Zasłużony Krzysiek Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 (edytowane) Witam serdecznie, w pierwszej rundzie Zgadnij co to! Wszystkie informacje oraz regulamin znajdziecie tutaj: [- INFORMACJE & REGULAMIN -] Pierwsza zagadka jest dosyć prosta, więc zobaczymy jak sobie z nią poradzicie! W przypadku gdy nie padnie poprawna odpowiedź do godziny 12:00 dnia 08.04.2024, zostanie odsłonięty kolejny punkt. Kategoria: BROŃ Z GRY (Musicie podać konkretną nazwę, która w owej grze występuje) (Wybaczcie jakość tego czegoś wyżej, ale za chwilę uciekam do roboty, a chciałem już ruszyć z tą zabawą :D) Powodzenia w zgadywaniu i mam nadzieję, że nie uda wam się tak szybko zgadnąć! Edytowane 11 Lipca 2024 przez Krzysiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 M249 z cs 1.6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 M249 z cs 1.6 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 (edytowane) Nie spodziewałem się, że tak szybko padnie odpowiedź. @ Raku gratulacje - 20 ląduje na twoje konto. Edytowane 7 Kwietnia 2024 przez BAD ENGLISH Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi