Zasłużony Krzysiek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 (edytowane) Witam w pierwszej rundzie zabawy "Znajdź Różnice". Wszystkie informacje oraz zasady znajdziecie tutaj: [- INFORMACJE & REGULAMIN -] Jako iż jest to pierwsza runda, to wymienię najważniejsze zasady tutaj: - Odpowiadam raz na 1H, bądź gdy naszą poprzednią odpowiedź poprzedzają dwie innych użytkowników. - Jedna odpowiedź = Jedna różnica, ZAKAZ WYMIENIANA WIĘKSZEJ ILOŚCI! - Zakaz edycji postów - Zakaz wymieniania różnic, które przewinęły się wcześniej! - Każda znaleziona różnica = 20 A o to obrazek, na którym do znalezienia umieściłem 8 różnic! Zapraszam do zabawy i życzę powodzenia! Odnalezione różnice: 1. Brak oka 2. Brak przewodu od chyba tlenu 3. Brak Ala klamry na kasku 4. Brak błysku światła/particlesa po lewej stronie postaci 5. Brak magazynku 6. Brak palca u dłoni 7. Brak kropli na kasku 8. Brak pokrętła przy lunecie Edytowane 14 Kwietnia 2024 przez BAD ENGLISH Odnośnik do komentarza
Użytkownik K0NKRET Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Okiem Krzysiek, 14 Kwietnia 2024 Gratulacje - 20 farbek ląduje na twoje konto. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Okiem Krzysiek, 14 Kwietnia 2024 Ta różnica została wymieniona wcześniej, zapoznaj się z regulaminem i nie wymieniaj rzeczy, które zostały już odkryte! 1 Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 kabel po prawiej stronie ktory idzie z jego urzadzenia na plecach do barku Krzysiek, 14 Kwietnia 2024 Gratulacje - 20 farbek ląduje na twoje konto. (Tutaj uznaje tylko dlatego, że edycja opiewała o zmianę "ramienia" na "barku", na przyszłość zapoznaj się z regulaminem, w który widnieje zakaz edycji! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Particles swiatlo po lewej od glowy Krzysiek, 14 Kwietnia 2024 Gratulacje - 20 farbek ląduje na twoje konto. 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 To cos co ma z przodu kasku, a na drugim zdjeciu juz nie ma Krzysiek, 14 Kwietnia 2024 (edytowane) Gratulacje - 20 farbek ląduje na twoje konto. Edytowane 14 Kwietnia 2024 przez Krzysiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Na jednym nie ma magazynku a na drugim jest Krzysiek, 14 Kwietnia 2024 Gratulacje - 20 farbek ląduje na twoje konto. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Waaaaa Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Brak palca w ręce Krzysiek, 14 Kwietnia 2024 Gratulacje - 20 farbek ląduje na twoje konto. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bojsiik Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Na scoupie jest pokretlo a nie drugim nie Krzysiek, 14 Kwietnia 2024 Gratulacje - 20 farbek ląduje na twoje konto. 1 [--- STEAM ---] -- https://steamcommunity.com/id/bojsiik/ -- [--- COŚ O MNIE ---] Mam na imię Tomasz,Mam 21 lat pochodzę z podkarpacia okolic stalowej woli w Cs'a gram od około 11 lat (licząc pierwsze kroki) Wszyscy kiedyś umrzemy- Może jedyne, co pozwala nam zmierzyć się z tym faktem, to świadomość, że tylko w ten sposób powrócimy do gwiazd. - Beth Revis, Cienie Ziemi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ BOA DUPCZYCIEL Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Na kasku nie ma jednej wypustki do prawej strony Krzysiek, 14 Kwietnia 2024 Gratulacje - 20 farbek ląduje na twoje konto. To jest kropla wody, ale jak najbardziej zaliczam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 (edytowane) Gratulacje dla wszystkich, którzy brali udział! Znaleźliście wszystkie różnice, co nie było łatwe! @ bojsiik odnalazł aż 2 różnice, w tej rundzie! Gratulacje, w nagrodę otrzymujesz dodatkowe 5 @ Quelleto Di Maria & @ retoryk & @ Przyjaciel <3 & @ ANNA & @ BOA DUPCZYCIEL & @ tomori odnaleźli po 1 różnicy. Gratulacje! Edytowane 14 Kwietnia 2024 przez BAD ENGLISH 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi