Użytkownik∙ Raku Opublikowano 25 Marca 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2024 Witam w kolejnej serii p.t. "Pod Ostrzałem" W dzisiejszym temacie pod celownik wpada nasz Redaktor oraz Typer @ okSio Zapytałem kilka osób co sądzą o tym użytkowniku. Czas je poznać. <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 1 --> Nie znam go dobrze, jest mi tak naprawdę obojętny. To młody użytkownik, który posiada dużo obowiązków na forum. Jednak czy wykonuje je w 100% poprawnie? Niech zada sobie to pytanie sam. <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 2 --> Oksio to całkiem spoko morda, czasem podenerwuje, pośmieszkuje ale nie ma z nim tragedii. Jako redaktor nie radzi sobie jakoś tragicznie, mogło być gorzej. <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 3 --> Co mam powiedzieć, za dużego kontaktu to ja z nim nie mam. Jednak wydaję się okay, trochę smarkacz jeszcze ale kij tam haha. <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 4 --> A więc tak @ okSio jest strasznie denerwujący, myśli ze pozjadał wszystkie rozumy, pcha się na rangi. Nie wiem czy coś dobrego bym wymyślił na niego, więc mogę tylko podsumować. Pustak jakich mało. <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 5 --> No co ja mogę powiedzieć o nim. W skrócie dzban. Nieodpowiedzialny, Przygłupi, Nie wywiązujący się ze swoich obowiązków. Nie mam nic do niego i siedzę z nim dużo na voice chat, ale no debil do potęgi entej. <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 6 --> Oksio jest denerwującą, głupią i losową osobą która próbuje wykonywać różne zadania z różnym, często negatywnym skutkiem. Jest jednak jeden plus którym jest jego fajna i sympatyczna siostra. <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 7 --> Szczerze? Nie znam chłopaka, nie miałem nigdy z nim kontaktu i to chyba tyle. <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 8 --> Cóż mogę o nim powiedzieć. Chłopak wydaje się być spoko i stara się wykonywać swoje obowiązki. Minusem jest to że jest jeszcze młody, ale dorośnie kiedyś (może ). <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 9 --> Oksiu to największy śmieszek jakiego znam z dość luźnym podejściem do życia, czasem za bardzo go odklei i zaczyna wkurzać ale tak to jest git. <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 10 --> Wysoce inteligentny, utytułowany piłkarz, kandydat do złotej piłki, najlepszy redaktor na sieci. <-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------> Anonim nr. 11 --> Co o nim mówić jest fajny ale irytujący uczy się na błędach i kocha Amelkę. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 14 Czerwca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi