Administrator Hana_Montana Posted March 25, 2024 Administrator Administrator Share Posted March 25, 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: Batman Takie typu Kolorystyka: Ciemna Rozmiar: Taka żeby wszystko śmigało Napisy: Hanisko Format (png, jpg, gif): Gif Dodatkowe informacje: Można zrobić coś ładnie, żeby napis się ruszał itd. Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Si Wynagrodzenie: Repka 2 Link to comment
Strefowicz bojsiik Posted March 25, 2024 Strefowicz Share Posted March 25, 2024 Postaram sie jutro coś próbnie zarzucić jako "beta" tylko po instaluje stare sesje [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Link to comment
Junior Admin Krzysiek Posted March 26, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted March 26, 2024 (edited) Tylko zobaczyłem tą fotke i mówię, trzeba dać jej trochę życia, tym bardziej, że chcesz gifa xD Ale późna godzina już, więc tak na szybko udało mi się tylko tyle machnąć. Jutro w trase już jade, ale koło czwartku/piątku jak znajde chwile to poprawie to co ci tam nie bedzie pasowac, o ile w ogóle ci przypasuje, Pozdrawiam. Wersja BEZ napisu i Z napisem. (Jak się dłużej przyjrzeć, to jego uszka deczko rażą, lekko chujowo mi się wycięły @ Hana_Montana Siadłem na szybko z rana i poprawiłem te uszy, ogólnie tą głowę, wydaje mi się że jest teraz lepiej Edited March 26, 2024 by BAD ENGLISH 1 Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted March 28, 2024 Administrator Author Administrator Share Posted March 28, 2024 @ Papaj Dasz swoją propozycję? Link to comment
Recommended Posts