Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ROZWIĄZANY] [REZYGNACJA] - MnX

MnX

Recommended Posts

• VIP
VIP

Nick: @ MnX
Z jakiej rangi rezygnujesz?: Grafik naczelny
Powód rezygnacji: Hej kochani. Niestety, ale przyszedł czas na mnie :( Byliście dla mnie jak drugi dom i nadal jesteście, gdy tu doszedłem nie wiedziałem, że poznam tak mnóstwo dobrych i ciepłych ludzi. Dziękuje przede wszystkim administracji za danie mi szansy, myślę, że Was nie zawiodłem na tej posadzie. @ Krip  zawsze był jak do niego pisałem o coś, ogólnie bardzo dobra mordka, każdego mógłbym chwalić z tymi z którymi współpracowałem, ale by było tego za dużo. 

Trochę w życiu mam kiepsko, tak zwany gorszy okres, między innymi zostałem oszukany przez pracodawcę, nie będę podawał szczegółów, ale siadło mi na banie troszkę i od jakiegoś czasu wiadomo aktywność spada, powiem tak, jest ciężko. :( Pierwszy raz znalazłem się w takiej sytuacji a mam dopiero 19 lat i nie wiedziałem jak poradzić sobie z tym, ale mam blisko siebie córeczkę, moją kobietę, rodzinę. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Nie chcę zajmować stanowiska bo wiem, że to wszystko jeszcze potrwa długo :(

Myślę, że może zasłużyłem na tego zasłużonego, ale to zależy od administracji <3 Bardzo poświęcałem działowi i dalej bym się poświęcał, gdyby nie to wszystko. :( 

Nie chciałem pisać tego w pożegnaniu ponieważ nie odchodzę na stałe, że wgl nie będę wbijał, tylko nie często :/ Gdybyście potrzebowali jakiś grafik piszcie, znajdę czas to coś skminię <3

ps. dostałem info od pewnej osoby, że ktoś donosił na mnie, że na forum nie wbijam a siedzę na csie, otóż to moje konto, ale ja rzadko gram, gra na nim braciak, także takie "podpierdalanie" jest chujowe, nie znając prawdy :/

• Trzymaj się 4
  • Przykro mi 14
  • VIP
VIP

Trzymaj się, będzie dobrze i się ułoży, jeszcze do nas wrócisz mamy nadzieję, dzięki za wszystko mordzia :D

• Super 1
  • Zasłużony

Na steamie ci już napisałem, ale wspomnę, to również w temacie = ogarnij co masz do ogarnięcia w życiu i wracaj do nas jak najszybciej jeżeli jeszcze będziesz miał taką ochotę ;) 

8 minut temu, MnX napisał(a):

@ Krip  zawsze był jak do niego pisałem o coś, ogólnie bardzo dobra mordka

Wzajemnie i dzięki również za grafiki które wykonywałeś na rzecz forum w nagrodę z tej racji, że rezygnujesz (niestety ;x) dostajesz ode mnie vipa na zawsze za twoją pomoc jak coś było potrzebne jeżeli chodzi o sprawy graficzno/forumowe :) 

Życzę powodzenia jeszcze raz i jeżeli czegoś byś potrzebował = wal śmiało.  

• Super 3

spacer.pngspacer.png

• UBT CS 2

oby sie wszytsko ulozylo :heart:

• Super 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Użytkownik

Trzymaj się stary, wróć kiedyś do nas! :peepoRain:

• Super 1

tomori_1.png.d2ba215441da5653658da7a37ddb6121.png.533152244869bb3d52f3cb5ee48c43eb.png

Trzymaj się:peepoSadHug:, oby sie wszytsko ulozylo <3 

• Super 1
  • Zasłużony

@ MnX  trzymaj się ziomek, jak to się mówi "wrócisz silniejszy"! No i dziękuję za wszystkie grafiki i pewnie nie raz tam na priv jeszcze napisze :Pepopogerslove:

• Super 1

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

• Junior Admin
Junior Admin

@ MnX trzymaj się tam, wierzę że się wszystko ułoży na nowo i że kiedyś wrócisz do nas i Cię już nic nie złamie, wspieram z całego serduszka <3. Życzę wytrwałości i cierpliwości :).

• Super 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Wracaj czym prędzej!

Norma życie kolorowe nie jest ale prędzej czy później się ułoży wszystko, Powodzenia :Pepopogerslove:

• Super 1

• Strefowicz

Dobry z Ciebie grafik był, wszystkiego dobrego oby ci się wszystko tam poukładało 

• Super 1

4.gif.706584f987dc1146def2a068c6d4de92.gif.e47b05a297411ad34f3f088addd8d0a6.gif

• Stały Bywalec

JAKOŚ SMUTNO MI SIĘ ZROBIŁO

POTRZEBUJEMY CIEBIE

WRACAJ DO NAS :likecat::kononbuzi:

• Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Spamer Strefoboxa

Wracaj do nas jak najszybciej :peepoSadHug:

Gorszy okres na pewno szybko minie :likecat:

• Super 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Redaktor

trzymaj się, życzę żeby ci się ułożyło

• Super 1

lenia.gif.96ca8dfcb425d9dda33dd566614759a3.gif.ba176a123610abbe38000fa2c294ec34.gif

• Użytkowniczka

Wracaj do nas szybko :sadcat: 

Niech się wszystko dobrze ułoży 

• Super 1
  • Premium
Premium

Z fartem. Trzymaj się.

• Super 1

Pozdrawiam Sławomir Mentzen.

• Użytkownik

Wszystko się ułoży i będzie lepiej. Wierzę w ciebie, że dasz radę i że się ułoży. Wróc do nas kiedyś, bo będziemy tęsknić.

• Super 1

sygnatura.gif.b04c73fb3e439d129999119df32a2184.gif

• Użytkownik

Doświadczenia kształtują. Wierzę, że wrócisz silniejszy. 
Pozdro!

• Super 1

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Administrator
Administrator

baner_moderacyjny.png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]