Junior Admin Krzysiek Posted April 1, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted April 1, 2024 (edited) Jako iż @ MnX nie dokończył tego "konkursu", postanowiłem się za to zabrać, oczywiście po otrzymaniu zgody od @ Krip - Nie jestem w stanie na ten moment zorganizować nagród, które wstępnie zagwarantował MnX, dlatego też uległy one zmianie, na kolejne edycje postaram się zorganizować to lepiej oraz z lepszymi nagrodami (Zastanawiam się również nad delikatnie inna formą, by autor pracy nie był pokrzywdzony) - Punktacja pozostaje bez zmian, w takiej formie/stanie jaką pozostawił ją @ MnX ja tylko dokończę ową edycje (nr #2). [- AKTUALNY REGULAMIN -] [- AKTUALNA PUNKTACJA -] - Jeśli chodzi o punktacje, to wracamy do starej formy, bez tych "pointsów", które rundę wcześniej wcielił w życie MnX. Autor Pracy: 2 PKT Osoba, która zgadnie jako pierwsza autora pracy: 3 PKT Reszta użytkowników, którzy poprawnie wytypowali autora: 1 PKT Osoba, która jako pierwsza odpowie na dodatkową zagadkę: 1 PKT Aktualne nagrody, które zostaną przyznane osoba na podium (1, 2 i 3 miejsce). 1. Unikalna ranga na okres 14 dni + 150 reputacji + Złota odznaka ZKTW #2 2. Ranga Premium na okres 14 dni (forum) + 100 reputacji + Srebrna odznaka ZKTW #2 3. Ranga VIP na okres 14 dni (forum) + 50 reputacji + Brązowa odznaka ZKTW #2 Tuta wygląd odznak: Wydaje mi się, że opisałem wszystko. W razie czego temat będzie aktualizowany. -- Aktualny stan na dzień: 01.04.2024 Edited April 1, 2024 by BAD ENGLISH 2 1 Link to comment
Recommended Posts