Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] - Bylek

Bylek

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: Bylek
Admin banujący: kempos
Serwer: cod 201
Data zdarzenia: 16;05
Steamid: 

STEAM_0:1:16890953

Opis sytuacji: juz chyba zbedne jest opisywanie..........................
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6562
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www.mediafire.com/file/rmdvm0dhx8kv28h/COD_201_STREFA_SKILA.rar/file

edit: (ad. do Kemposia i filmik)

@ Kempoś. tez bys powiedzial, ze cheat c'nie? :D inna gra ale flicki daje podobne a w 1.6 jest to milion razy prostsze (bron boze nie reklama yt tylko niepubliczny filmik i zapisuje dla siebie swoje akcje)

image.thumb.png.2442fcd23f58a9447bcd0707bb88fcf0.png

Edytowane przez Bylek
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony

@ Kempośś 24h i nie dawajcie powodu czitowanie tylko Wrzuć pov na forum 

• Użytkownik

6:22kula w  cialo jest hs

9:55b+ 

13:39b+ proponuje spojrzec na spowolnionym tempie 1/4 celownik idzie lekko w gore 

14:03B+ celownik obok trafia/ przeskok nwm?

16;53B+ celownik w lewo idzie lekko przerwa i potem trafiasz w wroga . skad ten przeskok ? slow 1/4 prosze obejrzec

0;22b+ strzelasz do jednego na wprost po strzale przeskok celownika na gracza po prawo

1:22b+ jezdzisz po scianie celownikem

b+/- nizej do oceny przeskoki

8;09 przeskok 

8;16 znowu przeskok 

9;20 moze zwykly skan moze wspomogl cie czit

9:38 przeskok 

10:15 przeskok

dziwne sa te przeskoki na  wrogow, tym bardziej ze nie widze u ciebie przeskokow na swoich nawet w przebraniu nie celujesz. Plus do tego chodzenie celownikem przez sciany.

Gracz dla mnie jest nieuczciwy i gra na wspomagach, jesli to bedzie malo postaram sie nastepnym razem bardziej.

Wszystko prosze obejrzec w spowolnionym tempie 1/4 

Pozdrawiam

@ Bylek twoje strzaly sa 90% celne w wroga no way no claer + duzo zgloszen jest na ciebie nie tylko ja to widze ze sie ukrywasz predzej czy pozniej wyjdzie na jaw bo takiich jak ty z 10kh bylo bardzo duzo i juz nie graja 

Edytowane przez Kempoś.
spowolnione tempo 1/4
  • Użytkownik

Dobra zaczynamy obronę XD widziałem w podaniu, ze napisales "masz zdolność do wykrywania oszustow, ktorych ciezko dostrzec" XD tym razem Twoja zdolnosc zawiodla 

6;22 - jezdze sobie na freecamie i nie ma zadnego killa?, wtf? XD
9:55 - nic tu nie ma?? ogladamy inne demko czy o co chodzi
13:39 - no idzie do gory na spowolnionym, celowalem w drzwi i strzelilem, bo tam maja respa, a wiem, bo gralem po tt i mnie tak zrespilo wiec spawnkill sie udal xD
14:03 - imo celownik na ciele + w szoku bylem ze gosc dalej zyl po wczesniejszym hs jak sie nie ruszal xD
16;53 - zauwazylem goscia i dalem mu ns flicka? XD mam milion takich fragow
0;22 - nie wiem gdzie tu jakikolwiek przeskok, trzymalem sobie kąt xD
1:22 - gdzie tu jezdzenie po scianie? strafe pickuje sobie goscia ktorego widzialem

przeskoki let's gooo xD
8:09 - nw o jakim przeskoku mowa, korekta lekka celownika na typa
8:16 - to samo co wyzej
9;20 - tu akurat fartowny strzal, flick w sciane kierujac sie krokami typa i siadl skan
9;38 - nw nawet o jakiej sytuacji tu mowisz bo celowalem w kilku gosci xD
10;15 - no idea gdzie masz przeskok kolejna korekta celownika

cytuje "w przebraniu nie celujesz" wspomagam sie radarem i widze, ze to jest moj gosc a nie wrog, wiec nie strzelam, chociaz zdarza sie ze tez strzelam w swojego jak wyleci zza rogu i nie zdaze spojrzec na radar to wole strzelic :)

następnym razem to daj mi spokój, bo Twoja super zdolność wykrywania cziterów jest jak widać błędną zdolnością

Pozdrawiam

totalnie randomowo mogę dodać nie chwaląc się, że mój prime skillowy i tak juz umarł, ale mam doświadczenie ponad 10 000 godzin w csie, nigdy nie cheatując, jestem w 1% najlepszych graczy na faceicie, kilka lat temu nawet grałem z pro gościami ze sceny randomowo trafiając ich w kolejce i nawet dawałem radę wiec no zerowy miałbym fun cheatując na serwerze jeszcze w 1.6 gdzie totalnie o wiele łatwiej mi się gra niz np w cs2, tutaj movement i strzelanie jest całkiem inne, nawet bym powiedział przyjemniejsze tak jak to moja nostalgia z czasów 1.6 pamięta gdzie tez na serwerach łapałem bana za banem 10 lat temu xD

• Zasłużony

6:22 ? -B

9:55 Start rundy ?? -B

13:39 Maybe lucky kill odrazu po spawnie  -B

14:03 -B

16;53 Normalny no scope -B

0;22 -B

1:22 Nie no nie róbmy sobie jaj normalnie wychodzi i strzela... -B

8;09 .. xD -b

8:16 -B

9;20 No dobra powiedzmy ze +/- ale tam wszystko było słychać więc bardzien - niż +

9:38 -B przeciągnięcie 

10:15 -B 

Szkoda gadać cokolwiek na temat tej rozpiski. 

UB

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Zasłużony

GRACZ ODBANOWANY.png

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]