VIP MnX Posted March 20, 2024 VIP VIP Share Posted March 20, 2024 Nick: @ MnX Z jakiej rangi rezygnujesz?: Grafik naczelny Powód rezygnacji: Hej kochani. Niestety, ale przyszedł czas na mnie Byliście dla mnie jak drugi dom i nadal jesteście, gdy tu doszedłem nie wiedziałem, że poznam tak mnóstwo dobrych i ciepłych ludzi. Dziękuje przede wszystkim administracji za danie mi szansy, myślę, że Was nie zawiodłem na tej posadzie. @ Krip zawsze był jak do niego pisałem o coś, ogólnie bardzo dobra mordka, każdego mógłbym chwalić z tymi z którymi współpracowałem, ale by było tego za dużo. Trochę w życiu mam kiepsko, tak zwany gorszy okres, między innymi zostałem oszukany przez pracodawcę, nie będę podawał szczegółów, ale siadło mi na banie troszkę i od jakiegoś czasu wiadomo aktywność spada, powiem tak, jest ciężko. Pierwszy raz znalazłem się w takiej sytuacji a mam dopiero 19 lat i nie wiedziałem jak poradzić sobie z tym, ale mam blisko siebie córeczkę, moją kobietę, rodzinę. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. Nie chcę zajmować stanowiska bo wiem, że to wszystko jeszcze potrwa długo Myślę, że może zasłużyłem na tego zasłużonego, ale to zależy od administracji Bardzo poświęcałem działowi i dalej bym się poświęcał, gdyby nie to wszystko. Nie chciałem pisać tego w pożegnaniu ponieważ nie odchodzę na stałe, że wgl nie będę wbijał, tylko nie często Gdybyście potrzebowali jakiś grafik piszcie, znajdę czas to coś skminię ps. dostałem info od pewnej osoby, że ktoś donosił na mnie, że na forum nie wbijam a siedzę na csie, otóż to moje konto, ale ja rzadko gram, gra na nim braciak, także takie "podpierdalanie" jest chujowe, nie znając prawdy 4 14 Link to comment
VIP DeVoX Posted March 20, 2024 VIP VIP Share Posted March 20, 2024 Trzymaj się, będzie dobrze i się ułoży, jeszcze do nas wrócisz mamy nadzieję, dzięki za wszystko mordzia 1 Link to comment
Zasłużony Krip Posted March 20, 2024 Zasłużony Share Posted March 20, 2024 Na steamie ci już napisałem, ale wspomnę, to również w temacie = ogarnij co masz do ogarnięcia w życiu i wracaj do nas jak najszybciej jeżeli jeszcze będziesz miał taką ochotę 8 minut temu, MnX napisał(a): @ Krip zawsze był jak do niego pisałem o coś, ogólnie bardzo dobra mordka Wzajemnie i dzięki również za grafiki które wykonywałeś na rzecz forum w nagrodę z tej racji, że rezygnujesz (niestety ;x) dostajesz ode mnie vipa na zawsze za twoją pomoc jak coś było potrzebne jeżeli chodzi o sprawy graficzno/forumowe Życzę powodzenia jeszcze raz i jeżeli czegoś byś potrzebował = wal śmiało. 3 Link to comment
UBT CS 2 kropka Posted March 20, 2024 UBT CS 2 Share Posted March 20, 2024 oby sie wszytsko ulozylo 1 Link to comment
Użytkownik tomori Posted March 20, 2024 Użytkownik Share Posted March 20, 2024 Trzymaj się stary, wróć kiedyś do nas! 1 Link to comment
okSio Posted March 20, 2024 Share Posted March 20, 2024 Trzymaj się, oby sie wszytsko ulozylo 1 Link to comment
Zasłużony Apple Posted March 20, 2024 Zasłużony Share Posted March 20, 2024 @ MnX trzymaj się ziomek, jak to się mówi "wrócisz silniejszy"! No i dziękuję za wszystkie grafiki i pewnie nie raz tam na priv jeszcze napisze 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Junior Admin Przyjaciel <3 Posted March 20, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted March 20, 2024 @ MnX trzymaj się tam, wierzę że się wszystko ułoży na nowo i że kiedyś wrócisz do nas i Cię już nic nie złamie, wspieram z całego serduszka . Życzę wytrwałości i cierpliwości :). 1 Link to comment
Junior Admin Krzysiek Posted March 20, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted March 20, 2024 Wracaj czym prędzej! Norma życie kolorowe nie jest ale prędzej czy później się ułoży wszystko, Powodzenia 1 Link to comment
Strefowicz Janiu Posted March 21, 2024 Strefowicz Share Posted March 21, 2024 Dobry z Ciebie grafik był, wszystkiego dobrego oby ci się wszystko tam poukładało 1 Link to comment
Stały Bywalec Paweł Szmit Posted March 21, 2024 Stały Bywalec Share Posted March 21, 2024 JAKOŚ SMUTNO MI SIĘ ZROBIŁO POTRZEBUJEMY CIEBIE WRACAJ DO NAS 1 Link to comment
Spamer Strefoboxa FunnyPuma Posted March 21, 2024 Spamer Strefoboxa Share Posted March 21, 2024 Wracaj do nas jak najszybciej Gorszy okres na pewno szybko minie 1 Link to comment
Redaktor lenia Posted March 21, 2024 Redaktor Share Posted March 21, 2024 trzymaj się, życzę żeby ci się ułożyło 1 Link to comment
Użytkowniczka _Żelkowa_ Posted March 21, 2024 Użytkowniczka Share Posted March 21, 2024 Wracaj do nas szybko Niech się wszystko dobrze ułoży 1 Link to comment
Premium 100 EURO PLAYER Posted March 21, 2024 Premium Premium Share Posted March 21, 2024 Z fartem. Trzymaj się. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Link to comment
Użytkownik hadezbtw Posted March 21, 2024 Użytkownik Share Posted March 21, 2024 Wszystko się ułoży i będzie lepiej. Wierzę w ciebie, że dasz radę i że się ułoży. Wróc do nas kiedyś, bo będziemy tęsknić. 1 Link to comment
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Posted March 21, 2024 Użytkownik Share Posted March 21, 2024 Doświadczenia kształtują. Wierzę, że wrócisz silniejszy. Pozdro! 1 Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted March 21, 2024 Administrator Administrator Share Posted March 21, 2024 Link to comment
Recommended Posts