Użytkownik Bylek Opublikowano 10 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 (edytowane) Nick z CS: Bylek Admin banujący: kempos Serwer: cod 201 Data zdarzenia: 16;05 Steamid: STEAM_0:1:16890953 Opis sytuacji: juz chyba zbedne jest opisywanie.......................... Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6562 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www.mediafire.com/file/rmdvm0dhx8kv28h/COD_201_STREFA_SKILA.rar/file edit: (ad. do Kemposia i filmik) @ Kempoś. tez bys powiedzial, ze cheat c'nie? inna gra ale flicki daje podobne a w 1.6 jest to milion razy prostsze (bron boze nie reklama yt tylko niepubliczny filmik i zapisuje dla siebie swoje akcje) Edytowane 10 Marca 2024 przez Bylek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 10 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 @ Kempośś 24h i nie dawajcie powodu czitowanie tylko Wrzuć pov na forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik KempoŚŚ Opublikowano 10 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 (edytowane) 6:22kula w cialo jest hs 9:55b+ 13:39b+ proponuje spojrzec na spowolnionym tempie 1/4 celownik idzie lekko w gore 14:03B+ celownik obok trafia/ przeskok nwm? 16;53B+ celownik w lewo idzie lekko przerwa i potem trafiasz w wroga . skad ten przeskok ? slow 1/4 prosze obejrzec 0;22b+ strzelasz do jednego na wprost po strzale przeskok celownika na gracza po prawo 1:22b+ jezdzisz po scianie celownikem b+/- nizej do oceny przeskoki 8;09 przeskok 8;16 znowu przeskok 9;20 moze zwykly skan moze wspomogl cie czit 9:38 przeskok 10:15 przeskok dziwne sa te przeskoki na wrogow, tym bardziej ze nie widze u ciebie przeskokow na swoich nawet w przebraniu nie celujesz. Plus do tego chodzenie celownikem przez sciany. Gracz dla mnie jest nieuczciwy i gra na wspomagach, jesli to bedzie malo postaram sie nastepnym razem bardziej. Wszystko prosze obejrzec w spowolnionym tempie 1/4 Pozdrawiam @ Bylek twoje strzaly sa 90% celne w wroga no way no claer + duzo zgloszen jest na ciebie nie tylko ja to widze ze sie ukrywasz predzej czy pozniej wyjdzie na jaw bo takiich jak ty z 10kh bylo bardzo duzo i juz nie graja Edytowane 10 Marca 2024 przez Kempoś. spowolnione tempo 1/4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bylek Opublikowano 10 Marca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 Dobra zaczynamy obronę XD widziałem w podaniu, ze napisales "masz zdolność do wykrywania oszustow, ktorych ciezko dostrzec" XD tym razem Twoja zdolnosc zawiodla 6;22 - jezdze sobie na freecamie i nie ma zadnego killa?, wtf? XD 9:55 - nic tu nie ma?? ogladamy inne demko czy o co chodzi 13:39 - no idzie do gory na spowolnionym, celowalem w drzwi i strzelilem, bo tam maja respa, a wiem, bo gralem po tt i mnie tak zrespilo wiec spawnkill sie udal xD 14:03 - imo celownik na ciele + w szoku bylem ze gosc dalej zyl po wczesniejszym hs jak sie nie ruszal xD 16;53 - zauwazylem goscia i dalem mu ns flicka? XD mam milion takich fragow 0;22 - nie wiem gdzie tu jakikolwiek przeskok, trzymalem sobie kąt xD 1:22 - gdzie tu jezdzenie po scianie? strafe pickuje sobie goscia ktorego widzialem przeskoki let's gooo xD 8:09 - nw o jakim przeskoku mowa, korekta lekka celownika na typa 8:16 - to samo co wyzej 9;20 - tu akurat fartowny strzal, flick w sciane kierujac sie krokami typa i siadl skan 9;38 - nw nawet o jakiej sytuacji tu mowisz bo celowalem w kilku gosci xD 10;15 - no idea gdzie masz przeskok kolejna korekta celownika cytuje "w przebraniu nie celujesz" wspomagam sie radarem i widze, ze to jest moj gosc a nie wrog, wiec nie strzelam, chociaz zdarza sie ze tez strzelam w swojego jak wyleci zza rogu i nie zdaze spojrzec na radar to wole strzelic następnym razem to daj mi spokój, bo Twoja super zdolność wykrywania cziterów jest jak widać błędną zdolnością Pozdrawiam totalnie randomowo mogę dodać nie chwaląc się, że mój prime skillowy i tak juz umarł, ale mam doświadczenie ponad 10 000 godzin w csie, nigdy nie cheatując, jestem w 1% najlepszych graczy na faceicie, kilka lat temu nawet grałem z pro gościami ze sceny randomowo trafiając ich w kolejce i nawet dawałem radę wiec no zerowy miałbym fun cheatując na serwerze jeszcze w 1.6 gdzie totalnie o wiele łatwiej mi się gra niz np w cs2, tutaj movement i strzelanie jest całkiem inne, nawet bym powiedział przyjemniejsze tak jak to moja nostalgia z czasów 1.6 pamięta gdzie tez na serwerach łapałem bana za banem 10 lat temu xD Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 10 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 6:22 ? -B 9:55 Start rundy ?? -B 13:39 Maybe lucky kill odrazu po spawnie -B 14:03 -B 16;53 Normalny no scope -B 0;22 -B 1:22 Nie no nie róbmy sobie jaj normalnie wychodzi i strzela... -B 8;09 .. xD -b 8:16 -B 9;20 No dobra powiedzmy ze +/- ale tam wszystko było słychać więc bardzien - niż + 9:38 -B przeciągnięcie 10:15 -B Szkoda gadać cokolwiek na temat tej rozpiski. UB 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 10 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi