Użytkownik sitmanek. Opublikowano 29 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Nick: Sitman Wiek: 15 Program, którym się posługujesz: PhotoShop W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.):Avatar, sygnatura, miniaturki. Jak długo zajmujesz się grafiką? : 6miesięcy Dlaczego ty?: Ponieważ chcę pomóc forum, pomóc grafikom, pomocna dłoń się przyda. Linki do 2 realizowanych zleceń: Jestem na forum od dziś, jeżeli będzie jakieś zlecenie, od razu się nim zajmę. Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy: Niektóre pracę są nowsze, niektóre starsze, baze podam Właścicielowi jeżeli będzie trzeba. Odnośnik do komentarza
Użytkownik TADZIQ Opublikowano 29 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 NA TAK +ładne prace(nie lepsze od moich xD) +wiek -forum 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 29 Czerwca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Okres próbny: + Pracę spoko - forum +/- wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ drimo Opublikowano 29 Czerwca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Na tak. - Wiek + Prace [align=center][/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Ola :) Opublikowano 29 Czerwca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jestem za okresem próbnym - Wiek + Dosyć ładne prace - Forum Odnośnik do komentarza
Użytkownik Team Alko | Hluda Opublikowano 29 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 Na małe tak +/- Wiek -Forum +/- prace Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi