Premium _sss_ Opublikowano 14 Marca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar Tematyka: reto Kolorystyka: ciemna fajnie jakby byla czarno-biala i jakies tam odcienie szarosci ale jak sie nie uda to zeby cos ciemnego Rozmiar: potrzebuje 2 werjse 150x150 czy ile tam jest na forum i 300x300 Napisy: ewentualnie cos zwiazanego z reto ale nie wymagane Format (png, jpg, gif): gif/png jedna napewno musi byc png (ta wieksza) a ta mniejsza to zrob png i gif Dodatkowe informacje: w sumie nic nie mam chyba do dodania wsyztsko rozpisane masz wyzej Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): yep Wynagrodzenie: repka Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 15 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 (edytowane) 300x300 150x150 300x300 z lekko animowanym napisem A tu link do wykorzystanej fotki Reto - HERE IS LINK Edytowane 15 Marca 2024 przez BAD ENGLISH 2 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 15 Marca 2024 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 konpletnie nie siedzi jakby udalo ci sie cos innego zrobic edit: @ BAD ENGLISH sprobuj cos zwiaznego z reto np cos z tytulow piosenek logo itp a nie bezposrednio bo to tylko tematyka reto a nie ze sam reto ma byc na wizerunku zobacze co jeszce @ MnX ma do zaoferowania 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 15 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 (edytowane) Musiałbyś coś więcej zarzucić, jak ty to widzisz. Bo aktualnie wykonałem według wytycznych 1. RETO 2. CZARNO-BIAŁE 3. Z napisem RETO bądź BEZ niczego. //edit A więc tak mało słucham reto, a "sprobuj cos zwiaznego z reto np cos z tytulow piosenek logo itp" to ciężki kawałek chleba jak dla mnie, bo jest to zbyt ogólnikowe, patrząc na to, że reto jest na scenie prawie 15lat i tych kawałków trochę ma. A mi trochę beret zryłeś tym, bo jedyne jego nuty jakie mi wpadły do głowy w pierwszej chwili, to KLEJ, MINOTAUR i PAPIEROSY XD (No wpadła też BIGSTAR, ale gdzie ja tu bym miał logo bigstara wjebać to nie wiem) A, że z klejem nie miałem za bardzo co zrobić, to masz tu coś z minotaurem i fajkami w tle. (Tak w tle są pety, gdyby ktoś się zastanawiał xD) Ps. gdyby się ktoś zastanawiał co jest z tym minotaurem, co on ma w sobie, jest to labirynt takie nawiązanie do mitoilogii greckiej xd Może @ MnX będzie miał więcej weny, bo moja wyobraźnia co do Reto się skończyła Edytowane 16 Marca 2024 przez BAD ENGLISH Odnośnik do komentarza
VIP MnX Opublikowano 16 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Wrzucę coś niedługo @ retoryk 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 23 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 (edytowane) @ MnX aktualnie raczej nie będzie w stanie nic od siebie wrzucić, to siadłem dzisiaj jeszcze i coś przy browarku pokminiłem, osobiście do końca z tego nie jestem zadowolony, ale mówię skoro już coś naskrobałem to wrzucę. Osobiście mi nie siada ta gwiazda dawida, ale jest ona z okładki albumu DAMN. A tu bez napisów i nie których dodatków dorzucam Tu na kolorowych lepiej widać, z tyłu wkomponowanego reto z okładki albumu BOA Może teraz ci coś przypasuje, jak nie to musisz poczekać, aż znów złapie jakąś wenę, bądź znajdzie się inny majster @ retoryk łap tu 150x150 wersje Edytowane 23 Marca 2024 przez BAD ENGLISH 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 23 Marca 2024 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 to srodkowe zdjecie jest zajebiste, daj mi 2 wersje tego jak prosilem i mozna zamykac @ BAD ENGLISH Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 27 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi