Użytkownik pablo escobarrr Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Nick z CS:pablo escobar Admin banujący:konsola Serwer:dd2 Data zdarzenia:03 kwi 2024 - 02:42:49 Steamid:STEAM_0:1:150224251 Opis sytuacji:wbijam na serwer i po sekundzie mam bana i powod to jakis antiss nie wiem o co chodzi gram nie od dzis i ani razu bana nie miałem Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):nawet nie wiem jak to zrobic Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Jeśli dostałeś bana od antycheata to oznacza, że masz jakieś łatwo wykrywalne czity czy coś w cfg ;). Polecam odinstalować i wtedy grać... UB z mojej strony na pewno nie będzie, tym bardziej, gdyż był to antycheat. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi