turnieju @ NetaO i @ Axel kiedy im serwer stawiałem do tegoż turnieju. No działanie na szkodę sieci i robienie syfu jak się patrzy. Gdyby mi zależało na rozwaleniu tej sieci to raczej bym im nie pomagał?

Zaczynasz już tworzyć jakieś wyimaginowane scenariusze chłopie.

37 minut temu, Hana_Montana napisał:

Nie wiem dlaczego dalej brniesz w to, że nie poszła tam od twojej strony edycja jak ewidentnie widać, że piszę do ciebie "Ty nie bądź taki hop do przodu", to z dupy napisałem w twoją stronę? Administracja za pewne też ma dostęp do logów i może zobaczyć, wiadomości przed edycją i po i także te które zostały usunięte.

To nie tak, że ty jesteś administratorem i byś mógł sam znaleźć coś na potwierdzenie swojego wymysłu? Bo w taki sposób to ja też mogę wrzucić coś takiego i twierdzić, że tak było; nie zmyślam:

image.png.9c2c8c50fe61baaed81de668d8fc83a8.png

A czemu ty do mnie pierwszy coś napisałeś to w sumie skąd mam wiedzieć?

56 minut temu, Hana_Montana napisał:

Jest to właśnie w twoim stylu, wyłanianie mojej jednej akcji, którą zjebałem rok temu i specjalne próby mnie sprowokowania, gdzie próbowałeś na chatboxie znów, to zrobić. 

Przytoczyłem tą sytuację, którą zjebałeś, bo ona pokazuje, że już raz tak było, że próbowałeś nieumiejętnie zataić prawdę więc dlaczego miałoby być teraz inaczej? 

W dalszym ciągu się nie odniosłeś do tego, że nierówno traktujesz ludzi na forum (co jest sednem skargi) tylko dalej próbujesz mnie upierdolić i siebie wybielić. Nie musisz tutaj udowadniać, że moja blokada była słuszna, bo nie odwołuję się od niej.

• Lubię to! 4
  • Super 1
  • Trzymaj się 1
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Odjebało jak prawdziwej Miley Cyrus od dobrobytu. Klasyczny przykład osoby, która dostała się na rangę z przypadku i nie potrafi używać w pełni mózgu - szukając przy tym usprawiedliwienia i bazując na syndromie oblężonej twierdzy, gdzie sam sobie dodatkowo szuka napastników :chowchow: Tak jak kumpel wyżej napisał:

1 godzinę temu, JanuszHD napisał:

natomiast mam dla ciebie poradę - zamiast marnować czas, weź się za robotę. To było do ogarnięcia w <10 minut.

Schowanie gównoego do kieszeni i zajęcie się wszystkim to było kilka kliknięć. Jak nawet tego nie potrafisz, to wypierdalać do Tennessee i naprostować sobie myślenie. 

Kocham Cię Ciechon <3

Edytowane przez Eryk
  • Lubię to! 2
  • Trzymaj się 1

bbqQShH.png.bf1b5effb1a1b110396425c21f5fb7a5.png

• Użytkownik∙

Jak pisałem wczoraj na chatboxie tak napiszę również tutaj, tak się dzieje jak daje się małolatom tak wysokie stanowiska.

• Ha ha 2
  • DeVoX zablokował(a) ten temat
  • VIP
VIP

Skargę zamykam do werdyktu administracji wyższej, bo spam się robi ;)

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
W dniu 8.03.2024 o 22:28, LAN CIECHOCINEK 2K2 napisał(a):

Przez ponad pół godziny była kłótnia między "ekipą" @ squizy , a@ ReindereK . Kiedy w swoim zwyczaju dość mocnymi słowami zwróciłem uwagę, że administracja (czyt. @ Hana_Montana , który pisał na sb i był aktywny) się opierdala i wymianie paru zdań z wymienionym administratorem dostałem bloka za "niewłaściwe słownictwo" , a chłopakom się upiekło mimo, że kilka razy byli ostrzegani. Po prostu hane prawda zabolała i musiał pokazać, że to on ma rację :KEKL:

Jak cię lubię stary, to w tej chwili jesteś w błędzie po prostu. Hana ma większy zapał do ogarniania tutaj forum niż ja i @ Anox razem wzięci (No może nie aż tak, ale domyślcie się sami co chce wam przez to przekazać), bo my robimy po prostu to co trzeba i to co jest do ogarnięcia = czyli wiadomo typowe obowiązki administracji. Oczywiście piszę tutaj tylko o nim, bo na niego jest skarga, więc reszty Moderacji która była wtedy aktywna i może nawet nie zareagowała na daną sytuację nie biorę pod uwagę. Wracając do sedna sprawy - @ Hana_Montana   jako jeden z nielicznych nie raz pyta i mało tego "dopytuje" bardzo często czy czasem nie ma dla niego jakiegoś zajęcia do ogarnięcia tutaj na forum. To, że akurat był wtedy na Czatboxie i bądź co bądź "średnio" zareagował nic jeszcze nie znaczy, bo może popełnił błąd, ale błędy niestety popełniamy wszyscy ;).

Więc jeżeli ktoś z tego miejsca liczył, że dostanie on degradację, to cóż = można rozejść się już do domów :peposhrug: :tf:. 

Tak jak pisałem ci na steam ostatnimy czasy = inaczej to wygląda z mojego punktu widzenia inaczej z twojego, ale ty lanowski sam wiesz o tym najlepiej, bo też byłeś w administracji pewnie na nie jednej sieci, więc wiesz jak to wygląda z "zewnątrz", a jak od "środka". (Mam tutaj na myśli kto co robi jak chodzi o ogólne zaangażowanie :)). Nikt wam tutaj nie każe żeby się każdy z każdym lubił, ale prośba ode mnie = nie każcie mi drugi raz takiej skargi rozpatrywać, bo sam przez kilka dni zastanawiałem się co ja tutaj napiszę. Tak na prawdę rację masz i po części ty i po części Hana. 

Cóż no tutaj mogę więcej powiedzieć = skarga dotyczy typowo "Nierównego potraktowania" i rzeczywiście takowe było, ale jak to bywa czasami jedna osoba nie jest też w stanie ogarnąć tutaj wszystkiego na raz gdy jednakowo pisze ponad 5 osób...

Odbyłem dzisiaj poważną rozmowę z Haną wytłumaczyłem mu co i jak i jakich błędów ma więcej nie popełniać, a w szczególności na co najbardziej zwracać uwagę, więc swojemu koledze z Administracji na ten moment daję OSTRZEŻENIE SŁOWNE po prostu. (Zlinczować możecie w reakcjach za taką decyzję przyjmę to :) ). 

Skargę oczywiście przyjmuję, a na dole wklejam dlaczego. 

image.png

@ Hana_Montana  właśnie, że mogłeś, a pisać pewnie i tak każdy będzie, bo tak to już jest = za swoje złe czyny karę trzeba ponieść normalka. Btw = Nie trzeba banować czasami wystarczy zwykła rozmowa żeby danemu osobnikowi przegadać do rozumu ;) 

Tyle ode mnie. 

• Lubię to! 2
  • Super 2

spacer.pngspacer.png

• Zasłużony

SKARGA PRZYJĘTA.png

• Super 1

spacer.pngspacer.png

• Krip zmienił(a) tytuł na [PRZYJĘTA] [SKARGA] - Hana
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]