Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ODRZUCONE] [SERWER] - KOSY+PaintBall World

KOLLOWSKI

Recommended Posts

• Użytkownik

IP serwera: 188.165.19.26:27120
Mod: KOSY+PaintBall World 
Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/188.165.19.26:27120/
Wiek Właściciela: 20
Hosting: Pukawka.pl
Sloty: 17
Dlaczego akurat my?: widzę że to jest najpopularniejsze forum, w Polsce jak i w kraju i ponieważ też nie macie takiego moda co ja to okazja by, było dodać na próbę jak mój serwer na okres próbny i też nie jestem na żadnym forum. Lecz też ludzią to nie pasuje że mam taki nick że co chwilę, zmieniam sieć również mnie to rani że takie kłamstwa na mnie mówią.

Czekam na waszą opinię i życzę miłego dnia oraz i wieczoru kochani drodzy ❤️

• Lubię to! 1
  • Ha ha 3
  • WTF 1
  • xD 3
  • Junior Admin
Junior Admin

Wbiłem, zobaczyłem i wyszedłem xD

Wchodząc widzę, paintaballa z jakimiś nożami o których nie ma w ogóle infa, domyślam się że mają jakieś moce, bo na tym defaultowym można zapierdalać po mapie jak na codzie z 200 kondy (albo i lepiej).

A sądząc po nazwie serwera "KOSY+PAINTBALL" to kosy tam odgrywają jedną z głównych ról, o których nigdzie nic się nie dowiesz.

No i średnia graczy z ostatniego miesiąca to 2, także pewnie nawet reklamy nie masz/bądź nie zainwestowałeś wystarczająco dużo.

Buziaczki :kononbuzi:

• Użytkownik

Wiec tak nie radzę akceptować owego użytkownika dopiero co tydzień temu napisał do mnie ze musi na chwile z serwerem odejść bo ma niby operacje a co później chyba zliczyłem razem z wami kilka sieci do których pisze o dołączenie
jednak ludzie co pisali mi ze zmienia sieć co miesiąc lub szybciej
jestem na nie

• Head Admin
Head-Admin
W dniu 20.03.2024 o 20:53, KOLLOWSKI napisał(a):

widzę że to jest najpopularniejsze forum, w Polsce jak i w kraju

Dziękujemy że tak uważasz, aczkolwiek nie rozumiem tego co napisałeś „w Polsce jak i w kraju”, to albo w Polsce albo w kraju… 

Czytajac Twoją wypowiedź  odnoszę wrażenie że jednak podany wiek „20” jest o wiele zawyżony  - raczej powiedziałbym że jesteś o wiele wiele młodszy. 

Serwer nie szczyci się zainteresowaniem wśród graczy bo jego średnia liczba to 2/3,dlatego można go zaliczyć do pustego serwera. Odrzucam. 

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]