Junior Admin Krzysiek Posted April 7, 2024 Junior Admin Junior Admin Share Posted April 7, 2024 (edited) Witam serdecznie, w pierwszej rundzie Zgadnij co to! Wszystkie informacje oraz regulamin znajdziecie tutaj: [- INFORMACJE & REGULAMIN -] Pierwsza zagadka jest dosyć prosta, więc zobaczymy jak sobie z nią poradzicie! W przypadku gdy nie padnie poprawna odpowiedź do godziny 12:00 dnia 08.04.2024, zostanie odsłonięty kolejny punkt. Kategoria: BROŃ Z GRY (Musicie podać konkretną nazwę, która w owej grze występuje) (Wybaczcie jakość tego czegoś wyżej, ale za chwilę uciekam do roboty, a chciałem już ruszyć z tą zabawą :D) Powodzenia w zgadywaniu i mam nadzieję, że nie uda wam się tak szybko zgadnąć! Edited July 11, 2024 by Krzysiek Link to comment
Junior Admin Krzysiek Posted April 7, 2024 Junior Admin Author Junior Admin Share Posted April 7, 2024 (edited) Nie spodziewałem się, że tak szybko padnie odpowiedź. @ Raku gratulacje - 20 ląduje na twoje konto. Edited April 7, 2024 by BAD ENGLISH Link to comment
Recommended Posts