Użytkownik Chamberkill Opublikowano 27 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Nick z CS: UNKNOWN PLAYER Admin banujący: Przyjaciel Serwer:DD2 only dust Data zdarzenia:22 marca Steamid:STEAM_0:1:10368203 Opis sytuacji: Wracam z urlopu i tu ban xD Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl): Co tu sie wyrabia wracam sobie z urlopu dzis i widze jakies cos mnie rozpisalo ,a ktos to zaklepal ? kto tu rozpisuje i sprawdza te dema ? dziecko z 3 klasy podstawowki ? gram w ta gre od 2006 roku i nigdy takie gowno mnie nie spotkalo ja tu xD mam 10k godzin 0 vacow, BL x razy odbanowany i nic , nagle dostaje bana grajac tu juz tyle czasu ? bo jakis ziemniak wrzuca dema na lagach ? Jezeli to zostanie podtrzymane to upadacie bardzo nisko i pozdrowienia od ludzi umiejacych strzelac jeszcze w te stare pistolety Podkręcone kule: https://streamable.com/xmkgkk co to jest ? XDDDD na podstawie czegos takiego dajecie bana ? podkrecone kule ? ja pierdole smiechlem. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 27 Marca 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 @ JanuszHD @ Nie umiem w te kąkutery @ Axel Obejrzyjcie demko w wolnej chwili Odnośnik do komentarza
Użytkownik JanuszHD Opublikowano 27 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 W teorii czas na odwołanie przeminął, ale pozwolę sobie rozpisać jak ja to widzę, gdyż w mojej ocenie @ Przyjaciel <3 z oceną się trochę pomylił. Przede wszystkim @ -slajdEN i @ Przyjaciel <3 - od innych strzelających za modelami graczy co ostatnio wygoniliśmy, to strzały chambera lecą bardzo blisko modelu i wpadają tylko te, które prawie się z nim stykają. Ergo - na pewno część takich akcji jest usprawiedliwiona opóźnieniem między modelem gracza od strony serwera a modelem widocznym. Ping itp, wystarczy że ktoś ma większy niż 30-40 i już czasem model serwer-gracz się miejscami nie styka ze sobą. Nie widzę też jakiejś dużej szarpanki celownika, zarówno w pełnej prędkości jak i 1/4 lub 1/2 wszystko wygląda +/- naturalnie, brak tu jakichś mechanicznych ruchów, doskoków czy innych chuji-muji. chamber1 11:21 - na granicy ale w model serwera, B- 12:41 - recoil załatwił sprawę, B- 13:02 - kroczek postawił i wpadło, ale nie wygląda to zbyt naturalnie, +/- 15:14 - model zlagowany, B- 16:56 - na recoil to nie wygląda, +/- chamber2 05:51 - zwykły flick idealnie na krawędź, B- 06:02 - model gracza 200kg wzrostu + minimalne opóźnienie = frag, B- 10:31 - no jednak idealnie w kraniec modelu, B- 14:47 - zlagowane pominę, nie mam jak rzetelnie ocenić, bez oceny 14:58 - nic, B- 17:43 - m4 z gumą w 1.6 ładnie recoil zachowany, B- 18:21 - farta miał że enemy kucał i zwiększył obrys modelu, gdyby przeciwnik stał w miejscu to by gówno trafił, B- 19:05 - widać ślady kul na ścianie po 1/4, B- strefaskilla.dem (vel chamber3) 01:34 - czysto na farcie, B- 01:41 - clear, B- 03:22 - nic ciekawego, jeśli dostał to w nogę, B- 05:55 - tego już opóźnienie modelu nie wytłumaczy, mimo że gość lekko klatkuje, B+ 08:04 - zahaczył chowający się model w rękę (opóźnienie), B- 08:47 - full clear, B- 10:36 - na farcie bo był w ruchu, pierwsza kula poleciała po recoilu w głowę, widać ślad na ścianie z tyłu, B- 11:52 - był w ruchu, pytanie na ile fart a na ile coś jeszcze pomogło? +/- 11:57 - flick w model, B- 14:56 - poklatkowo spojrzałem, nie widzę nic ciekawego, B- Werdykt końcowy: 2,5/3 spalone czasówki. Jak dla mnie UB, ale tu z racji na upłynięcie czasu na odwołanie decyzję podejmie @ Axel . 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chamberkill Opublikowano 27 Marca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Niestety dopiero teraz moglem napisac odwolanie gdyz bylem na urlopie w gorach i nawet nie mialem pojecia ,ze cos takiego moglo miec miejsce... Jak ostatnio dostalem bana podczas gry wrzucilem wszystko instant po banie ,a tu dostalem go nie bedac juz w grze wiec moja wiedza na ten temat byla zadna. Wrocilem wczoraj chcialem w nocy pograc ,a tu Banicja :x JanuszHD, 27 Marca 2024 Wszystko spoko, ale regulamin jest akurat niestety jasny w tej kwestii. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chamberkill Opublikowano 27 Marca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Domyslam sie Januszu i szanuje to ,ale nie uwazasz ,ze w tym przypadku jest to troche niedorzeczne ? Hana_Montana, 27 Marca 2024 Zakaz jest pisania posta pod postem! Używaj opcji edytuj! 1 Odnośnik do komentarza
Sprawiedliwy -slajdEN Opublikowano 27 Marca 2024 Sprawiedliwy Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 (edytowane) Cytat ziemniak wrzuca dema na lagach ? Szybko odbije to wykresem pingu z dem: Mój: Twój: Cytat Jezeli to zostanie podtrzymane to upadacie bardzo nisko i pozdrowienia od ludzi umiejacych strzelac jeszcze w te stare pistolety Grasz w tę grę od 2006 roku, pierdolisz o jakich blach, a nadal się nie nauczyłeś że w odwołaniu odpowiadasz na załączoną rozpiskę, a nie stosujesz jakiś dziecinny szantażyk? Drogi Januszu, myślałem że po wtopie z Mamucikiem posypiesz głowę popiołem i się zreflektujesz, jednak po raz kolejny pokazujesz, że chłopaki powinni oddelegować cię do rozpakowywania im screenshotów. Cytat od innych strzelających za modelami graczy co ostatnio wygoniliśmy, to strzały chambera lecą bardzo blisko modelu i wpadają tylko te, które prawie się z nim stykają. Okej, więc spójrzmy co według ciebie było do tej pory +b. #1 06:11 - kilometr za modele, b+ Akcja wyglądała w ten sposób: https://streamable.com/du5zd6 Rozpiska z tego tematu: (chamber2) 05:51 - zwykły flick idealnie na krawędź, B- Akcja wyglądała w ten sposób: https://streamable.com/mbk3m0 #2 06:11 - kilometr za modele, b+ Akcja wyglądała w ten sposób: https://streamable.com/du5zd6 Rozpiska z tego tematu: (strefaskilla.dem (vel chamber3)) 11:52 - był w ruchu, pytanie na ile fart a na ile coś jeszcze pomogło? +/- Akcja wyglądała w ten sposób: https://streamable.com/2uzgfc Gdzie ty tu widzisz że był w ruchu swoją drogą? Janusz160p #3 Kolejna podobna akcja w demie: (chamber2) 10:31 - no jednak idealnie w kraniec modelu, B- Kraniec modelu: #4 11:58 - model był widoczny, ale gdzie kula a gdzie model? b+ Model uwieczniony na screenie po kliknięciu w link wyżej. Rozpiska z tego tematu: (strefaskilla.dem (vel chamber3)) 11:57 - flick w model, B- Akcja wyglądała w ten sposób: https://streamable.com/xmkgkk Swoją drogą "flick w model", gdzie cały ruch nastąpił dopiero po strzale xdd No i tak sobie można mnożyć te akcje, ale zmarnowałem już zbyt dużo czasu, by wyciągnąć każdą czasówkę. Edytowane 27 Marca 2024 przez -slajdEN 1 3 1 głowa do góry chłopie, będę zakładał ci pętle Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 27 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Ja i @ Axel ocenimy to i wydamy werdykt tylko @ -slajdEN jak możesz podeślij mi na steam albo tutaj do tematu link do demek (lub ktoś z @ UBT CS 1.6), bo obecne demka z tamtych tematów wyglądają o tak: Nie mam jak pobrać jeżeli chodzi o mnie - reszta chłopaków nie wiem, ale odwołania/zgłoszenia ogarniają z dnia na dzień, więc na dysku gdzieś ktoś to ma jestem tego pewien Podeślijcie jak możecie tutaj. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chamberkill Opublikowano 27 Marca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 (edytowane) Serio ? Niby znasz sie na grze a piszesz ,ze to sa dziwne flicki ? Dobrze ,ze nie rozpisales mi tego dema 4 lata temu bo dopiero bys zobaczyl co to prawdziwy flick. Teraz to ja jestem tluczonym ziemniakiem w ta gre niestety A te ssy? szkoda to komentowac Edytowane 27 Marca 2024 przez Chamberkill Nie umiem w te kąkutery, 28 Marca 2024 Używaj opcji "Edytuj" w swoim pierwszym komentarzu!!!! Nie spamuj!!! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 29 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 chamber1 11:21 - 12:41 - 13:02 - 15:14 - 16:56 poza modelem, a wpada bania. + chamber2 05:51 + 06:02 - 10:31 + 14:47 - 14:58 - 17:43 -/+ 18:21 - 19:05 - + Te dwa wycinki ze streamable które podesłał @ -slajdEN oczywiście też na + Niestety nie mam jak ich obejrzeć w grze, bo nie odpala mi się akurat, to demko i crashuje gierkę, więc cóż Jak dla mnie piecyk za to co widać niestety. @ Axel czekamy na ciebie ostatecznie z decyzją 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Chamberkill Opublikowano 29 Marca 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 (edytowane) Zostawcie tego bana ,nie chce mi się brać udziału w tym cyrku. 18 lat gry dziesiątki serwerów zawsze bez perma x razy odbanowywany przez kotów znających się na grze na Blacklisted ,esl ,lany, turnieje i gorszych wypocin nie widziałem. Także pozdrawiam i bawcie się dalej w grę z poodpalanymi nsami ,w świecie gdzie dla was kd powyżej 3 to już kosmos 😊 dobrze ,że teraz wróciłem po półtora rocznej przerwie bo było by gorzej. W sumie dla mnie to jak komplement. To tak jakbyś nazwał gościa z mega formą sterydziarzem który w zyciu nic takiego nie bral 🙂 Powodzonka załogo. Edytowane 29 Marca 2024 przez Chamberkill 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 Nie będę się rozpisywał bo już dosyć zostało napisane chamber 1 13:02 +B 16:56 +B chamber 2 klir chamber 3 5:55 +B 10:36 +B i na tym możemy zakonczyć Zostaje 2 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 29 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2024 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi