Użytkownik cudownydzieciak Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 (edytowane) 1. Nick:Cudowny Dzieciak 2. Wiek: 31 3. Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: NIE 4. Doświadczenie z amx[1-10]: 8/ wszystkiego nawet Bóg nie wie 5. Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com//player/Cudowny%20Dzieciak%20%3A%29/54.38.58.82:27015/ 6. BanID(https://banid.pl/): Banid.pl | Wyszukaj zbanowanych 7. Steam ID: "Cudowny Dzieciak :)" 514 STEAM_0:1:450427325 4 1:01:33 31 0 8. Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198861120379/ 9. Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Napisz podanie w szybkiej rekrutacji bez składki! Jezeli bedzie trzeba i to pomoze w rozwinieciu serwera to czemu nie... 10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak 11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Adminowalem juz na tym serwerze troche, ale urodzila mi sie druga coreczka dlatego musialem zrezygnowac... Teraz troche mam wiecej czasu i wiecej gram dlatego przydaja mi sie flagi . 12. Kontakt: Steam 13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: TAK Pozdrawiam Cudowny Dzieciak Edytowane 8 Kwietnia 2024 przez cudownydzieciak Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 zapraszam do napisania swojej opinii na temat podania 1 Odnośnik do komentarza
UBT CS 1.6 KrólNastolatek Opublikowano 8 Kwietnia 2024 UBT CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Na nie: -kultura -nie znam -mala grywalność 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Jestem na Nie -Mała aktywność chociaż nie wiadomo co z tym Twoim GT bo patrzyłem i pokazuje 3 GT z takim nickiem... -Nikt Cię nie zna. -podanie pisane na kolanie. Pograj pokaż że faktycznie będziesz grał bo potrzeba adminów a nie ludzi którzy non stop będą olewali serwer, jest wielu nowych graczy którzy Cię nie znają i adminów w tym ja. 1 Odnośnik do komentarza
Donator KOMORNIK123 Opublikowano 9 Kwietnia 2024 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Witam serdecznie - GT - Kultura (Brak w ógole wczoraj nawet bana dostałeś za nią) +steam + doświadczenie Daj się na nowo poznać graczom na serwerze bo wróciłeś po jakimś czasie i cie prawie nikt nie kojarzy a przy okazji popraw kulturę na serwerze ... Jestem na NIE P.s @ cudownydzieciak tu masz link poprawny do swojego GT https://www.gametracker.com/player/Cudowny Dzieciak %3A)/54.38.58.82:27015/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik rewka Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 (edytowane) Jestem na Nie - podanie napisane na szybko - mało znany - kultura - gt + steam Daj się poznać bliżej, możliwe że zmienię zdanie Edytowane 9 Kwietnia 2024 przez rewka Odnośnik do komentarza
Użytkownik cudownydzieciak Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Niewiem czy mogę się wypowiadać pod swoim tematem, ale wszyscy co się wypowiedzieli, mówiąc że napisałem podanie na szybko bądź na kolanie to czytałem właśnie wasze i też nie są jakoś wybitnie rozszerzone 😂 . Odnosząc się też do tego że mnie nie kojarzycie macie prawo bo jesteście za krótko na serwerze i można powiedzieć że ja jestem z tej starej gwardi której już praktycznie wogole nie ma oprócz Błaszczyka Kirp Trivor i przepraszam jeżeli kogoś pominęlem . Oczywiscie szanują każdą odpowiedź i wypowiedź i do zobaczenia na serwerze . pozdrawiam Cudowny Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Dopiero co wróciłeś do grania na serwerze tak na prawdę. Fakt faktem doświadczenie masz dość spore, bo nawet tutaj na strefie miałeś dość długo admina, ale po takim powrocie trzeba trochę pograć na serwerze. Pograj trochę, daj się poznać reszcie i spróbuj ponownie za tydzień, a na pewno większość zmieni zdanie co do twojego podania 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi