Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZAMKNIĘTY] Pod Ostrzałem #83 okSio

Raku

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

image.png

Witam w kolejnej serii p.t. "Pod Ostrzałem"

W dzisiejszym temacie pod celownik wpada nasz Redaktor oraz Typer @ okSio

Zapytałem kilka osób co sądzą o tym użytkowniku. Czas je poznać. :pepoHmm:

<------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

Anonim nr. 1 --> Nie znam go dobrze, jest mi tak naprawdę obojętny. To młody użytkownik, który posiada dużo obowiązków na forum.

Jednak czy wykonuje je w 100% poprawnie? Niech zada sobie to pytanie sam.

<------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

Anonim nr. 2 --> Oksio to całkiem spoko morda, czasem podenerwuje, pośmieszkuje ale nie ma z nim tragedii.

Jako redaktor nie radzi sobie jakoś tragicznie, mogło być gorzej. 

Anonim nr. 3 --> Co mam powiedzieć, za dużego kontaktu to ja z nim nie mam. Jednak wydaję się okay, trochę smarkacz jeszcze ale kij tam haha.

Anonim nr. 4 --> A więc tak @ okSio  jest strasznie denerwujący, myśli ze pozjadał wszystkie rozumy, pcha się na rangi.

Nie wiem czy coś dobrego bym wymyślił na niego, więc mogę tylko podsumować. Pustak jakich mało.

Anonim nr. 5 --> No co ja mogę powiedzieć o nim. W skrócie dzban. Nieodpowiedzialny, Przygłupi, Nie wywiązujący się ze swoich obowiązków.

Nie mam nic do niego i siedzę z nim dużo na voice chat, ale no debil do potęgi entej. :kekw:

Anonim nr. 6 --> Oksio jest denerwującą, głupią i losową osobą która próbuje wykonywać różne zadania z różnym, często negatywnym skutkiem.

Jest jednak jeden plus którym jest jego fajna i sympatyczna siostra.

Anonim nr. 7 --> Szczerze? Nie znam chłopaka, nie miałem nigdy z nim kontaktu i to chyba tyle.;)

Anonim nr. 8 --> Cóż mogę o nim powiedzieć. Chłopak wydaje się być spoko i stara się wykonywać swoje obowiązki.

Minusem jest to że jest jeszcze młody, ale dorośnie kiedyś (może :tf:).

Anonim nr. 9 --> Oksiu to największy śmieszek jakiego znam z dość luźnym podejściem do życia, czasem za bardzo go odklei i zaczyna wkurzać ale tak to jest git.

Anonim nr. 10 --> Wysoce inteligentny, utytułowany piłkarz, kandydat do złotej piłki, najlepszy redaktor na sieci.

Anonim nr. 11 --> Co o nim mówić jest fajny ale irytujący uczy się na błędach i kocha Amelkę.

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • xD 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]