Użytkownik vixio_ Posted April 10, 2024 Użytkownik Share Posted April 10, 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): avatar Tematyka: coś w stylu minecraft xD Kolorystyka: fioletowy lub niebieski , grafik ma wolną rekę Rozmiar: 150x na 150x Napisy: vixio_ Format (png, jpg, gif): png Dodatkowe informacje: no coś w stylu minecraft ładny jakiś nie wiem auto ma wolną rekę tylko podałem mu najwazniejsze informacje Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): tak Wynagrodzenie: pewka , reputacja Link to comment
Typer Papaj Posted April 10, 2024 Typer Share Posted April 10, 2024 @ vixio_ mam dla ciebie coś takiego wiadomo na takiej malej grafice sie nie da za duzo zrobić, jak cos to daj znac co zmienic itp to zrobimy Link to comment
Użytkownik vixio_ Posted April 10, 2024 Author Użytkownik Share Posted April 10, 2024 @ Papaj jakby dało rade to napis troszke mniejszy i tak żeby do tła sie tak nie wyróżniał np troszke mniejszy niebieski Link to comment
Użytkownik vixio_ Posted April 10, 2024 Author Użytkownik Share Posted April 10, 2024 @ Papaj dobra może być dzięki Link to comment
Recommended Posts