Typer Papaj Posted March 30, 2024 Typer Share Posted March 30, 2024 (edited) Jaką masz propozycje?: Aby zmienić grafikowi naczelnemu kolor na bardziej jaskrawy a range grafik na bardziej ciemniejsza ponieważ jeśli zobaczymy na grupy takie jak Redaktor i Typer są one ciemniejsze niż Rangi, które są jaskrawsze czyli Redaktor naczelny oraz Typer Naczelny. Myślę, że mogło by był to fajnie kompatybilne z innymi rangami jak i dodać może jakieś do rang funkcyjnych lub naczelnych particlesy. Screenshot/Nagranie/Przykład: te są fajnie zrobione bo mniejsza funkcja ma ciemniejsze a większa jaśniejsze a za to tu średnio to wygląda pod względem tamtych grup. Edited March 30, 2024 by Papaj Link to comment
Raku Posted March 30, 2024 Share Posted March 30, 2024 Jestem na tak, fajnie by było troche te rangi odświerzyć 1 Link to comment
Zasłużony Krip Posted March 30, 2024 Zasłużony Share Posted March 30, 2024 @ Papaj zerknij teraz w legendę. Zamieniłem kolory + naczelnemu grafikowi zmieniłem delikatnie odcień, bo tamten był za bardzo oczojebny moim zdaniem. Daj znać czy wygląda to teraz lepiej Link to comment
Typer Papaj Posted March 30, 2024 Author Typer Share Posted March 30, 2024 (edited) Jest git tylko co myślicie o tych particlesach? @ Krip edit: o wzorki latajace przy nazwie grupy haha Edited March 30, 2024 by Papaj Krip, March 30, 2024 Co masz na myśli pisząc "partiklesy" ? Bo szczerze, to pierwsze słyszę takie określenie Link to comment
Zasłużony Krip Posted March 30, 2024 Zasłużony Share Posted March 30, 2024 Godzinę temu, Papaj napisał(a): o wzorki latajace przy nazwie grupy haha aaa Póki co zostajemy przy tym co jest. Było by już tego trochę za dużo. Wystarczy, że unikatowe rangi + administracyjne mają latające diamenciki, więc no. Co za dużo, to nie zdrowo jak to się mówi Kolory ogarnięte tak jak było pisane, więc temat uznaje za zamknięty. 1 Link to comment
Recommended Posts