Donator Xlaor Opublikowano 9 Marca 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 (edytowane) Twój nick na serwerze:Xlaor Nick admina banującego: Ax3! Dostałeś bana, gaga czy muta?:Bana Czas oraz data bana:Czwartek 07.03.2024 Serwer na którym dostałeś bana:Only dd2 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Dzień dobry, ostatnio po 2 zmianej po 22 godzinie wszedłem na serwer by sobie pograć ponieważ nie mogłem spać. po wejściu na serwer przywitałem się z wszystkimi i grałem tak jak inni ludzie tylko że w miarę mi szło więc ktoś postanowił mnie nagrać, myśląc ze mam cheaty ponieważ zabiłem gościa z respa tt jak przechodzil przez brame na b, gram na nie typowym interpie 0.06 myślę że to chyba nie zakazane pytałem się innych ludzi jakie oni maja odpowiedzi byly rożne ale nie tedy droga rozchodzi się o bana którego dostałem nie słusznie ponieważ gram fair play wobec innych graczy zglaszam kazdego cheatera gram już sporo na serwerze po ponad 3 miesiące i nie smiał bym używać takiego gówna , brzydzę sie ludzmi którzy uzywaja wspomagaczy i zawsze cisne z nimi do spodu. gram na serwie prawie codziennie admini są ciągle aktywni byłem już raz sprawdzy przez admina Boa przez pov które wpadło odrazu zaraz po banie wyszło czyste. myślę że ten ban był nie słuszny i zbyt pochopnie podjęto tą decyzję bo NAPRAWDE jestem człowiekiem który zachowuje się fair wobec graczy ale jak to mówią winny sie tlumaczy dlatego kończę tą wypowiedź. Strasznie mi smutno z powodu tego bana ponieważ już się zaprzyjazniłem z serwerem i ludzmi pykajacymi na nich. Jeszcze raz bardzo prosze o rozpatrzenie tego bana bo naprawde jestem zszokowany tym postanowieniem bez tak naprawde przyczyny lubię ten serwer i zamierzam się starać o unbana bo nic nie mam na sumienie to tyle z mojej strony prosze o rozpatrzenie tego bana jeszcze raz. Z góry dziękuje i pozdrawiam całą załoge serwera jak i forum. Link do Sourcebansa z twoim banem:https://banycs.strefaskilla.pl/search.php Link do twojego profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199548551656 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : xlaor [AMXBans] Powod : ' Zg?oszenie na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 794142964 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Edytowane 9 Marca 2024 przez Xlaor 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 9 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Cytat brzydzę sie ludzmi którzy uzywaja wspomagaczy i zawsze cisne z nimi do spodu. vac sie sam dodał ? Odnośnik do komentarza
Donator Xlaor Opublikowano 9 Marca 2024 DONATOR Autor Donator Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 (edytowane) Jaki vac ? mógłbyś wytłumaczyć ? przecież to nawet nie moje konto xD Edytowane 9 Marca 2024 przez Xlaor 1 Odnośnik do komentarza
Donator Xlaor Opublikowano 9 Marca 2024 DONATOR Autor Donator Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 Po za tym ja zacząłem grać we wrześniu początkiem a od września do dziś jest 191 dni. Odnośnik do komentarza
Donator Xlaor Opublikowano 9 Marca 2024 DONATOR Autor Donator Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2024 (edytowane) Chce właśnie, nie bronił bym tak dupy jeśli bym miał coś na sumieniu przecież jest dużo serwerów na których mógł bym grać ale ten serwer jest zajebisty i ludzie w porządku a o atmosferze to już nie mówie... ale czekam na rozpatrzenie sprawy. tutaj jest jeszcze podsumowanie roku może też coś pomoże. https://s.team/y23/hvpqhcvm?l=polish Edytowane 9 Marca 2024 przez Xlaor NetaO RIP, 9 Marca 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 10 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 (edytowane) xal03.dem 17:25 - obok, b+ 17:50 - chłopcy psilentowcy, b+ StrefaSkilla.dem 03:44 - clear, b- 04:15 - clear w model, b- 05:41 - granica modelu, b- 06:11 - kilometr za modele, b+ 07:24 - XDDDDDDDDDDDDDDDDD nie tłumacz sie nawet jakimś fastscopem, recoilem, flickiem czy innym, bo celownik ci sie ledwo ruszył, stałeś nieruchomo na kucaka i noscope walisz w ściane cholera wie gdzie a ,,trafiasz'' idealnie gościa, b+++ Tyle mi wystarczy, wrzucam cie do pieca i uszanuj decyzje UBT (tobie podobni jak shaindie to samo), bo latasz spalony z psilentem w tle żeby wyglądało naturalniej, a wszystko mamy czarno na białym na demkach. Argument o interpie, jakimś podsumowaniu ze steama i całego elaboratu który napisałeś pozwolę sobie przemilczeć, bo to są jakieś jaja z twojej strony. Edytowane 10 Marca 2024 przez JanuszHD 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 10 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi