Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ZAMKNIĘTY] Ploteczki #12 Hana_Montana

Przyjaciel <3

Recommended Posts

• Junior Admin
Junior Admin

plotki.png

Pytający ---> @ Przyjaciel <3

Odpowiadający ---> @ Hana_Montana

Pytania zadane: 

1. Co sądzisz o aktualnej pracy moderacji?

2. Co sądzisz o ostatnich działaniach związanych z serwerem jailbreak? (rezygnacje, degradacje, skargi, wyzwiska, groźby)

3. Jakie masz zdanie o @ LAN CIECHOCINEK 2K2  i jego skardze na Ciebie?

4. Czy uważasz że awans @ FunnyPuma na redaktora naczelnego był dobrym pomysłem?

5. Jak oceniasz prace @ Apple jako typera naczelnego oraz całej typerki?

6. Kto według ciebie jest najgorszym moderatorem/administratorem forum a kto najlepszym i dlaczego?

7. Co sądzisz o nowym supporcie forum?

8. Jakie jest Twoje zdanie o aktualnej pracy redakcji?

9. Jak oceniasz obecne community forum?

10. Jeśli miałbyś zmienić coś na forum, co by to było?

11.  Czy myślisz że zmiany w administracji są potrzebne, jeśli tak to kogo byś wymienił i dlaczego?

12. Co sądzisz o @ MnX  i jego nagłej rezygnacji?

13. Jeśli dostałbyś pozwolenie na awansowanie/zdegradowanie kogoś to kto by to był i dlaczego?

14. Jakie masz zdanie o @ Trivor ?

15. Czy uważasz, że @ Upishdzony słusznie dostał bana na forum?

16. Czy Twoim zdaniem awansowanie @ Raku  na opiekuna DC było dobrym pomysłem?

17. Szczera opinia o @ HAWAJSKA @ okSio @ Raku .

Co sądzisz o aktualnej pracy moderacji?

Moderacja wykonuje swoje zadania w sposób zadowalający, ale istnieją obszary, które można by poprawić, aby działać jeszcze bardziej efektywnie. Niemniej jednak, nie można powiedzieć, że działają w sposób zły. Na chwilę obecną, wyróżnia się moderatorem @ NetaO , który radzi sobie bardzo dobrze. Jest on jedyną osobą, która reaguje bez względu na to, czy są to jego kumple, czy nie.

Co sądzisz o ostatnich działaniach związanych z serwerem jailbreak? (rezygnacje, degradacje, skargi, wyzwiska, groźby)

To był duży błąd, że przyjęliśmy ten serwer do sieci. Zamiast przynieść korzyści, spowodował więcej kłopotów niż pożytku, tworząc niepotrzebne kontrowersje, które nie przysłużyły się sieci. Od teraz będziemy dokładniej oceniać i badać osoby, które przyjmujemy do sieci.

Jakie masz zdanie o @ LAN CIECHOCINEK 2K2  i jego skardze na Ciebie?

Co powinienem myśleć o tej skardze? Została ona rozwiązana, wiem, gdzie popełniłem błąd oraz jakie kroki muszę podjąć, aby go naprawić.

Czy uważasz że awans @ FunnyPuma na redaktora naczelnego był dobrym pomysłem?

To jest dość trudny temat, jeśli mam być szczery. Nie jestem w stu procentach zadowolony z jego pracy. Wcześniej radził sobie dużo lepiej jako redaktor, ale nie można powiedzieć, że obecnie prezentuje się słabo. Musi jednak bardziej rygorystycznie nadzorować pracę redaktorów.

Jak oceniasz prace @ Apple jako typera naczelnego oraz całej typerki?

Co mam powiedzieć, wrócił do swoich starych obowiązków. Wykonuje swoje zadania jako Typer Naczelny najlepiej spośród wszystkich, których widziałem na tej randze. Posiada ogromne doświadczenie, co jest widoczne. Kiedy napisał podanie, wiedziałem, że prędzej czy później ponownie przejmie dział typerki.

6. Kto według ciebie jest najgorszym moderatorem/administratorem forum a kto najlepszym i dlaczego?

Nie powinienem zbytnio angażować się w tę kwestię, ale jak już wcześniej wspomniałem, @ NetaO  sprawuje się bardzo dobrze jako moderator. Jeśli chodzi o administratora, to oczywiste jest, że ja jestem najmniej doświadczony, szczególnie w porównaniu z @ Krip 'em  i @ Anox 'em. Gdybym miał dokonać wyboru między nimi jako lepszym administratorem, po namyśle wybrałbym jednak Anoxa. Podziwiam jego zaangażowanie w rozwój sieci, chociaż może to nie być tak widoczne na forum, to jednak widać to przez stan techniczny serwerów i forum. @ Anox  zajmuje się wszystkimi serwerami CS2, poświęcając dużo swojego prywatnego czasu na ich rozwój, co jest godne uznania. Apeluję do @ Trivor , aby awansował go na upragnioną pozycję @ Head Admin sieci, bo zdecydowanie na to zasługuje.

7. Co sądzisz o nowym supporcie forum?

@ MLK.  bardzo pomaga administracji w kwestiach technicznych na forum. Widać, że ma ogromne doświadczenie w tym, co robi. Nie mogę nic więcej o nim powiedzieć, ponieważ go nie poznałem. 

8. Jakie jest Twoje zdanie o aktualnej pracy redakcji?

Leniuszki :kekw: nie pracują proporcjonalnie do swoich umiejętności, wykonują wszystko w pośpiechu, aby tylko zakończyć zadanie. Raz w tygodniu prezentują się dobrze, ale w następnym są dość przeciętni. Muszą poprawić swoje działania, ponieważ jest wiele rzeczy, które wymagają korekty. 

9. Jak oceniasz obecne community forum?

Jest całkiem nieźle, nie ma zbyt wielu "patusów" na sieci. Są tu ludzie, z którymi można pograć, porozmawiać czy się pośmiać.

10. Jeśli miałbyś zmienić coś na forum, co by to było?

Jakby było coś do zmiany, to by było to zrobione, bo jednak moja ranga to zobowiązuje. Jeśli muszę wybrać, to bym usunął pustka :lap: , żeby @ Raku  nie miał czym spamować :kekw:.

11.  Czy myślisz że zmiany w administracji są potrzebne, jeśli tak to kogo byś wymienił i dlaczego?

Aktualnie wszystko funkcjonuje dobrze, nie ma potrzeby korzystania z pomocy dodatkowych osób.

12. Co sądzisz o @ MnX  i jego nagłej rezygnacji?

To smutne, że życie rzuciło mu trudności w młodym wieku, szczególnie biorąc pod uwagę, że był dobrym grafikiem i mogliśmy na nim polegać. Mam nadzieję, że uda mu się poukładać sprawy i że wróci do nas kiedyś. Trzymaj się stary <3.

13. Jeśli dostałbyś pozwolenie na awansowanie/zdegradowanie kogoś to kto by to był i dlaczego?

@ Anox  na @ Head Admin. Powód - Zaangażowanie w życie sieci  

14. Jakie masz zdanie o @ Trivor ?

Użytkownicy forum moją dość ograniczony kontakt z nim i to jest sporym błędem, ale jest on usprawiedliwiony, ponieważ Trivor nie może oddać się w życie forum w 100%. My jako administracja mamy z nim akurat dość dobry kontakt i informujemy jego, to co aktualnie dzieje się na sieci. Mam nadzieje, że ogarnie wkrótce prywatne rzeczy i będzie miał choć ciut więcej czasu.  

15. Czy uważasz, że @ Upishdzony słusznie dostał bana na forum?

Jak mówi klasyk: "Kurwa jasne, że tak". Od początku nie przepadałem za typem, chciał się wywyższać swoim doświadczeniem, że aż nie chciało go się słuchać. Serwer jego nie wypalił i chyba każdy to przeczuwał. Był obserwowany przez administrację od początku zaczęcia współpracy z nim i okazało się, że nie udało się mu się tu wbić do administracji, to poszedł gdzieś indziej i próbował wziąć użytkowników ze sobą. Szybciej czy później jego "projekt" upadnie tak jak inne i będzie wypisywał do Trivora o unbana, lecz szybko go nie zostanie.  

16. Czy Twoim zdaniem awansowanie @ Raku  na opiekuna DC było dobrym pomysłem?

Niestety muszę powiedzieć, że tak :kekw: :lap:. Chłop ogarnia, co jest 5 na razie nie ma skarg na niego, więc chyba wszystko perfekcyjnie robi. 

17. Szczera opinia o @ HAWAJSKA @ okSio @ Raku .

@ HAWAJSKA  - Spoko gość, nie mam nic do niego, można z nim normalnie porozmawiać na chatboxie. 

@ okSio  - To młody użytkownik, który posiada dużo obowiązków na forum. Jednak czy wykonuje je w 100% poprawnie? Niech zada sobie to pytanie sam.

@ Raku  - Chłop jest do zbanowania tu oraz na aim/awp. Na serwerze posiada aima i się chwiali, że jest dobry, a na forum, to nikt go nie lubi, tylko denerwuje ludzi swoimi pustakami :kekw:. Tak naprawdę, to dobrze się z nim współpracuję wie, co jest 5 <3

• Lubię to! 3
  • Super 1

styyyyyyyypaaaaaa, i mi sie od pustaków odwal :P @ Hana_Montana

image.png.9148c1777beadeefc9cc2c2e4eded0b6.png

Edited by Raku
Hana_Montana
Hana_Montana,

Warnik za obrazę :kekw::lap:

• Lubię to! 1
  • Fuu 1
  • Zasłużony
13 minut temu, Przyjaciel &lt;3 napisał(a):

Gdybym miał dokonać wyboru między nimi jako lepszym administratorem, po namyśle wybrałbym jednak Anoxa.

O ty dziadu jeden :tf:

Good job czytałem ten temacik z wielkim zainteresowaniem ;) 

• Lubię to! 1
  • Super 1

spacer.pngspacer.png

• Stały Bywalec

:likecat:

• Lubię to! 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Stypa. Poddymiłbyś coś, bo wygląda jakbyś się czegoś bał :p

• Lubię to! 1

sygnatura.gif.b04c73fb3e439d129999119df32a2184.gif

• 4 weeks later...
  • Spamer Strefoboxa

temat zamkniety.png

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]