Użytkownik RaiQ Opublikowano 30 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura):sygnaturka Tematyka:Anime Kolorystyka:zdjęcie nizej Rozmiar:taki jak na sygnaturke Napisy:Proszę aby w lewym dolnym rogu wyświetlały się na kolorowo moje rangi na forum "Admin OM#1 i Admin DC" dodatkowo chciałbym aby mój nick latał tak jak dawniej w telewizorach DVD myślę że wiecie o co chodzi. Ponizej przesyłam zdjęcie. Format (png, jpg, gif): GIF Dodatkowe informacje: Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie):tak Wynagrodzenie:Reputacja Edytowane 30 Marca 2024 przez RaiQ 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 30 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 (edytowane) Tu masz z nickiem w kolorze, a nick po prostu biały wyśle ci na PW jeśli będziesz chciał, bo max 4.88mb w załączniku. Ogólnie jakość ratowałem jak mogłem, ale GIF to GIF i ciężko Nie znalazłem jeszcze sposobu by zrobić gifa bez utraty jakości. Ogólnie z samą grafika nic nie robiłem, bo strzelałem że tylko o napisy ci chodzi, a i tak ma tyle barw, że gif wariuje. Edytowane 30 Marca 2024 przez BAD ENGLISH 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 31 Marca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi