Użytkownik hadezbtw Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Imię: Filip Wiek (dokładna data urodzenia): 23.10.2007 Doświadczenie: Byłem typerem od koszykówki przez 3 miechy chyba, coś nie coś ogarniam. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Obecnie zobaczyłem rezygnację @ lenia i ktoś będzie musiał zająć się, ja coś nie coś potrafię i wydaję mi się, że zawsze przyda się jakaś pomocna dłoń. Jako, iż coś nie coś interesuje się sportem, szczególnie koszykówką, chciałbym zająć się tym, ponieważ zbliża się fajny okres w koszykówce. Play-offy w NBA, Finały Euroligi i wiele różnych takich, dlatego chciałbym rozkręcić tą koszykówkę i chociaż przez jakiś czas móc pomóc na tej randze. Nie będę się rozpisywał dłużej, bo nie widzę sensu. Mam nadzieję, że jeśli zostanę przyjęty, nawiążemy fajną współpracę:) Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Koszykówka 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ okSio Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 na+: -wiek -staż -chęci -podanie -doświadczenie na+-: -aktywność zdecydowanie, JESTEM NA TAK nie ma do czego się przyczepić, życzę powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Nie mam się nawet nad czym zastanawiać, typerów jest tylko dwóch więc przyjmuję. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi