Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
MemMaster Edycja 3 - Zrób mema i wygraj super nagrody! ×
Finał Miss/Master zimy- Zagłosuj w ankiecie, kto powinien wygrać! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] - RapidBOI

VanicQQ

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick z CS: RapidBOI
Admin banujący:Shoter
Serwer:Cod mod
Data zdarzenia:  http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6631
Steamid: STEAM_0:1:67721227
Opis sytuacji: Za duży opór na cod modzika xD. Człowiek na wyjebce sobie gra i jeszcze bana dostaje po wyjściu z serwera, dobrze że dostałem informacje od @ UnknownTM że mam 8 godzin na wstawienie demka, bo nawet bym nie wiedział, że mam bana. Jak nie masz pewności, czy jestem spalony, to nagraj demko, wyślij do ubt i niech sami ocenią, bo sam nie potrafisz. Bekson, nie pozdrawiam. 
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www.mediafire.com/file/us45eshoq0dx7yp/COD_201_STREFA_SKILA.zip/file

Edited by VanicQQ
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony

Dostałem demko na Steamie to obejrzę potem i ocenie 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Rozpiska Shotera:

8.11- przeskok na przeciwnika, tuż po zabiciu idziesz za kolejnym graczem, modelujesz go przez budynek i wychodzisz z celownikiem prosto na niego, a to w jaki sposób go zabijasz przez płot to też pozostawia wiele do życzenia

9.38- niestety tylko w mgnieniu oka idzie zerknąć na tę akcje, w prędkości 1/4 ciężko zobaczyć przeciwnika do którego oddałeś strzał, następnie celownik ląduje idealnie na kolejnego przeciwnika który znajduje sie bliżej ciebie. Są to setne sekundy i ciężko by było tak idealnie zeskanować i w dodatku namierzyć kolejnego

10.48- twoje strzały z AWP na bliskie odległości są dziwne, celujesz obok celownika i jest przeskok na głowe, w dodatku modelujesz gracza enq który jest za skrzynką, wychodzi a twój celownik idzie na równo z nim a zabijasz gracza którego nie miałeś w polu widzenia, dziwne

11.08- chowasz się za budynkiem przed enqiem, oddajesz idealny strzał w jego strone

11.15- przeciwnik zeskakuje z mostu, twój celownik wędruje prosto za nim, dodatkowo wiesz ze gracz 60skar tam jest i oddajesz bardzo celny strzał

14.33- wbiegasz idealnie wycelowany w gracza abrams, w dodatku wiesz ze s1lent, zabijasz go skanem przez płot a twój celownik robi przeskok, zabijasz go i jakby sie cofnal xd

14.50- może i mała mapa, ale modelujesz co do centymetra

15.11- wychodzisz zza budynku, oddajesz pierwszy strzał, drugi to nie wiem jakim cudem, motasz się a poleciał w/lub bardzo blisko przeciwnika

Ktoś pomyśli, że rozpisywanie na małych mapach nie ma sensu, owszem ma bo granie AWP i modelowanie, przeskoki to żaden skill tylko czysty odpał

https://megawrzuta.pl/download/13812cba9fdc6eb9e27cef3194b20282.html

Moja ocena:

8.11- normalny flick myszką nie przeskok, nie widzę tutaj żadnego modelowania -B

9.38 - Było widać model więc zdązył zareagować a że gra komandorem z awpą to zeskanował i zabił -B

10.48 - Flick nawet widać że dostaje w ręke -B

11.08 - no tutaj dosyć szybka reakcja na model lecz jest to mała mapa i mógł się go spodziewac +/-

11.15 - Przecież widać że zeskakuje z mostu to gdzie się ma patrzeć -B

14:33 Tutaj pierwszy strzał cakowicie normalny natomiast ten powrót celownika dosyć dziwny i nienaturalny +B

14.50 Tak jak mówisz mała mapa a kilka rund wcześniej przeciwnicy stali w tamym miejscu więc się ich spodziewał tam -B

15.11 -B

Za mało na bana jedynie ten powrót celownika 14:33 dziwny następnym razem zbierz więcej dowodów na gracza i dopiero zbanuj UB

Hana_Montana
Hana_Montana,

Co to za post pod postem? :kekw:

Axel
Axel,

No kurfa rzeczywiście xD

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Zasłużony

GRACZ ODBANOWANY.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]