Użytkownik BOT TOM Posted March 16, 2024 Użytkownik Share Posted March 16, 2024 Nick z CS: BOT TOM Admin banujący: BOA DUPCZYCIEL KOBIETA=MAX60KG Serwer: DD2 Data zdarzenia: 16.03.2024 Steamid: STEAM_0:0:170224664 Opis sytuacji: Kolejny darmowy ban za napisanie czegoś na czacie przez prowokację atencjuszki Kamili Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.StrefaSkilla.pl [AMXBans] Powod: 'Takie teksty zostaw dla siebie' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:170224664' [AMXBans] Twoje IP: '79.185.79.88' [AMXBans] =============================================== Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): na serwwerze godz 8:45 1 Link to comment
Użytkownik Suaby. Posted March 16, 2024 Użytkownik Share Posted March 16, 2024 Chętnie bym Ci przedłużył tego bana.. Nie znam dziewczyny, ale ujebaliście sie jej nie ziemsko [ byłem, grałem , widziałem ] . Dziewczyna sie broni odpowiedziami za co też jest karana a sami ją prowokujecie. Link to comment
BOA DUPCZYCIEL Posted March 16, 2024 Share Posted March 16, 2024 Teksty do Kamili żeby siadała na kutasie czy coś w tym stylu zostaw dla siebie i ogarnij w końcu stulejke. 1 Link to comment
Zasłużony Axel Posted March 16, 2024 Zasłużony Share Posted March 16, 2024 Nie można się odwoływać od bana krótszego niż 3h, jeżeli nie zgadzasz się z banem złóż skargę. Link to comment
Użytkownik Kamilaa Posted March 16, 2024 Użytkownik Share Posted March 16, 2024 Szkoda że na taki krótki czas dostałeś tego bana. Za takie zachowanie jakie reprezentujesz sobą na serverze, jak się zachowujesz powinieneś dawno dostać chociażby tygodniowego bana aby przemyśleć swoje zachowanie. Kolega chyba zapomniał czym jest kultura osobista i jak wypada się zwracać do drugiego człowieka. Obrażasz, zaczepiasz a potem masz tupet iść na forum i płakać czy w odwołaniu czy na czacie że zostałeś zbanowany. Otrząśnij się bo zachowujesz się jak 6latek któremu w piaskownicy ktoś zabrał zabawki. Link to comment
Recommended Posts