Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ZBANOWANY] [ODWOŁANIE] - SZWEDZKI MOVEMENT

Lazzar666

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Nick: aimboat
2. Czas i data zdarzenia: 07:35 (mniej więcej) 12.04.2024
3. Powód bana: POV  https://www.szybkiplik.pl/T5NGzYtbcg
4. Dowód w postaci screenów: nie zrobiono 
5. Coś od siebie: Co mogę powiedzieć admin który Mnie banował (BOA) chyba stwierdził że odpalony latam jak wyciągam po 80 fragów na mapę ;-) lata praktyki i czasu spędzonego w grze też pozwoli Ci osiągać takie wyniki haha Serdecznie Pozdrawiam. Proszę o ub.

• Ha ha 1
  • Hana_Montana zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - SZWEDZKI MOVEMENT
  • Użytkownik∙

Dobra sprawa jest jasna paliłeś się przyznałeś się do stopowania swojego automatycznego demka które miałeś dodać a nie to zlagowane z HLTV więc tyle ode mnie już nie pograsz SZWECJA XD BRAK DEMKA BRAK UB PA SPALEŃCU :*

dihufhgifgd.png

Edytowane przez BOA DUPCZYCIEL
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Powiem CI tak jasne że stopuje jak mi gierke przycina ? Czego ty nierozumiesz ? widzę mega inteligentny facet z Cb. Wrzuciłem odrazu Demo z HLTV Jakbys chciał wiedzieć te demko to jest to samo co nagrywa z serwerowni tylko rożnica jest taka że musisz na mojego POV-a przekliać a jak odpalisz te demko to Powiedz tak wogóle jaki jest powód bana ? "wyłączenie demka" stary Ty nawet nie napisałeś czy wallhack czy aim czy speedhack. Zasugerowałeś się tym że ludzie płakali bo ich biłem taka jest prawda "włącznie z Tobą" . Gram na tej serwerowni już długo odwoływałem się już kilka razy i zawsze było UB, więc Ty mnie nie strasz że już nie pogram bo to że Ty nie ogarniasz jako admin to nie moja wina czekam na bardziej kompetentą osobę. Pozdrawiam.

• Ha ha 1
  • xD 2
  • Użytkownik

Wstaw swojego POV-a. Jeśli zastopowałeś go i nie dostarczysz nam go w ciągu 24h to nawet nie licz na ub.

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

Nie mam POV-a tak jak napisałem wyżej zawsze stopuje demko. Wrzuciłem odrazu demo z HLTV to jest to samo demko tylko przeklikaj sobie na mojego POVA obejrz je o zobacz co tam widać i co niby miałbym mieć. Gram tu już sporo czasu i to nie moje pierwsze odwołanie, zawsze było UB. A teraz nierozumiem mam dostać bana za to że demko stopuje ? no śmiech na sali podesłałem to samo demko i też masz moje POV-a tam. Ty myslisz ze wczroraj jeszcze kupowałem tu SVIPA podwojny skok itp i miałbym coś odpalać ? 

• Ha ha 1
  • xD 3
  • Użytkownik

2.12 Zakaz używania komendy "stop" (z wyjątkiem adminów w celu nagrania podejrzanej osoby)  w konsoli - aby zastopować nagrywanie demka.

29. Używanie komendy "stop" w konsoli i później po banie wstawianie pova sekundowego będzie karane banem -->  Ban permanentny.

• Lubię to! 5
  • Dzięki 1

• Użytkownik

GRACZ ZBANOWANY.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]