Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODBANOWANY] [ODWOŁANIE] - RapidBOI

VanicQQ

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: RapidBOI
Admin banujący:Shoter
Serwer:Cod mod
Data zdarzenia:  http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6631
Steamid: STEAM_0:1:67721227
Opis sytuacji: Za duży opór na cod modzika xD. Człowiek na wyjebce sobie gra i jeszcze bana dostaje po wyjściu z serwera, dobrze że dostałem informacje od @ UnknownTM że mam 8 godzin na wstawienie demka, bo nawet bym nie wiedział, że mam bana. Jak nie masz pewności, czy jestem spalony, to nagraj demko, wyślij do ubt i niech sami ocenią, bo sam nie potrafisz. Bekson, nie pozdrawiam. 
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www.mediafire.com/file/us45eshoq0dx7yp/COD_201_STREFA_SKILA.zip/file

Edytowane przez VanicQQ
  • Przykro mi 1
  • Zasłużony

Dostałem demko na Steamie to obejrzę potem i ocenie 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

Rozpiska Shotera:

8.11- przeskok na przeciwnika, tuż po zabiciu idziesz za kolejnym graczem, modelujesz go przez budynek i wychodzisz z celownikiem prosto na niego, a to w jaki sposób go zabijasz przez płot to też pozostawia wiele do życzenia

9.38- niestety tylko w mgnieniu oka idzie zerknąć na tę akcje, w prędkości 1/4 ciężko zobaczyć przeciwnika do którego oddałeś strzał, następnie celownik ląduje idealnie na kolejnego przeciwnika który znajduje sie bliżej ciebie. Są to setne sekundy i ciężko by było tak idealnie zeskanować i w dodatku namierzyć kolejnego

10.48- twoje strzały z AWP na bliskie odległości są dziwne, celujesz obok celownika i jest przeskok na głowe, w dodatku modelujesz gracza enq który jest za skrzynką, wychodzi a twój celownik idzie na równo z nim a zabijasz gracza którego nie miałeś w polu widzenia, dziwne

11.08- chowasz się za budynkiem przed enqiem, oddajesz idealny strzał w jego strone

11.15- przeciwnik zeskakuje z mostu, twój celownik wędruje prosto za nim, dodatkowo wiesz ze gracz 60skar tam jest i oddajesz bardzo celny strzał

14.33- wbiegasz idealnie wycelowany w gracza abrams, w dodatku wiesz ze s1lent, zabijasz go skanem przez płot a twój celownik robi przeskok, zabijasz go i jakby sie cofnal xd

14.50- może i mała mapa, ale modelujesz co do centymetra

15.11- wychodzisz zza budynku, oddajesz pierwszy strzał, drugi to nie wiem jakim cudem, motasz się a poleciał w/lub bardzo blisko przeciwnika

Ktoś pomyśli, że rozpisywanie na małych mapach nie ma sensu, owszem ma bo granie AWP i modelowanie, przeskoki to żaden skill tylko czysty odpał

https://megawrzuta.pl/download/13812cba9fdc6eb9e27cef3194b20282.html

Moja ocena:

8.11- normalny flick myszką nie przeskok, nie widzę tutaj żadnego modelowania -B

9.38 - Było widać model więc zdązył zareagować a że gra komandorem z awpą to zeskanował i zabił -B

10.48 - Flick nawet widać że dostaje w ręke -B

11.08 - no tutaj dosyć szybka reakcja na model lecz jest to mała mapa i mógł się go spodziewac +/-

11.15 - Przecież widać że zeskakuje z mostu to gdzie się ma patrzeć -B

14:33 Tutaj pierwszy strzał cakowicie normalny natomiast ten powrót celownika dosyć dziwny i nienaturalny +B

14.50 Tak jak mówisz mała mapa a kilka rund wcześniej przeciwnicy stali w tamym miejscu więc się ich spodziewał tam -B

15.11 -B

Za mało na bana jedynie ten powrót celownika 14:33 dziwny następnym razem zbierz więcej dowodów na gracza i dopiero zbanuj UB

Hana_Montana
Hana_Montana,

Co to za post pod postem? :kekw:

Axel
Axel,

No kurfa rzeczywiście xD

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Zasłużony

GRACZ ODBANOWANY.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]