Użytkownik karris Posted March 13, 2024 Użytkownik Share Posted March 13, 2024 (edited) Nick z CS:smajli Admin banujący:BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG Serwer:ONLY DD2 Data zdarzenia:13.03.2024 Steamid:STEAM_0:1:241353906 Opis sytuacji: wbiłem co dopiero zabiłem 5 i zdechłem 3 razy(chyba) i cyk ban chciałbym dostać pełną rozpiskę za co szczególnie dostałem bana wtedy się bardziej rozpisze bo tak mam w głowie dosłownie WTF Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Pierwszy raz pisze odwołanie od bana w cs 1.6 nie mogę znaleźć linka do bana na amxbans ile to mniej więcej potrwa? 100% smajli XDDD on to nawet by odwołania by nie pisał możemy zawsze to sprawdzić Edited March 13, 2024 by karris Link to comment
BOA DUPCZYCIEL Posted March 13, 2024 Share Posted March 13, 2024 (edited) @ UBT CS 1.6 @ Axel Panowie sprawa wygląda tak trochę dałem tego bana z niepewności bo możliwe że to faktycznie smajli albo jakiś chłopek co ma cfg smajliego i nawet nicku nie umie zmienić, co prawda smajli zawsze zmienia steam i ip więc musicie sami zobaczyć jak to wygląda w bansie bo macie większe możliwości, chociaż nick smajli jest już zbanowany "czarna lista" I oczywiście Vac na steamie musi być więc dla mnie to na 100% smajli więc wasza decyzja. Edited March 13, 2024 by BOA DUPCZYCIEL 2 Link to comment
Użytkownik karris Posted March 13, 2024 Author Użytkownik Share Posted March 13, 2024 boże chodzi ci o niego XDDD to wiem ze on na odpale lata ale ze jego nick to jest chyba wszędzie zbanowany po za tym on gra na różnych nickname nie domyśliłem się w sumie DeVoX, March 13, 2024 3.19 Zakazane jest pisanie posta pod postem, aby dodać nową treść używaj opcji "Edytuj". Link to comment
Użytkownik karris Posted March 13, 2024 Author Użytkownik Share Posted March 13, 2024 ps nie mam jego cfg marny trochę jest i on nie gra w cs 1.6 juz chyba to już takiego nicku nie można mieć? 1 Link to comment
Zasłużony Axel Posted March 13, 2024 Zasłużony Share Posted March 13, 2024 Nie ma powiązań z prawdziwym Smajlim. UB Link to comment
Recommended Posts