Użytkownik RaiQ Posted March 18, 2024 Użytkownik Share Posted March 18, 2024 (edited) Jaką masz propozycje?: Fajnym i kolejnym urozmaiceniem może być zorganizowanie turnieju szachowego dla osób z naszego forum. I na przykład mogła by być do wygrania specjalna ranga przykładowo "szachista". Jeśli chodzi o to gdzie można rozegrać partie to jest taka jedna stronka ale nie będę pisał jaka bo nie wiem czy nie złamie w tedy regulaminu. Proszę o pozytywne rozważenie mojej propozycji. Oczywiście piszę się na opiekę takiego turnieju jeśli zostanie zorganizowany Screenshot/Nagranie/Przykład: Edited March 18, 2024 by RaiQ 4 1 Link to comment
Zasłużony Krip Posted March 18, 2024 Zasłużony Share Posted March 18, 2024 Zapraszam do wypowiedzi! Jeżeli znajdzie się garstka osób chętnych na takie coś, to nie widzę żadnych problemów żeby takowego turnieju nie zorganizować Btw. (Pisząc te propozycje w razie czego piszesz się na osobę która będzie sprawowała nad tym opiekę jeżeli taki turniej zostanie zorganizowany dobrze myślę?) - tutaj oczywiście pytanie skierowane do ciebie Link to comment
Premium 100 EURO PLAYER Posted March 23, 2024 Premium Premium Share Posted March 23, 2024 Kiedyś grało się w szachy. Propozycja bardzo fajna i chętnie wezmę udział. Jestem za! 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Link to comment
Raku Posted March 23, 2024 Share Posted March 23, 2024 Mimo że raczej udziału nie wezme (jestem slaby w szachy) to propozycja jak najbardziej na tak 1 Link to comment
UBT CS 2 kropka Posted March 23, 2024 UBT CS 2 Share Posted March 23, 2024 jestem za chetnie wezme udzial w tym jesli znajde czas jak najbardziej na tak 1 Link to comment
Użytkownik Napal Bucha Posted March 24, 2024 Użytkownik Share Posted March 24, 2024 owszem jestem za pomimo tego ze slaby w szachy jestem ale udzial mozna wziac Link to comment
VIP DeVoX Posted March 24, 2024 VIP VIP Share Posted March 24, 2024 Jestem za, turnieje zawsze są dobre a szczególnie szachy Link to comment
Zasłużony Krip Posted March 27, 2024 Zasłużony Share Posted March 27, 2024 Z tego co widzę większość jest za, więc @ RaiQ ostateczne pytanie do ciebie. Podejmujesz się zadania jako "Opiekun" takowego turnieju czy nie widzisz za bardzo tego ? Daj znać i jeżeli się zgodzisz, to resztę dogadamy na pw jak już to wszystko zorganizować (co nie co pomogę, ale opiekował się takim turniejem nie będę). Czekam na odpowiedź Link to comment
Junior Admin Krzysiek Posted March 27, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted March 27, 2024 Szachy nie moje klimaty ale zawsze można się pobawić 🙂 Taki turniej tylko w warcaby to byłby sztos ❤️💪 Link to comment
Zasłużony Krip Posted March 29, 2024 Zasłużony Share Posted March 29, 2024 Propozycja przyjęta. Zostanie napisany temat z zapisami jeżeli w temacie zapiszę się minimum. 8 osób, to wtedy turniej się odbędzie = gdy osób będzie mniej no to cóż. Link to comment
Recommended Posts