Premium Justynka. Posted April 10, 2024 Premium Premium Share Posted April 10, 2024 Twój nick:Justynka. Nick oskarżonego: Błaszczyk Powód skargi: Obrazanie kobiety Opis sytuacji: sytuacja wyglada tak ze gada ze jestem jakas comeback czy jak to tam sie pisze i kultura ogolnie mam ss Data i godzina zdarzenia: 22:15 Miejsce zdarzenia:forum Dowody: ss ponizej Coś od siebie: ogarnijcie tego admina prosze 2 1 5 Link to comment
Błaszczyk Posted April 10, 2024 Share Posted April 10, 2024 Po pierwsze Comeback, to że jesteś debilem odklejonym to nie moja wina, jesteś kobietą z dwoma kulami mocy, i małym ptaszkiem wrobelkiem, dziwię się że jeszcz ci nie wjebali Bana za multikino, ale to już niebawem 🖕 Hana_Montana, April 11, 2024 Uważaj na słowa, bo następnym razem +1 będzie 5 1 Link to comment
Premium Justynka. Posted April 11, 2024 Premium Author Premium Share Posted April 11, 2024 nie wiem ty jestes jakis odklejony gadasz do mnie ze jestem niby chlopem a jestes babą nielogiczne ... i na multikino (jak to powiedziales) po co mialabym wykupywac premium i wszystkie uslugi na dd2 ? wiec wez sie ogarnij bo to jest chore jestem nowa na forum od wtorku (02.04.24) i gadasz mi ze jestem jakims comebackiem czy co to jest 2 Link to comment
Zasłużony Krip Posted April 13, 2024 Zasłużony Share Posted April 13, 2024 W dniu 10.04.2024 o 22:28, Błaszczyk napisał(a): Po pierwsze Comeback Raczej małe szansę, że to rzeczywiście jest comeback. Sprawdzałem w panelu dokładnie oba profile i żadnych powiązań nie było między sobą. Skargę przyjmuję i nakładam @ Błaszczyk warna o wartości "1" za język. 1 2 Link to comment
Recommended Posts