Użytkownik KOLLOWSKI Posted March 20, 2024 Użytkownik Share Posted March 20, 2024 IP serwera: 188.165.19.26:27120 Mod: KOSY+PaintBall World Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/188.165.19.26:27120/ Wiek Właściciela: 20 Hosting: Pukawka.pl Sloty: 17 Dlaczego akurat my?: widzę że to jest najpopularniejsze forum, w Polsce jak i w kraju i ponieważ też nie macie takiego moda co ja to okazja by, było dodać na próbę jak mój serwer na okres próbny i też nie jestem na żadnym forum. Lecz też ludzią to nie pasuje że mam taki nick że co chwilę, zmieniam sieć również mnie to rani że takie kłamstwa na mnie mówią. Czekam na waszą opinię i życzę miłego dnia oraz i wieczoru kochani drodzy ❤️ 1 3 1 3 Link to comment
Junior Admin Krzysiek Posted March 21, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted March 21, 2024 Wbiłem, zobaczyłem i wyszedłem xD Wchodząc widzę, paintaballa z jakimiś nożami o których nie ma w ogóle infa, domyślam się że mają jakieś moce, bo na tym defaultowym można zapierdalać po mapie jak na codzie z 200 kondy (albo i lepiej). A sądząc po nazwie serwera "KOSY+PAINTBALL" to kosy tam odgrywają jedną z głównych ról, o których nigdzie nic się nie dowiesz. No i średnia graczy z ostatniego miesiąca to 2, także pewnie nawet reklamy nie masz/bądź nie zainwestowałeś wystarczająco dużo. Buziaczki Link to comment
Użytkownik Luxi Posted March 21, 2024 Użytkownik Share Posted March 21, 2024 Wiec tak nie radzę akceptować owego użytkownika dopiero co tydzień temu napisał do mnie ze musi na chwile z serwerem odejść bo ma niby operacje a co później chyba zliczyłem razem z wami kilka sieci do których pisze o dołączenie jednak ludzie co pisali mi ze zmienia sieć co miesiąc lub szybciej jestem na nie Link to comment
Head Admin Anox Posted March 22, 2024 Head-Admin Head Admin Share Posted March 22, 2024 W dniu 20.03.2024 o 20:53, KOLLOWSKI napisał(a): widzę że to jest najpopularniejsze forum, w Polsce jak i w kraju Dziękujemy że tak uważasz, aczkolwiek nie rozumiem tego co napisałeś „w Polsce jak i w kraju”, to albo w Polsce albo w kraju… Czytajac Twoją wypowiedź odnoszę wrażenie że jednak podany wiek „20” jest o wiele zawyżony - raczej powiedziałbym że jesteś o wiele wiele młodszy. Serwer nie szczyci się zainteresowaniem wśród graczy bo jego średnia liczba to 2/3,dlatego można go zaliczyć do pustego serwera. Odrzucam. 1 Link to comment
Head Admin Anox Posted March 22, 2024 Head-Admin Head Admin Share Posted March 22, 2024 Link to comment
Recommended Posts