Użytkownik Najka Opublikowano 24 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 1. Imię: Adrian Patryk 2. Wiek: 19-latek [26.07.1999r]. 3. Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Redaktor?: Swoją przyszłą prace wyobrażam sobie bardzo dobrze, w dziale pojawi się wiele nowości i jakości, a to dlatego, że z przekonaniem tutaj mogę powiedzieć Dusia ma dużo do ogarnięcia jako sama w redakcji przez to wykonanie wszystkiego nie jest 100%. Oczywiście Dusia nie krytykuje Ciebie bo prace robisz Świetną, ale przekonany jestem, że we dwoje zrobimy jeszcze lepszą. 4. Co przemawia za tym, żeby Cię przyjąć (prosimy o dłuższą wypowiedź): Moim zdaniem Dusi przyda się pomoc w prowadzeniu działu redakcji i kto wie może we dwoje zrobimy kawał dobrej roboty, ale wszystko w swoim czasie! Będą na pewno jakieś nowości i więcej informacji ze Świata jak i więcej wywiadów z użytkownikami. 5. Jak dobrze znasz naszą sieć?: Wydaje mi się, że znam ją na tyle dobrze może nie tylko ją a także użytkowników żeby złożyć podanie na redaktora. 6. Posiadasz jakieś doświadczenie ? (gazetka szkolna, blog itp.) : Prowadziłem FanPage'a innej Sieci i myślę, że dawałem sobie rade na tym stanowisku. Pozdrawiam Anony Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 + Wiek - "prosimy o dłuższą wypowiedź" napisałeś dokładnie 2 zdania. + Przyda się kolejny redaktor. Podanie słabo przekonujące moim zdaniem, lecz dam Ci szansę i będę za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza
Użytkownik `KenZi ? Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Okres próbny - Podanie piane na kolanie + Wiek + Przyda się dodatkowa ręka Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Aa na Tak +wiek +Aktywność +redaktor się przyda Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 - Estetyka podania (Podanie skopiowane - widać ślady kopiowania) - Podanie na redaktora powinno być bardziej rozpisane + Wiek + Doświadczenie Przyjmuję na okres próbny tygodnia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Przyjęte. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi