Użytkownik hud_saytext Posted April 2, 2024 Użytkownik Share Posted April 2, 2024 Jaką masz propozycje?: Dodać nową rangę: Starszy Użytkownik/Użytkowniczka. Wymagania: *Staż na forum przynajmniej 5 lat *Dobra opinia wśród użytkowników oraz administracji oraz Bezkonfliktowość Kolor: Nieprzesadzony: Silver-srebrny Ikona: Zegar <i class="fa-thin fa-timer"></i> Oczywiście decyzję podejmuje wyższa administracja o przyznanie rangi dla danego gracza po napisaniu podania!!! Link to comment
Junior Admin Przyjaciel <3 Posted April 2, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted April 2, 2024 W mojej opinii bez sensu. Mamy range strefowicza za reklamowanie w nicku, itp. Mamy także range Stałego Bywalca, jeśli napiszemy podanie i spełniamy wymagania. Unikatowe własne rangi też można kupować, dla mnie ranga niepotrzebna. Link to comment
Zasłużony Krip Posted April 2, 2024 Zasłużony Share Posted April 2, 2024 Godzinę temu, Przyjaciel <3 napisał(a): Mamy range strefowicza za reklamowanie w nicku, itp. Mamy także range Stałego Bywalca, jeśli napiszemy podanie i spełniamy wymagania. Unikatowe własne rangi też można kupować, dla mnie ranga niepotrzebna. Nic więcej dodawać nie trzeba w tym temacie 1 Link to comment
Recommended Posts