Użytkownik∙ WariatPolska Posted April 1, 2024 Użytkownik∙ Share Posted April 1, 2024 Nick z CS: Wariat;) POLSKA Admin banujący: dzisiaj czy kiedyś Serwer:dd2 Data zdarzenia:01.04.2024 Steamid:STEAM_0:1:37473114 Opis sytuacji:nic dodać nic ująć proszę zobaczyć Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):10 raz piszę podanie o admina i za cholere nie wiem o co z tym linkiem chodzi Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):przepraszam Link to comment
BOA DUPCZYCIEL Posted April 1, 2024 Share Posted April 1, 2024 Teraz tak zbanowałem Cię ostatnio za brak kultury,obrażanie,prowokacje i ogólną patologię którą sobą i swoim zachowaniem reprezentujesz, miałeś już tu perma za to samo uratował CIę wtedy tylko reset bansa, nikt z adminów nie ma zamiaru się użerać z takimi jak Ty dodatkowo psujesz atmosferę na serwerze i obrażasz graczy. Co do Twojego bana który dostałeś 30.03.2024r dziś mamy 01.04.2024r więc czas minął i zamiast się odwołać wcześniej to wolałeś wbić na nsie dziś i obrażać graczy więc żaden ban nie nauczy Cię kultury tyle ode mnie. Decyzję zostawiam @ UBT CS 1.6 @ Axel Link to comment
Użytkownik∙ WariatPolska Posted April 1, 2024 Author Użytkownik∙ Share Posted April 1, 2024 aktywuj system windows i nie bierz wszystkiego tak do siebie.. Link to comment
Junior Admin Przyjaciel <3 Posted April 1, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted April 1, 2024 Ja już coś mówiłem na ten temat - jeszcze jeden wybryk i koniec. Nie odwołałeś się również na czas. Jako, że sobie sprawdziłem rzekome bany to widać dodatkowo, że wbiłeś na aktywnym banie, co już totalnie Cię wyklucza. Ban zostaje. 3 Link to comment
Junior Admin Przyjaciel <3 Posted April 1, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted April 1, 2024 1 Link to comment
Recommended Posts