Użytkownik Kamilaa Posted March 14, 2024 Użytkownik Share Posted March 14, 2024 Nick z CS: Kamila Admin banujący: BOA DUPCZYCIEL Serwer: OnlyDD2 Data zdarzenia:14-03-2024 Steamid: STEAM_0:1:519346108 Opis sytuacji: Wszystko jestem w stanie zrozumieć, ale ban bez żadnych dowodów na dzień? Ja cały czas czekam na dowody tego jak feralnie obraziłam tego użytkownika bo pisząc że ktoś jest paskudny gdzie nie napisałam nigdzie nicku tej użytkowniczki jest dla mnie żadnym powodem do bana Proszę o wyjaśnienie tej sytuacji która jak dla mnie jest poprostu żenująca Dodam iż ta użytkowniczka nazwała mnie na serverze publicznie "suką" i dostała bana na 30min?! WTF?! Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Link to comment
BOA DUPCZYCIEL Posted March 14, 2024 Share Posted March 14, 2024 (edited) Po 1 to jak napisałem na chatboxie muszę sprawdzić demka 2 godziny wstecz skoro nie potrafisz napisać mniej więcej o której wbiłaś i co się tam działo, po 2 Wika za słowo Suka dostała 30min, po 3 każdy wie że lubisz prowokować i obrażać więc czekaj na moją rozpiskę, jeśli wyłapie coś co nie było aż tak złe na bana 1dzień to będę prosił o skrócenie bana jeśli będzie ostro na demkach to poproszę o przedłużenie. Edit. Cała sytuacja miała miejsce na tym demku http://762494.hltv2.pukawka.pl/hltv-2403141230-de_dust2-1710415800-1710417000.zip 09:52 ale niestety w tym momencie zlagowało demko i nic nie można udowodnić później 15:35-15:39 Kelber mówi "Że paka długa a oni idą na b" po czym Kamila "mówi no bo to przygłupy" to jedyna jakaś tam obraza, co do bana na 1 dzień dostałaś go przypadkowo bo miało być 3h w celu weryfikacji ogólnej sytuacji. Także sorry za pomyłkę. @ UBT CS 1.6Powinno być UB. A Wika dostała 30 min za powiedzenie suka na Kamile. Edited March 14, 2024 by BOA DUPCZYCIEL Link to comment
Użytkownik Kamilaa Posted March 14, 2024 Author Użytkownik Share Posted March 14, 2024 (edited) Nie jestem Ci wstanie napisać dokładnie kiedy to było bo grałam sobie trochę, ale myślę gdzieś godzina 12:20 - 13? Gdzieś może być w tych okolicach. Dodam więc zapytanie na jakiej podstawie mnie banowałeś? Bo ktoś Ci napisał że obrażam i bez dowodów banujesz? No nie taka chyba jest postawa osoby pełniącej funkcje administratorskie. Ban za obraze w tym przypadku nazwanie kogoś publicznie suką na 30min jest dla mnie śmiechem Pozdrawiam I apeluje o to aby przypomnieć temu użytkownikowi jakie są procedury i zasady banowania użytkowników. Lekcje przypominającą Edited March 14, 2024 by Kamilaa 1 Link to comment
Opiekun UBT CS 1.6 JanuszHD Posted March 14, 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Share Posted March 14, 2024 Dobra, jedna sprawa @ BOA DUPCZYCIEL - skąd ci się wziął ban na 3h, 1 dzień czy ki inny chuj ,,celem wryfikacji''? Znajdź mi w regulaminie punkt, który pozwala ci na banowanie za coś takiego. Poza tym, nie wydaje mi się, żebyś był opiekunem serwera żeby angażować się w jakąś spine i przeglądać kilka godzin demek. Jeśli te osoby czują się w jakiś sposób urażone, to mają dział skarg. Odbanowuję, a @ Krip proszę o zapoznanie się z sytuacją i ukaranie admina za tą totalnie poronioną samowolkę. Krip, March 14, 2024 Jak chodzi o admina i jego poczyniania - to już ogarnąłem 2 Link to comment
Opiekun UBT CS 1.6 JanuszHD Posted March 14, 2024 Opiekun UBT CS 1.6 Share Posted March 14, 2024 Link to comment
Recommended Posts