Właściciel Popular Post Trivor Posted April 9, 2024 Właściciel Właściciel Popular Post Share Posted April 9, 2024 Witajcie, skończyłem przenoszenie serwera DD2 na nowy sklep. Od dziś będzie wspólny sklep dla serwerów 1.6 oraz CS 2 pod adresem https://sklep.strefaskilla.pl/ Będziecie mogli na serwerze DD2 oraz całej reszcie serwerów 1.6 zakupić usługę, która zostanie dodana w pełni automatycznie. Płatności możecie teraz dokonać na wiele sposobów m.in. SMS, PayPal ,Przelew / BLIK ,PaySafeCard ,Skiny CS2 Niestety z tego powodu wszystkie zakupione usługi przez /sklepsms(oraz u mnie prywatnie) zostaną wyłączone 9.04. 20:30 W celu odzyskania usług należy napisać wiadomość prywatną na forum dodając do niej @ Krip oraz @ Trivor Należy wypełnić następujący wzór: Nick: Steam ID: Typ usługi(vip/svip/skok): Na ile usługa była kupiona: Na co usługa jest dodana(Nick/SteamID): 6 5 Link to comment
Zasłużony Krip Posted April 16, 2024 Zasłużony Share Posted April 16, 2024 Temat już trochę leży, więc uznajmy, że jak chodzi o te zaległe usługi wszyscy w miarę zostali przeze mnie "obsłużeni", że tak to ujmę Kto jeszcze się nie zgłosił po odbiór swojej przynależności = zapraszam do mnie lub @ Trivor na pw/steam. Tam to któryś z nas ogarnie /close. 1 Link to comment
Recommended Posts