Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
MemMaster Edycja 3 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Finał Miss/Master zimy- Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ROZWIĄZANY] [ODWOŁANIE] - Vezovi

Vezovi

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick z CS: Vezovi
Admin banujący: bojsiik
Serwer: cod mod 201
Data zdarzenia: 16.03.2024 ok. 15.30
Steamid: STEAM_0:1:34242046
Opis sytuacji:

Dostałem bana za stawianie min na pochylni, gdzie nic takiego nie miało miejsca, stawiałem miny nad i pod pochylnią, gdzie nie ograniczały graczy w żadnej sposób. Można spokojnie było je obejść. Sam regulamin mówi o pochylniach, ale nie ma nic o tym, że nie można stawiać pod i nad pochylnią. Jeśli nawet zahaczyła lekko o pochylnie - czego starałem się unikać, naprawdę jest to aż taki problem?

Wygląda to generalnie na zwyczajny ból dupy, że ktoś zginął przez minę, bo nie patrzy pod nogi.

Czyli op klasa z awp 1/1, jakieś niewidki itd. jest ok, ale i tak wyjściowo słaby saper ma mieć pod górę... Genialne podejście.

Po drugie - nawet żadnego ostrzeżenia nie dostałem, ani powiadomienia, że stawiam miny nieprawidłowo, od razu ban na 30 minut... Serio? Wystarczyło upomnieć, miałbym chociaż szansę na jakieś argumenty.

"Całkowity zakaz stawiania min, pułapek, replik w wąskich przejściach, na bombie, BS'ie, drabinkach, pochylniach, schodach, wokół hostów, szybach wentylacyjnych oraz miny/pułapki na minie/pułapce. 
*Miny, pułapki, repliki muszą być postawione tak, aby dało się je obejść bez konieczności :
- użycia skoku
- wymuszania zmiany trasy
- odstęp min od schodów/rampy powinien pozwalać graczowi na swobodne przejście. [Kick / Ban 5 min - 1 dzień]"

Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6615
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): jeszcze nie ma demka

• Zasłużony

Nie można się odwoływać od banów krótszych niż 3H jeżeli nie zgadzasz się z banem złóż skargę na admina w odpowiednim dziale 

• Zasłużony

baner_moderacyjny.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]