Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] - Maciek DowN vel Lubicz

MaciekDajSrubokręt

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick z CS: Lubicz Klan | Maciek DowN
Admin banujący: smArk
Serwer: StrefaSkilla.pl [ONLY DD2 #1]
Data zdarzenia: 12 mar 2024 - 07:52:08
Steamid: STEAM_0:0:17781365
Opis sytuacji: Łazienka była zamknięta, a nie miałem śrubokręta, żeby otworzyć i ban.
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):  https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://megawrzuta.pl/download/eb3be0eba2c52a3ac324881b81f24caf.html

11:54-11:57 Tutaj w ogóle idealnie widać jak tragicznego ma aima coś mu nie zadziałało na chłopie który stał na murku gali, później walił do tego samego typa nad modelem i nagle pik i banieczka.

12:06-12:09 Tu nawet nie ma co komentować gdzie celownik a gdzie banie chłop dostał.

13:25-13:26 Tutaj to już w ogóle 1 strzał nie trafił a drugi zrobił łuk nad głową gościa strzelił obok chłop dostał banie.

13:26-13:28 Chłop ma full mleko mimo to że już zaczyna słabnąć widzi chłopa przez flesha i zaczyna strzelać i bania.

13:35-13:38 Tutaj skanując sobie skrzynie nie trafiał nagle dziwny malutki skoczek celownika i od razu skan w banie w tym samym czasie chłop z tt leciał od lewej to celownik od razu przeskoczył na niego tylko chyba coś za daleko od modelu xD.

15:24-15:26 Chłop full mleko wali w model każdy strzał jest celny i oczywiście zaraz bania.

Rozpiska napisana za zgodą Kripa.

• Użytkownik

Nie wiem czy to ma znaczenie czy nie, ale od publikacji rozpiski przez admina mineło więcej niż 24 h aniżeli napisanie mojego postu. Druga sprawa w regulaminie nie ma wzmianki o możliwości rozpiski przez innego admina lub o ewentulnie "wyrażeniu zgody przez kripa" czy kogoś innego. 

Oczywiście, mogę tylko pogadać.

• Zasłużony

11:54-11:57 Kilometr obok głowy +B

12:06-12:09 Tu tez obok +B

13:26-13:28 +B 

zostaje 

• Zasłużony

GRACZ ZBANOWANY.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]