Jump to content
[CS2] ONLY AWP POSZUKUJE ADMINISTRACJI SERWERA! REKRUTACJA OTWARTA! ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Ciastek

Ciastek

Recommended Posts

• Użytkownik

Nick z CS:Ciastek
Admin banujący: BÅ‚aszczyk
Serwer: d2
Data zdarzenia:około godzine temu
Steamid:STEAM_0:1:753804725
Opis sytuacji: grałem i nagle ban, zero skarg, nigdy nikt nie napisał  że przesadziłem, aczkolwiek wziąłbym to pod uwagę
Link do bana z amxbans (https://amxbans.strefaskilla.pl):https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Dodam jak dostanę uzasadnienie bana od pantoflarza

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Czekam na uzasadnienie bana od admina którego nie widziałem na serwerze ani razu, pomimo gry od tygodnia. Dodam że ani raz nikt ani razu się na mnie nis skarżył, z tego co wiem przed banem bądź kickie jest ostrzeżenie? chyba tak działa taryfickator na każdej dzieci. Nie dostałem ani razu upomnienia od admina, jeżeli było  inaczej proszę o wyciągnięcie logów.

Hana_Montana
Hana_Montana,

Zakaz jest pisania posta pod postem aby dodać nową zawartość należy użyć opcji edytuj 

• Ha ha 1

Chłoptasiu nie pogrążaj się dalej bo zaraz będziesz miał wszystko przedstawione, jaki typ człowieka z ciebie jest 🤣🤣🤣, I CZEKAM NA TO JAK ZAPOWIEDZIAŁEŚ ŻE PRZYJEDZIESZ DO MNIE I MNIE WYJASNISZ 🤣🤣🤣🤣

AZ CI ZA PALIWO ODDAM,BEDE STRATNY,ALE SZCZESLIWY.

• Użytkownik

Byłem na serwerze, i jak dla mnie ban słuszny, to ze ty nie widzisz skarg to nie znaczy ze ich nie ma.

-Kultura to chyba tez obowiązuje? mam na myśli nadmierne wyzywanie graczy. Porównywanie ich do siebie

Btw (Tankuj tam Diesla) 

Edited by Tengo
Axel
Axel, (edited)

4.7B) W odwołaniach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, Moderator, UB-Team oraz Administracja Forum. W skrajnych przypadkach Administracja może pozwolić na wypowiedź osób trzecich. W przeciwnym razie samowolne wypowiadanie się w temacie skutkuje warnem.

Edited by Axel
  • Użytkowniczka

Witam
Chciałabym się wypowiedzieć w temacie, gdyż byłam w tym momencie na serwerze, byłam świadkiem i widziałam co się dzieje.

W 1 kolejności odpowiem na Twoje wpisy co tutaj napisałeś w tym jakże odwołaniu :)

https://www.gametracker.com/player/Błaszczyk/54.38.58.82:27015/ - gametracker kolegi @ Błaszczyk
https://www.gametracker.com/player/ciastek/54.38.58.82:27015/ - Twój gametracker 
widzisz różnice? i gdzie tutaj jest jakakolwiek Twoja gra "od tygodnia" jak to wielce twierdzisz? 
Błaszczyk gra na jednym nicku z tego co zdążyłam zauważyć, społeczność która jest stała na serwerze zna go i sama mogłaby potwierdzić ze jest aktywnym graczem 

prosisz o wyciągniecie logów? opiekun serwera z pewnością to zrobi i zobaczy co pisałeś na chacie ogólnym :) 
moim zdaniem ban słuszny oraz śmieszne jest Twoje odwołanie

to ja poprosiłam Błaszczyka by Cię zbanował za to co pisałeś :) obrażałeś na chacie graczy, wyzywałeś i nie miałeś szacunku
i tak jak pisałeś na chacie, ze "steam się nie liczy" to dodam wiadomości z Toba tutaj, by każdy zobaczył co Ty masz na bani, dwubiegunówkę? i jaki jesteś :) być może pomoże to w werdykcie, może nie 
@ Ciastek Ciebie może i miałam kiedyś w znajomych - kilka lat temu, bo graliśmy tam w csa, ale po tym co pisałeś i jak obrażałeś... szkoda słów 

niżej załączam 8 ss'ow z mojej rozmowy z nim, jego z początku stulejarstwo, przymilanie się, a następnie wyzywanie ludzi, Błaszczyka oraz mnie

jesteś żałosny - tylko tyle mam do powiedzenia. dziękuję :)

1.thumb.png.3ec999a08466d8883d5a6e74a6e8ec1c.png2.thumb.png.51d0c1ebe366cf864d8ea545e09c084f.png3.thumb.png.bbeaaebc4e26443cbe34cd4375a50778.png4.thumb.png.afd528774ef03c4e08a8738ba3359566.png5.thumb.png.4f45994e112cf573c2bb10739d531cca.png6.thumb.png.1cabe334e1099680372f9cb0d5f3125f.png7.thumb.png.b470dc5492bad3e5c8645a4f9696cca3.png8.thumb.png.ee72976228328f57a8c25f709465a614.png

Edited by Heheszkina
  • Super 3
  • Zasłużony

Ban słuszny , zachowuj się bo następnym razem dostaniesz na dużo dłużej jak nie na zawsze.

Hana_Montana
Hana_Montana,

Czemu nie zareagowałeś na post pod postem? 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony

GRACZ ZBANOWANY.png

• Lubię to! 1
  • Hana_Montana changed the title to [ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] CS 1.6 - Ciastek
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]