Użytkownik vixio_ Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar Tematyka: coś w stylu minecraft xD Kolorystyka: fioletowy lub niebieski , grafik ma wolną rekę Rozmiar: 150x na 150x Napisy: vixio_ Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje: no coś w stylu minecraft ładny jakiś nie wiem auto ma wolną rekę tylko podałem mu najwazniejsze informacje Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: pewka , reputacja Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 @ vixio_ mam dla ciebie coś takiego wiadomo na takiej malej grafice sie nie da za duzo zrobić, jak cos to daj znac co zmienic itp to zrobimy Odnośnik do komentarza
Użytkownik vixio_ Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 @ Papaj jakby dało rade to napis troszke mniejszy i tak żeby do tła sie tak nie wyróżniał np troszke mniejszy niebieski Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 @ vixio_ Odnośnik do komentarza
Użytkownik vixio_ Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 @ Papaj dobra może być dzięki Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi