Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trivor Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Właściciel Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Witajcie, skończyłem przenoszenie serwera DD2 na nowy sklep. Od dziś będzie wspólny sklep dla serwerów 1.6 oraz CS 2 pod adresem https://sklep.strefaskilla.pl/ Będziecie mogli na serwerze DD2 oraz całej reszcie serwerów 1.6 zakupić usługę, która zostanie dodana w pełni automatycznie. Płatności możecie teraz dokonać na wiele sposobów m.in. SMS, PayPal ,Przelew / BLIK ,PaySafeCard ,Skiny CS2 Niestety z tego powodu wszystkie zakupione usługi przez /sklepsms(oraz u mnie prywatnie) zostaną wyłączone 9.04. 20:30 W celu odzyskania usług należy napisać wiadomość prywatną na forum dodając do niej @ Krip oraz @ Trivor Należy wypełnić następujący wzór: Nick: Steam ID: Typ usługi(vip/svip/skok): Na ile usługa była kupiona: Na co usługa jest dodana(Nick/SteamID): 6 5 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Temat już trochę leży, więc uznajmy, że jak chodzi o te zaległe usługi wszyscy w miarę zostali przeze mnie "obsłużeni", że tak to ujmę Kto jeszcze się nie zgłosił po odbiór swojej przynależności = zapraszam do mnie lub @ Trivor na pw/steam. Tam to któryś z nas ogarnie /close. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi