Użytkownik Bylek Posted March 11, 2024 Użytkownik Share Posted March 11, 2024 Nick z CS: Bylek Admin banujący: kempos Serwer: cod Data zdarzenia: 15;56 Steamid: STEAM_0:1:16890953 Opis sytuacji: xD Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6576 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www.mediafire.com/file/rmdvm0dhx8kv28h/COD_201_STREFA_SKILA.rar/file Axel, March 11, 2024 PANIE ADMINIE PROSZĘ NIE ROZPISYWAĆ AKCJI JAK STRZELA PROSTO W CHLOPA I ZE JEST TO AIM, NIE MARNUJ NASZEGO I GRACZA CZASU JEŻELI OBEJRZYSZ DEMKO I BĘDZIE CZYSTE. DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM 2 1 Link to comment
Junior Admin Przyjaciel <3 Posted March 11, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted March 11, 2024 @ KempoŚŚ 24h Link to comment
Użytkownik KempoŚŚ Posted March 11, 2024 Użytkownik Share Posted March 11, 2024 (edited) Wszystkie akcje i strzelanie mistrzu ub prosze obejrzyj na spowolnionym tempie 1/4 2;10 1/4 zwolnione tempo zobacz 2;35 tego chłopa nie mogłeś trafić w głowo z 2 razy.. latasz po mapie i non stop hsy a tutaj gosc siedzi i go trafic nie mozesz dla mnie smieszne 3;35 celownik ci polecial na smietnik gdzie siedzial gracz za nim, olales to wiedzac ze tam jest i poszedles dalej aby nie bylo. Jeszcze chwile patrzyles czy nie wyjdzie 5;22 czy ten celownik powinnien zrobic taki maly przeskok podczas szybkiej akcji? 5;33 jezdzisz po scianie po modelach widzialem to na esp 5;40 przez skrzynke celownik polecial ci na model, nie mogles tego widziec... a jednak wyszedles perfekt wcelowany 6;11 widzisz goscia, przeskoczyl ci celownik na sciane gdzie chlop akurat stal 7.25 przeskok na model celownika 9.08 najechales na model przez wagon, zaraz wyszedl chlop wiedziales ze wyjdzie 9.37 uzyles teleportu wyjmujesz deagl przeskok celownika na model niesty bomba wybuchla. 9.53 celujesz cialo leci hs 10;15 celownik gdzie indziej a i tak hs 11;22 przez wagon celownikem lecisz po swoim 12;35 skad ty wiesz ze tt przebrany za ct to wróg? (Zawsze) zaraz 12;37 w celowany przez wagon lecisz po chlopie wychodzisz i celownik jest na nim ale nie trafiasz 12;52 wcelowany przez sciane w chlopa jestes 14;55 tutaj ci trigger chyba wariowal nie wiedziales w kogo celowac 16;05 znowu celownik po wagonach jezdzi za wrogem 16;15 nie wiem co tu sie z twoim celowaniem. (nawet Kula mi pisal na u@ ze ladnie latasz po modelach xD) 17;05 przeskok na model w powietrzu 18;14 nie wierze w tego hsa 18;20 zoom w scianie wychodzi model celownik leci ci na lewo potem na prowo w model przeskok tutaj oddemnie demko daje link do pliku: https://www.mediafire.com/file/bm1z35rsn7phtfu/bylekodpal.rar/file 14;31 ladnie ci ten celownik skacze po hs'ach to jest miod na moje oczy doslownie, (koniecznie tempo na 1/4) 14;38 leci po scianie po modelu na brame , potem dziwny hs 14;52 celownik gdzie indziej i strzaly gdzie indziej leci ci celownik tu i tam trigger dziala ? (tempo 1/4 koniecznie) 16;07 zobacz to jak celownik ci wraca na hsa (1/4 tempo) 20;10 odrazu celownik na glowe i tak padles Milego ogladania, powiem szczerze ciezki gracz do rozpiski , gdybys gral wiecej ak/m4 to bys juz dawno polecial, z scoutem jest bardzo ciezko to udowodnic ps. @ Bylek nie chce mi sie czytac twojego tlumaczenia... nawet nie komentuj wiesz ze grasz odjebany Nara to nie sa haxy tylko esp admina XD Ladnie strzelasz, a nawet nie umiesz skakac xDDDD to niezle masz 10kh godzin skoczku tez mnie zastawia to dlaczego praktycznie caly czas masz bron do wyboru (scout) Edited March 11, 2024 by KempoŚŚ 3 Link to comment
Użytkownik Bylek Posted March 11, 2024 Author Użytkownik Share Posted March 11, 2024 (edited) edit2 - dobra jak Ty leciales sobie na esp to wiedziales o wiele wiecej niz ja XDDD dlatego az rozpisze sobie te akcje co napisales co mialem w glowie w momencie tych akcji 2;10 - sprawdzam na radarze gdzie potencjalnie moze byc enemy, i czesto sobie losowo skanuje co mozna zobaczyc na wszystkich demkach jaki mam playstyle 2;35 - chcialem mu dac heda po prostu jak sie zatrzyma skoro prawie sie nie ruszal dlatego nie strzelalem od razu 3;35 - mialem tu mindfucka bylem pewny ze bedzie gosc w tej miejscowce, sprawdzilem - nie bylo, byl za smietnikiem ale to nawet nie wiedzialem ze tam jest kampa tbh nie pamietalem o niej, nieznajomosc mapy 5;22 - zwykly kill 5;33 - zajebiste argumenty, to tak samo jakbys ogladal mecz na pro scenie z wlaczonym xrayem to takie sytuacje sa co chwile, jakos nie strzelam w goscia jak nie mam pojecia gdzie jest XD 5;40 - przeciez widzialem 2 gosci i sobie zrobilem repeaka, chyba normalne ze chce zabic goscia? XD 6;11 - no bo chcialem go zeskanowac ale nie trafilem, coz nie mam wh czy innego esp adminowskiego xD 7;25 - te przeskoki to juz byly tlumaczone przy poprzednim demku, to sa zwykle flicki i slyszalem goscia wiec wiedzialem dokladnie gdzie bedzie 9;08 - dokladnie wiedzialem gdzie bedzie, gdy skakalem to widzialem jak biegnie z S'ki (cona) w moja strone 9;37 - no koment xD nacelowalem na chlopa 9;53 - gosc podskoczyl i byl hs normalny 10;15 - idk gdzie byl celownik wale noscopy flicki to bania czasami siada 11;22 - no i co? xD slyszalem kroki a bylem praktycznie sam na zamku wiec sprawdzam czy to nie enemy kroki 12;35 - no bo ciezko zeby moj sojusznik byl wcelowany z pod pociagu na bsa, nie? XD + przebranie zawsze nosi pake na plecach to tez mozna poznac czy enemy czy nie i juz pisalem ze tez patrze sporo na radar + widzialem goscia jak bylem na odnodze jak wybiega z L'ki i to byl ten sam gosc pod pociagiem XD 12;37 - a to napisalem wyzej akurat 12;52 - to samo co w 5;33 tylko ze tutaj jeszcze slyszalem jak zbiega i dostal flicka 14;55 - no nie wiedzialem w kogo celowac akurat racja, troche ich bylo na kilku pozycjach i mi podejmowanie decyzji zwariowalo na sekunde dlatego ewakuacja bo nie wiedzialem czy zaraz nie padne od kogos, nie mialem rozeznania w sytuacji i mialem giga slaba pozycje na tyle kątow 16;05 - poczytaj sobie o pojęciu tracking, lece celownikiem za typem w skrócie ale za malo czasu na zabicie bylo chociaz w sumie tu nawet trackingu nie bylo tylko gosc sie schowal za pociagiem jak sie wcelowalem wiec nvm 16;15 - problem w tym ze nie celowalem nawet, bo dostalem kilka fleszy wiec sie wycofuje XD a to ze widzisz na esp wiecej to nie moj problem 17;05 - wiedzialem ze to unknown jest i ze uzyl tpka jak mi zniknal wiec odruchowo flick do gory, bo tepal z highrounda i nie wiem do konca jaki to ma dystans, dlatego jak nie bylo go nade mna to musial byc za mna 18;04 - jak to mawia klasyk, to uwierz XD normalny kill 18;20 - slysze goscia to sie wcelowywuje ni, czasami dam flicka czasami odpalam scope a te twoje demko w sumie tlumaczylem w 1 edicie wiec whatever, klikam w dobrym momencie i sobie pestkuje, nie ma zadnych aimlokow czy co Ty probujesz udowodnic XD rozpisales mi prawie chyba kazdego killa, szkoda ze nie rozpiszesz jak tez missuje strzaly, powiedzialbym nawet ze proporcja celnych a niecelnych to jakies 70;30 w zaleznosci jeszcze od mapy, nie zawsze wszystko mi siada nie mam aima boga gry niestety xD pozdrawiam edit stary Ty na tym swoim demku odpaliles jakies haxy bo sobie odpalilem z nudow XDDDDDD a te akcje z rifli to ja sobie wole tapowac niz rozkrecac full auto, a te 20;10 co napisales to wlasnie bylem zdziwiony ze nie dostal i juz o mnie wiedzial wiec musialem rozkrecac fullauto XD + na twoim demku troszke inaczej wyglada pov niz u mnie, a ze celownik wraca na heda w 16;07 to przez to ze nie ruszalem myszki i czekam az rozrzut sie zresetuje, dlatego wlasnie wole tapowac niz krecic fullauto XDDD giga kompetentny jestes wrzucajac demo w ktorym ogladasz mojego pova na swoich haxach wtf xD tu wyzej wszystko było edytowane, nizej oryginalny post co wysłałem na początku /\ Stary mi się już nie chce nawet odpisywać na Twoja rozpiske, niech UBT oceni sobie, czekamy na decyzje Jak rozpisywałeś to sobie w cs2 pyknalem z kumplami xD Edited March 11, 2024 by Bylek 1 2 Link to comment
Junior Admin Przyjaciel <3 Posted March 11, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted March 11, 2024 demko nr 1 2:35 - nie bardzo rozumiem po co wypisujesz czasówkę, w której nic nie ma -b 3:23 - poleciał teleport z jego strony, w którym było widać przeciwnika w okolicach śmietnika, w 3:33 dostaje hg i może również sobie domyśleć się, że to z tamtych okolic, gracz zwyczajnie się schował, a podejrzany nie sprawdził -b 5:22- zwykły strzał, nie widzę tu nic nadzwyczajnego -b 5:33 - gdzie on tu niby jeździ po modelach, zwyczajnie patrzy, peekuje -b 5:40 - nawet, jeśli nie widział to wyraźnie słychać gościa zza tej skrzynki, bo strzela, rozpisywanie na siłę -b 6:11 - ? -b 7:26 - słyszał gościa, gdzie jest, zwykły flick -b 9:08 - kolejny raz rozpiska na siłę, widzi gracza nawet dwukrotnie i słychac, gdzie dokładnie jest -b 9:37 - normalny frag -b 9:53 - mogło załapać model +/-b 10:16 - wpadł ładny flick -b 11:22 - ? -b 12:35 - kolega wytłumaczył, nie będę się rozwodził -b 12:52 - słychać, kroki zwykły flick jakich wiele na tym demku -b 14:55 - Pan z demka widział co najmniej 3 przeciwników, zwyczajny szok i nie wiedział za co się zabrać, tak to wygląda z mojej perspektywy -b 16:05 - nic nadzwyczajnego w moim mniemaniu -b 16:15 - dużo flashy, mało widać, potem peeknął, widział także spadochron, -b 17:05 - widział nick gracza, więc jest to możliwe, przeskoku tutaj żadnego nie widzę -b 18:15 - siadł ładny hs, czysto -b 18:20 - nie wiem, doszukujesz się jakiegoś drugiego dna bez sensu, wszystko słychać jak gość podbiega, więc normalnie sobie chłop scopuje -b demko nr 2 14:31 - polecam postrzelać z AK to zobaczysz jak działa rozrzut -b 14:38 - normalny pick na model i normaly HS -b 14:52 - to samo co w 14:31, polecam sobie ogarnąć jak działa rozrzut w ak -b 16:07 - XD -b 20:10 - Szkoda słów tutaj nawet nie ma co rozpisywać -b Na następny raz prosiłbym was, żebyście poćwiczyli rozpisywanie demek zanim cokolwiek rozpiszecie. Rozpisywanie na siłę i strata czasu w tym przypadku dla naszej ekipy by doszukiwać się kij wie czego, szczególnie w przypadkach, gdzie wszystko widać czarno na białym, że jest czyste. 2 Link to comment
Junior Admin Przyjaciel <3 Posted March 11, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted March 11, 2024 Link to comment
Recommended Posts