Użytkownik tomori Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnatura Tematyka: anime Kolorystyka: taka, żeby pasowała do banneru który dam poniżej Rozmiar: 500x200 Napisy: tomori ubt cs2 admin only awp Format (png, jpg, gif): png/jpg bez rożnicy Dodatkowe informacje: Chodzi dokładnie o ten banner : Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: rep Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zawsze mam problem z tymi napisami od rang by to jakoś wkomponować w tła, które dajecie, nigdy mi to nie pasuje i tutaj też mam wrażenie, że wyszło ujowo. Zaraz jadę w trasę i dostępu do PS nie będę miał, ale jak wrócę to najwyżej pokombinuje coś bardziej, jak żadna nie siądzie. (To tak dodatkowo/testowo machnąłem, niestety jakość głównego napisu spadła) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tomori Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Dzięki jest git. Można zamknąć Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krzysiek Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi