VIP MnX Opublikowano 20 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Nick: @ MnX Z jakiej rangi rezygnujesz?: Grafik naczelny Powód rezygnacji: Hej kochani. Niestety, ale przyszedł czas na mnie Byliście dla mnie jak drugi dom i nadal jesteście, gdy tu doszedłem nie wiedziałem, że poznam tak mnóstwo dobrych i ciepłych ludzi. Dziękuje przede wszystkim administracji za danie mi szansy, myślę, że Was nie zawiodłem na tej posadzie. @ Krip zawsze był jak do niego pisałem o coś, ogólnie bardzo dobra mordka, każdego mógłbym chwalić z tymi z którymi współpracowałem, ale by było tego za dużo. Trochę w życiu mam kiepsko, tak zwany gorszy okres, między innymi zostałem oszukany przez pracodawcę, nie będę podawał szczegółów, ale siadło mi na banie troszkę i od jakiegoś czasu wiadomo aktywność spada, powiem tak, jest ciężko. Pierwszy raz znalazłem się w takiej sytuacji a mam dopiero 19 lat i nie wiedziałem jak poradzić sobie z tym, ale mam blisko siebie córeczkę, moją kobietę, rodzinę. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Nie chcę zajmować stanowiska bo wiem, że to wszystko jeszcze potrwa długo Myślę, że może zasłużyłem na tego zasłużonego, ale to zależy od administracji Bardzo poświęcałem działowi i dalej bym się poświęcał, gdyby nie to wszystko. Nie chciałem pisać tego w pożegnaniu ponieważ nie odchodzę na stałe, że wgl nie będę wbijał, tylko nie często Gdybyście potrzebowali jakiś grafik piszcie, znajdę czas to coś skminię ps. dostałem info od pewnej osoby, że ktoś donosił na mnie, że na forum nie wbijam a siedzę na csie, otóż to moje konto, ale ja rzadko gram, gra na nim braciak, także takie "podpierdalanie" jest chujowe, nie znając prawdy 4 14 Odnośnik do komentarza
VIP DeVoX Opublikowano 20 Marca 2024 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Trzymaj się, będzie dobrze i się ułoży, jeszcze do nas wrócisz mamy nadzieję, dzięki za wszystko mordzia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 20 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Na steamie ci już napisałem, ale wspomnę, to również w temacie = ogarnij co masz do ogarnięcia w życiu i wracaj do nas jak najszybciej jeżeli jeszcze będziesz miał taką ochotę 8 minut temu, MnX napisał(a): @ Krip zawsze był jak do niego pisałem o coś, ogólnie bardzo dobra mordka Wzajemnie i dzięki również za grafiki które wykonywałeś na rzecz forum w nagrodę z tej racji, że rezygnujesz (niestety ;x) dostajesz ode mnie vipa na zawsze za twoją pomoc jak coś było potrzebne jeżeli chodzi o sprawy graficzno/forumowe Życzę powodzenia jeszcze raz i jeżeli czegoś byś potrzebował = wal śmiało. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 20 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 20 Marca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 oby sie wszytsko ulozylo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 20 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Trzymaj się stary, wróć kiedyś do nas! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 20 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Trzymaj się, oby sie wszytsko ulozylo 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 20 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 @ MnX trzymaj się ziomek, jak to się mówi "wrócisz silniejszy"! No i dziękuję za wszystkie grafiki i pewnie nie raz tam na priv jeszcze napisze 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 20 Marca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 @ MnX trzymaj się tam, wierzę że się wszystko ułoży na nowo i że kiedyś wrócisz do nas i Cię już nic nie złamie, wspieram z całego serduszka . Życzę wytrwałości i cierpliwości :). 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 20 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Wracaj czym prędzej! Norma życie kolorowe nie jest ale prędzej czy później się ułoży wszystko, Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 21 Marca 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Dobry z Ciebie grafik był, wszystkiego dobrego oby ci się wszystko tam poukładało 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 21 Marca 2024 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 JAKOŚ SMUTNO MI SIĘ ZROBIŁO POTRZEBUJEMY CIEBIE WRACAJ DO NAS 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 21 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Wracaj do nas jak najszybciej Gorszy okres na pewno szybko minie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 21 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 trzymaj się, życzę żeby ci się ułożyło 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka _Żelkowa_ Opublikowano 21 Marca 2024 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Wracaj do nas szybko Niech się wszystko dobrze ułoży 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 21 Marca 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Z fartem. Trzymaj się. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik hadezbtw Opublikowano 21 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Wszystko się ułoży i będzie lepiej. Wierzę w ciebie, że dasz radę i że się ułoży. Wróc do nas kiedyś, bo będziemy tęsknić. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 21 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Doświadczenia kształtują. Wierzę, że wrócisz silniejszy. Pozdro! 1 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 21 Marca 2024 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 nara xd 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 21 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi