Użytkownik tomori Opublikowano 16 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura Tematyka: anime Kolorystyka: taka sama jaką ma banner podany w dodatkowych informacjach Rozmiar: taki jak na sygnaturę Napisy: tomori admin cs2 only awp Format (png, jpg, gif): jpg Dodatkowe informacje: chciałbym aby napisy był po lewej stronie banneru oraz były w kolorze białym. Banner: Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Ta Wynagrodzenie: rep Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 17 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 (edytowane) Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, że prosisz o dodanie tylko napisu, jak nie to wyprowadź mnie z błędu. Edytowane 17 Marca 2024 przez BAD ENGLISH 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 17 Marca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Jest zajebiscie o to mi chodzilo <3. Temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 25 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi