Junior Admin Dusia Opublikowano 25 Stycznia 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Lepiej smakuje jedzenie, które sam zrobisz czy to, co ktoś zrobi? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Bardziej smakuje jak ktoś zrobi. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Smuszinio Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Jak ktoś zrobi, jest lepsze:D smaczniejsze Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 W szkole zawszę zjadałem kanapki kolegów/koleżanek bo moje mi nie smakowały, ale teraz ciężko mi jest to określić z tej racji że zajmuję się tym zawodowo. Jest takie coś i każdy kucharz to wie że robiąc własne danie gotując godzinę, można się najeść samym zapachem, i czy jest dobre czy nie mam tak że nie chcę mi się tego jeść, chyba że po czasie jak mi zapach z głowy ucieknie. A co do samego pytania to jest w tym wiele racji i gdzieś czytałem że to jest naukowo udokumentowane że jak ktoś zrobi to lepiej smakuje. Ale ja jednak postawie na to że moje jest najlepsze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ARCHON SZTANGA Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Czyjeś, nie lubię stać przy garnkach^ TOP1 WORLD USER ON MIX 5V5 EFFEXO 01.07 - ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 26 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 jak ktos zrobi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Najka Opublikowano 26 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Wiadomo, że jak ktoś zrobi xd Hmm.. Osobiście lubie gotować no i podobno nie jest najgorzej z nim, ale od samego zapachu jak wcześniej wspomniał @Vixo jestem już najedzony także finał taki, że wole czyjeś gotowanie Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jak ktoś zrobi, ale wiadomo jak się robi samemu to tez fajnie, bo wiemy jak przyrządzamy posiłek i nikt nam brudnych paluchów nie wrzuci Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Blowka <3 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jak sama robię Odnośnik do komentarza
Użytkownik R.A.M.Z.E.S Opublikowano 26 Stycznia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 nie ma to jak swoje jedzenie wiesz co dajesz, dodatki itp, wiesz co jesz takie jest moje zdanie Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka S.M.E.R.F.E.T.K.A :* Opublikowano 26 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 zamówić z baru haha najlepszejsze Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Patusienka Opublikowano 26 Stycznia 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jak ktoś zrobi ? Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 28 Stycznia 2019 cannabis Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi