Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 (edytowane) Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazła się adminka z only dd2 @Miyu. Zapytałam paru użytkowników forum co o niej myślą o to ich opinie ---> Anonim użytkownika nr. 1: --> Jest Bardzo Sympatyczną Dziewczyną, Miła,Pomocna, Doświadczona xddd Anonim użytkownika nr. 2: --> Na temat "Miyu" za wielkich informacji nie mam, ale z tego, co widzę pisząc z nią, jest osobą ciepłą jak i otwarta na nowe znajomości jak bardzo wiele osób z forum. "Miyu" przepraszam za wymienianie jej nickiem, lecz kompletnie nie wiem jak ma na imię Myślę, że zmieni się to w najbliższym czasie! Hmm.. Jest taką osobą o dużej dawce humoru, czyli chodzi mi o dystans do siebie, to wywnioskowałem, rozmawiając z nią czy nawet czytając rozmowe jej z innym użytkownikiem. Wspomnę także, że jest bardzo ładną kobietą i nie tylko ja tak twierdzę ;) Anonim użytkownika nr. 3: --> Szczera, inteligentna i godna zaufania. Interesuję się piłką nożną, lecz niestety jest za Barcą :/. Dobry z niej "Metińczyk" Anonim użytkownika nr. 4: --> Nie znam, ale wygląda na miłą dziewczynę. Anonim użytkownika nr. 5: --> Cześć. Nie rozmawiałem z nią zbyt wiele razy, więc zbyt dużo o niej nie wiem - wydaję się w porządku osobą, raczej rzadko się denerwującą, miła jest. Za bardzo jej nie znam. Anonim użytkownika nr. 6: --> Justynkę uwielbiam z całego serca. ♥ Jest głupim trollem i ciągle mnie wkopuje w nowe znajomości Super się z nią gra mixy i według mnie jest mega pozytywną osobą. Anonim użytkownika nr. 7: --> Spoko morda zawsze pomocny graczom. Anonim użytkownika nr. 8: --> Miyu Miyu... słabo znam, kojarzę z d2, parę zdań wymieniliśmy, ogólnie spoko, ale wydaje się dość tajemniczą osobą, która nie lubi zdradzać zbyt wiele o sobie i pojawia się przeczucie, że nie jest wiarygodna Anonim użytkownika nr. 9: --> Co sadze o miyu? Znam ją mało, i tylko z głosu xD W gierkę gra dobrze podoba mi się, jak chodzi z karabinem i kręci tą pupą xd Głosik ma słodki i miły dla uszu, czasami krzyczy, ale jak to baba ma swoje "Mam Racje" :) Milo mi się z nią nie raz wymieniało słowami, rozmowa jest na poziomie, w rzeczywistości nie widziałem, wyobrażam ją sobie [taka mała niewinna a w duszy Diabełek] Anonim użytkownika nr. 10: --> Miła sympatyczna dziewczyna, bardzo dobra adminka. Zna się na rzeczy. Anonim użytkownika nr. 11: --> W praktyce nie znam, ale z punktu widzenia trzeciej osoby wydaje się spoko, czasami tylko emocje biorą gore, ale wiadomo kobieta. Anonim użytkownika nr. 12: --> Świetna, doświadczona, pomocna i nieugięta adminka, jeśli chodzi o serwer. Natomiast prywatnie fantastyczna kobieta, świetna i kochająca Mama oraz dobra przyjaciółka. Anonim użytkownika nr. 13: --> Jeszcze dobrze jej nie poznałem, ale wydaje się Miła mądra osobą. Wiem, że jest hitem w csie. I nie umie robić dobrych ss'ów. Anonim użytkownika nr. 14: --> Siemanko Miła, fajna "księżniczka" Gadatliwa Anonim użytkownika nr. 15: --> Justynka, hmm dobry gracz mixowy :D, a tak ogólnie miła, sympatyczna kobitka. Anonim użytkownika nr. 16: --> Justyn Niezła laska, czasami wybuchowa, ale fajna, myślę ze jesteśmy dobrymi rodzicami prawda @Miyu. mój piesek+ twój bobas? Anonim użytkownika nr. 17: --> Spoko morda. Anonim użytkownika nr. 18: Moim zdaniem Miyu to dobra dziewczyna, gdyby nie ona to nigdy bym nie odwiedził izby przyjęć. Dobra z niej Pani doktor, można na niej polegać jak na Zawiszy Edytowane 25 Stycznia 2019 przez Dusia⚝♡ 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Dobra robota. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Świetna robota Bardzo rozbudowane odpowiedzi na temat Justyny Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Miyu. Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Mega ! ❤️ Dziękuję za zaproszenie. Miło, że użytkownicy mnie tak oceniaja 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi