Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 10 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 (edytowane) Pytający ---> @ FunnyPuma Odpowiadający ---> @ Anox Pytania zadane: 1. Jak wygląda Twoje zdanie na temat obecnej administracji i współpracy z nią? 2. Jak oceniasz aktualne prace moderacji? 3. Uważasz, że serwer OM #1 w CS2 wróci na dobre tory? 4. Z kim z forum masz najlepszy kontakt? 5. Jakie masz zdanie na temat serwera JB oraz jego właściciela @ Upishdzony ? 6. Czy sądzisz, że w tej chwili postawienie nowego serwera w CS2 to dobry pomysł? 7. Jakie masz plany dotyczące rozwoju forum i serwerów? 8. Myślisz, że dodatkowa kadra w administracji mogła by wnieść trochę świeżości? 9. Czy nie uważasz, że forum troszkę podupadło? 10. Co sądzisz o @ Trivor , jako właścicielu sieci? 11. Czy uważasz, że jest na forum osoba nie zasługująca na swoje aktualne stanowisko? Jeśli tak to kto? 12. Gdybyś dostał pozwolenie @ Trivor , na permanentne zbanowanie (bez powodu i bez wiedzy nikogo) jednej osoby na forum, to kto i dlaczego by to był? 13. Jakie masz zdanie na temat obecnego opiekuna OM #1 @ Raku , dotyczące sprawowania się na tej randze? 14. Jak oceniasz obecną pracę innych osób funkcyjny, tj. typerów, grafików, redaktorów? 15. Czy jest jakaś rzecz, którą zmieniłbyś na forum, jeśli tak to jaka? 16. Jak wygląda Twoje zdanie na temat społeczności obecnej na forum? 17. Twoim zdaniem forum funkcjonuje lepiej teraz czy może w przeszłości, kiedy posiadałeś rangę administratora? 18. Czy awansowanie @ Hana_Montana J@ było dobrą decyzją, biorąc pod uwagę resztę moderacji? 19. Szczera opinia o: @ NetaO , @ DeVoX , @ Krip . Jak wygląda Twoje zdanie na temat obecnej administracji i współpracy z nią? Powiem Ci tak że nie jest aż tak źle, każdy z nas ma przedzielone zadania których próbuję się trzymać i je wykonywać, wiadomo że nie zawsze wychodzi tak byśmy chcieli ale każdy nawzajem sobie pomaga. Współpracuje mi się bardzo dobrze, nawet się dogadujemy Jak oceniasz aktualne prace moderacji? Szczerze? To nie wiem czy po prostu ja się tym nie interesuję co oni tam robią czy robią na tyle że tego nie widać, nie wiem tak jakoś ucichła nasza moderacja na forum, przynajmniej w moim odczuciu. Uważasz, że serwer OM #1 w CS2 wróci na dobre tory? Myślę że znasz moją odpowiedz na to pytanie, bo nie wiem jak Oskar, ale ja jestem w chuj zadowolony z tych liczb, patrząc na to jak Om w cs2 zaczynał. Z kim z forum masz najlepszy kontakt? Chyba nie ma jakoś zbytnio osoby z która mam największy kontakt, ew @ Rakulub @ Trivor, z raku piszemy wsm najczęściej o OM co się dzieje co będzie itd, a z Trivorem też piszę na temat sieci ogólnie, co trzeba zrobić, czego nie itd. Jakie masz zdanie na temat serwera JB oraz jego właściciela @ Upishdzony ? Żadne, nie wtrącam się w cs 1.6, jest to jest nie ma to nie ma. Czy sądzisz, że w tej chwili postawienie nowego serwera w CS2 to dobry pomysł? Właśnie to zrobiliśmy więc myślę że tak. Gdyby było inaczej to serwer by nie wystartował Jakie masz plany dotyczące rozwoju forum i serwerów? Aktualnie działam raz tu raz tu, więc nie ma chwili gdzie mógłbym się skupić na danej rzeczy i zrobić coś do porządku. Plany są ale zdradzać ich nie chcę Myślisz, że dodatkowa kadra w administracji mogła by wnieść trochę świeżości? Myślę że dodatkowa kadra w administracji bardziej by zaszkodziła niż dodała świeżości, podejrzewam że gdyby doszła do nas nowa osoba od buta to któryś z nas prędzej czy później by zrezygnował/poleciał. Tak było w większości sytuacjach, więc znam te tematy xD. Czy nie uważasz, że forum troszkę podupadło? Podupadło? xD Mamy prawie 2 krotnie większą aktywność na forum niż w zeszłym roku, trochę pomógł w tym update csgo na cs2 bo dużo sieci poupadało ale też np mowa o nowym stylu podniosła poprzeczkę na wysoki szczebel. Co sądzisz o @ Trivor , jako właścicielu sieci? Ten Bambik? No mógłby w końcu dać to wymarzone h@ . A tak szczerze to więcej go nie ma niż jest, ale da się z nim ogarnąć jakąś sprawę co prawda długo, ale da się. Czy uważasz, że jest na forum osoba nie zasługująca na swoje aktualne stanowisko? Jeśli tak to kto? Myślę, że @ retoryk powinien mieć jakiegoś admina czy coś jeśli chodzi o mirka, ziom ogarnął od zera stronę pod aktywność adminów nie będąc żadną osobą funkcyjną na tym serwerze ani nie chciał w zamian za to nic! Gdybyś dostał pozwolenie @ Trivor , na permanentne zbanowanie (bez powodu i bez wiedzy nikogo) jednej osoby na forum, to kto i dlaczego by to był? Zdecydowanie @ DeVoX za to jego poprzednie denerwowanie mnie o awans xD Jakie masz zdanie na temat obecnego opiekuna OM #1 @ Raku , dotyczące sprawowania się na tej randze? Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu! Jak oceniasz obecną pracę innych osób funkcyjny, tj. typerów, grafików, redaktorów? Nie obserwuję ich prac na co dzień, więc co mam się na ten temat wypowiadać no, robią robotę na która się sami pozgłaszali i tyle . Czy jest jakaś rzecz, którą zmieniłbyś na forum, jeśli tak to jaka? Permisję w acp dla administratora xD, a tak serio, to jeśli chciałbym coś zmienić to bym to zrobił nie pisząc tu teraz o tym. Jak wygląda Twoje zdanie na temat społeczności obecnej na forum? Na pewno lepiej niż na nie jednej patusiarskiej sieci , których nazw nie będę wymieniał, ludzie są mili, wiadomo są tu czarne owce, ale nie ma u nas jakiś większych spin czy zamieszek Twoim zdaniem forum funkcjonuje lepiej teraz czy może w przeszłości, kiedy posiadałeś rangę administratora? Zależy o którym momencie jest tu mowa bo administratora miałem 3 razy. Pierwszy raz po fuzji z veną byłem adm sieci pozniej adm sieci i cs:go, po odejściu veny była lekka roszada ale po czasie wskoczyłem na administratora, no i teraz. Ale jeśli miałbym wybrać który okres na sieci był najlepszy to zdecydowanie ten po odejściu veny, kiedy w adm byłem Oskar, ja, Dusia, radziu, shizo oraz szynka czy jakoś tak to wtedy było . Każdy wiedział co ma robić, każdy był od czegoś innego, był błąd na forum to zaraz było ogarnięte to samo z serwerami go oraz 1.6 . Co prawda były zgrzyty z Dusią, ale jak to z babą czasem trzeba się pokłócić by dojść do konsensusu hehe. Czy awansowanie @ Hana_Montana J@ było dobrą decyzją, biorąc pod uwagę resztę moderacji? Na początku byłem negatywnie nastawiony na to, aby Hana wskoczył z T@ T na zwykłego J@, ale po czasie zrozumiałem, że nie mam o co się przypierdalać skoro Hana nie miał do większości dostępu na teście i nie miał jak się wykazać, ale gdy otrzymał awans wyjebał z kapci jak dziadek słyszący otwieranie się butelki po piwie . Jestem aktualnie dumny i zadowolony że wsm ja oraz @ Krip daliśmy mu szanse. Szczera opinia o: @ NetaO , @ DeVoX , @ Krip . @ NetaO - Moderator @ DeVoX - Moderator oraz osoba która mi spamiła o awans oraz chciała pomóc ale nie miała jak oraz szukała rozwiązań po czym i tak nie pomagała @ Krip - Gość ogarnia, ale czasem nie ma czasu Edytowane 10 Marca 2024 przez FunnyPuma 1 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 10 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Godzinę temu, FunnyPuma napisał: Ten Bambik? No mógłby w końcu dać to wymarzone h@ Ja też chce Eleganckie ploteczki dobrze się czytało i fajnie było dowiedzieć się kilku rzeczy co o nich sądzi anoxówna 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rynio Opublikowano 10 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Dobra robota! 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 10 Marca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Fajnie się czytało 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 10 Marca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 8 godzin temu, FunnyPuma napisał: Myślę, że @ retoryk powinien mieć jakiegoś admina czy coś jeśli chodzi o mirka, ziom ogarnął od zera stronę pod aktywność adminów nie będąc żadną osobą funkcyjną na tym serwerze ani nie chciał w zamian za to nic! 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 10 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Fajnie sie czytało ale troche mało kontrowersji 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 10 godzin temu, FunnyPuma napisał: Ale jeśli miałbym wybrać który okres na sieci był najlepszy to zdecydowanie ten po odejściu veny, kiedy w adm byłem Oskar, ja, Dusia, radziu, shizo oraz szynka Pozdrawiam serdecznie 3 1 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 11 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2024 Nie podoba mi się to wcale XD To jest nie szczera prawda 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 30 Marca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi