Użytkownik yuki. Opublikowano 14 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 1. Imię: Kacper 2. Wiek: 15 3. Nick oraz # na Discord: lenia / ___lenia 4. Ile czasu spędzasz na Discord: Tyle ile mam włączony komputer czyli codziennie po kilka godzin. 5. Masz wymagane 50 postów na czacie głównym?[TAK/NIE]: nie 6. Znasz podstawowe zasady ortografii i interpunkcji?[TAK/NIE]: tak 7. Twoje doświadczenie z Discord: Korzystam z discorda od 2018 więc jakieś doświadczenie mam. 8. Kilka zdań o sobie: Moja osobowość jest zrównoważona, a moja praca jest zawsze wykonywana z wielką starannością i dokładnością. Nie boję się wyzwań ani konfrontacji, jednak zawsze staram się rozwiązywać problemy w sposób pokojowy i konstruktywny. Dążę do efektywnej współpracy z innymi, angażując się w dialog i szukając rozwiązań, które przynoszą korzyści wszystkim zaangażowanym stronom. 9. Dlaczego akurat Ty powinieneś zostać adminem: Ostatnio kilku administratorów na Discordzie uciekło, co dało mi okazję do wsparcia i zaangażowania się. Jestem przekonany, że mogę się przydać na tym stanowisku. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 14 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 +/-Wiek +/-Aktywność +Chęci do pomocy +Podanie Jestem za daniem szansy na okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 16 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Przyjmuję na okres próbny, zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi