Strefowicz Dance with devil Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Avatar Tematyka: Counter Strike Kolorystyka: Dowolna Rozmiar: 150x150 Napisy: --- Format (png, jpg, gif): Gif Dodatkowe informacje: Może to być model postaci / postać trzymająca jakąś broń w sumie zostawiam tu wolną ręke. Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputacja Edytowane 13 Kwietnia 2024 przez BAD ENGLISH 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 (edytowane) Szczerze to mam pustke w głowie w tym temacie, musiał byś bardziej rozwinąć myśl jak animacja miałaby wyglądać, bo samych gifów z cs'a jest sporo w google grafika. Na tą chwilę machnąłem coś takiego, wycinając scene z trailera CS:GO, jeśli to nie to, to będziemy kombinować dalej. Masz tu dwie wersje jedna typowa gdzie gif przeskakuje do 1 klatki, druga z "cofnięciem czasu"? Czy jak to nazwać, chodzi o to, że scena się cofa i w zapętleniu powinno to wyglądać lepiej, niż sam przeskok (Tak w ogóle to nie wiem na uj ja się tak tekstowo produkuje xD) Edytowane 12 Kwietnia 2024 przez BAD ENGLISH 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz Dance with devil Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Strefowicz Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Jest git, zapisałem sobie oby dwie grafiki tylko musiałem trochę rozmiar zmniejszyć bo nie mogłem ustawić jako awatar bo plik większy niż 1,95 mb. Dzięki wielkie. Można zamknąć temat. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 (edytowane) Edytowane 13 Kwietnia 2024 przez BAD ENGLISH pomylka xD 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi